2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Galina normal yasadiklarimiz unutmusuz uzun süre olunca insan kotu seyleri silmek istiyor hafizasindan sanirim:) benimde 4+3 hic planladigimiz birsey degildi cok saskinim ama hayirlisi olsun tabi .. ara ara gelip giden bir agri esim normal diyor onun hafizasi benden iyi doktorun söylediklerini net hatirliyor bende bhgc bekliyorum kan verdim ona gorede doktora gidecegim

Canım burası gebelik planlayanlar grubu istersen 2025 ağustos anneleri grubuna yaz iraya ekleyelim seni sen gebe kalmışsın sanırım zaten

Kızlar bana yardıöcı olur musunuz 18 inde ve 22 sinde pik gördüm bugün test yaptım. Ama kaset negatif çıktı reglim ikisinde umudu kesmeli miyim lütfen öğrenenler ne zaman öğrendiğini söyleyebilir mi

En geç olacak ihtimale bakarsak 22 si pik, 23 çatlama desek onun üstüne 12 gün sayıp o gün test yapabilirsin hala regl olmadıysa o tarihte. Erken gebelik testi daha iyi olur bence

Son düzenleme:
Ne kadar geç test yaparsanız o kadar sogru sonuç verir. En azından iki gün kalaya kadar sabretmeye çalışmanızı tavsiye ederim.
Haklısın tabi 7 yıl aradan sonra ilk defa bu ay denedik onun heyecanı var aslında oglumdada regl 3gün varken öğrenmiştim

Ben yapmamayı tercih ettim teslimin 1. Gününe kadar bekledim varsa zaten olur diye. Yoksada regli olurum çok şükür gece olduğumu öğrendim. Ben pik takip etmedim ama 12-13-14 ünde değerlendirdim. Benim o zaman çatladı. Bence adet gününü bekle derim

Bir de sarı akıntı başladı bugün şefaf ama çamaşırımda sarı iz bırakıyor normalde bu zamanlarda biterdi

Adet 2gun gecikti kizlar.testler doğru diye düşünüyorum.pazartesi son testimi yapicam koyulasmaya bakicam nasıl geccek bakalım pazartesiye kadar.biraz vücudumda sakinleme var uyuşuk uyuşuk bı halde geziyorum evde canım hiç bişey yapmak istemiyor ve göğüslerim çok fena hassas batıyo.baska da hicbir şikayetim yok şimdilik.gecen hamileliklerimden biraz farklı.kasik ağrım çok olurdu acaba daha önce doğum yaptığım için mi ağrım falan olmadı diyorum bilemedim.aile hekimleri greve gidiyormuş önümüzdeki hafta kan baktiramayiz dimi bilen varmi

Canım en kötü acilde baktırırsın bızım burdakıler bakıyor mıdem bulanıyor gebelık şüphem var ilaç kullanamıyorum vs de bakarlar bence

Benimde Sat 1 Kasım.. Bat 2 Aralık.. 19 kasımda yumurtlama gösteriyordu takvim o hafta denemeler oldu, şuan regl agrisi gibi kasik bel ve kalca ağrım var bekliyorum

Ben dayanamayıp biraz önce test yaptım sonuç negatif çıktı sonradan pozitife dönme şansı var mıdır acaba

Kan verdin mi vericen mi canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…