Yaptım canım attım buraya da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım canım attım buraya da
heee görmüşüm ya çizgiyi göremedim amaYaptım canım attım buraya da
yapma yapma üzülüyoruz yaptıkçaBugün yine dayanamadım test yaptım aşırı kasık ağrım var tek taraflı negatif bence ama farklı düşünen var mı? Bat 4 aralık diye tahmin ediyorum
Gerçekten ya benimki sabırsızlık yani bir daha Bat’a kadar yapmam söz verdim kendimeyapma yapma üzülüyoruz yaptıkça
takıntı oluyor. acaba yarın çıkar mı ya çıkarsa diye diye hergün yapıyoruz. yapma diren bende sıkıyorum dişimi pazara ne kaldıGerçekten ya benimki sabırsızlık yani bir daha Bat’a kadar yapmam söz verdim kendime
Haklısın canım bekleyelim bakalım umarım tekte çıkar Eldorin sabrından istiyorum. Amin ksjsjsjsjtakıntı oluyor. acaba yarın çıkar mı ya çıkarsa diye diye hergün yapıyoruz. yapma diren bende sıkıyorum dişimi pazara ne kaldı
Tüm tuşlara basmışsın bence hepsinin bozuk olma ihtimali yoktur.Kızlar sabahtan beri 4 tane test yaptım fotoğrafları koyuyorum yumurtlamanın 9 günü bugün hiç birine de güvenmiyorum ama hepsinde de çıktı silik çizgiler sizde hepsi aynı anda bozuk olabilir mi hepsi hemen hemen 5 10 dakika arası çıktı erken olanlar 2 dakika da çıktı
İnşallah öyledirTüm tuşlara basmışsın bence hepsinin bozuk olma ihtimali yoktur.
Eldorin baksana kuzum biKızlar sabahtan beri 4 tane test yaptım fotoğrafları koyuyorum yumurtlamanın 9 günü bugün hiç birine de güvenmiyorum ama hepsinde de çıktı silik çizgiler sizde hepsi aynı anda bozuk olabilir mi hepsi hemen hemen 5 10 dakika arası çıktı erken olanlar 2 dakika da çıktı
selam ikinci de çok çok minik çizgi gördüm. ama beklemiş test sonucu güvenilir olur mu bilmiyorumSelam kızlar reglime 2 gün var 3-4 kün kala bir test yapmıştım prodoctor çizgi filan görmedim teste dönüp bugun bi bakayım dedim atmamıştım çizgi yok ancak plastiğini cıkartınca ince bir cizgi gördüm tabi üstünden bir kaç gün geçmiş oldu acaba kuruma cizgisini yoksa ben ilk baştada plastiğinden göremedim mi bilmiyorum daha sonraki günler bir erken gebelik birde kaset test yaptım ilk idrarla değildi ve idrara sıkışıkta değildim malesef onlr negatif sizce varmıdır ? Sol kasık ağrım var bie kaç gündür normalde ben regli ağrısı cekmem
Kızlar sabahtan beri 4 tane test yaptım fotoğrafları koyuyorum yumurtlamanın 9 günü bugün hiç birine de güvenmiyorum ama hepsinde de çıktı silik çizgiler sizde hepsi aynı anda bozuk olabilir mi hepsi hemen hemen 5 10 dakika arası çıktı erken olanlar 2 dakika da çıktı
Ayyy resmen var hamile gibi hissediyorum yani testleri böyle görünce sinirlerim bozuluyor cidden bende öyle yapıcam beklicem biraz bakalım ne olcakCanım çizgiler çok silik. Bazılarında göremedim bile ben.Bu haliyle negatif diyemeyiz ama pozitif demek için de çok erken. Biraz daha bekle bence artık test yapma üç dört gün sonra tekrarla
Evet doğru güvenilir değil fakat ilk anda görmedim mi acaba dedim cünkü plastiği cıkarınca gördüm bende sonraki testlerde cizgi vs yok 2 günüm kaldı inşallah gebeliktirselam ikinci de çok çok minik çizgi gördüm. ama beklemiş test sonucu güvenilir olur mu bilmiyorum
Hayırlı olsun çok net bir pembe son adet tarihiniz neydiarkadaşlar prodoctor erken gebelik testi yaptım. Maalesef olduğum yerde başka test yoktu. Sonucu paylaşıyorum sizinle ama inanamıyorum çok korkuyorum. Bugün adet günüm normalde. İlk fotoğraf testi yaptığım an diğeri de 1 dk sonrası.
Evet canim böyle belirsizlik artıyor daha da. Bence biraz dinlenmeye al. Ben hiç düşünmedim son günlere kadar. Hep varsa zaten var yoksa zaten yok acele etmeye gerek yok diye düşündüm aklıma her test yapmak fikri geldiğinde umarım pozitiftir. Bu grup uğurlu gelmiştir de bu gruptayken koyarız yanına pozitifiAyyy resmen var hamile gibi hissediyorum yani testleri böyle görünce sinirlerim bozuluyor cidden bende öyle yapıcam beklicem biraz bakalım ne olcak
Evet yok maalesefheee görmüşüm ya çizgiyi göremedim ama
Başladım canım. Bunu yapınca erken yumurtlanırmı ya bi heveslendmYumurtlama görene kadar inşaallah yani pik görene kadar yap. Ben her ay aklıma geldikçe yapıyorum. Normalde sabah akşam diyor ama bence sen aklına geldikçe yap be bir zararını görmedim. Bir gebenim günlüğü instagramında bulamazsanda youtube kanalında var. Benim döngüm biter bitmez başlıyordum ben. Gebelik elde edemiyorum ama pik görüyorum
Ayyy maşallahhhSonucum geldi kızlaaaar 2437 çıkmış betahcg
Hafif gölge var mı benmi yanlış anladmBenim de yarın regl günüm eğer gecikmezse tabi. Bugün test yaptım çıkmadı. Olsaydı erken gebelik testinde çıkmaz mıydı? Regliyi mi bekliyim artık bu aydan umudu kesip