- 16 Ekim 2016
- 1.572
- 781
Ben 8 haftalık bebeğimi kaybettim 2 hafta oldu o kadar üzüldüm ki seni tahmin bile edemiyorum 6,5 aylikmis çok üzüldümYok kuzum hiç yanlış anlamadım haklısın aslında ama ben kendime engel olamıyorum sanırım çok istiyorum o yüzden oluyor geçen sene Ocak ayınca 6 buçuk aylık doğum yaptım kızım yaşamadı o yüzden böyleyim herhalde
Deli gibi orgu örüp dizi izliyorum kendimi dışarı atıyorum oyalanmaya çalışıyorum ben de daha ilişki yasağı dahi bitmedi bekliyorum Rabbim Bi imtihanla sınadı ama mükafatını da vereceğine inanıyorum sen de inanYok kuzum hiç yanlış anlamadım haklısın aslında ama ben kendime engel olamıyorum sanırım çok istiyorum o yüzden oluyor geçen sene Ocak ayınca 6 buçuk aylık doğum yaptım kızım yaşamadı o yüzden böyleyim herhalde
Yani adetten önce hamile kalınır mı? Genelde adet sonrası ortalarda diyorlar ya. Merak ediyor fakat korkumdan test yapamıyorumMerhabaaa. Uzun zaman oldu foruma girmeyeli. Yine bir hamilelik belirti zımbırtısında kendimi burada buldumsat 21ekim adetten sonraki zamanda astım krizi yaşadım,hastalandım vs. İlişki olmadı ilk ve son ilişki 17kasım da oldu bata birkaç gün kala. Bu arada ikinci evladım ve 8yıldır olmadı pcos,yumurta tembelliği falan diyor doktorlar bariz bir sıkıntım yokmuş. Acaba diyorum adet tarihine yakın yumurtlamış olabilir miyim o da tutmuş olavilir mı? Belirti olarak göğüslerim şiş ve ağrıyor normalde olmaz. Kasıklarım ağrıyor adet oldum sanıyorum akıntım oluyor birde birkaç gün leke hafif kanama oldu. Bir yorumda bulunabilir misniz? Uzun oldu kusura bakmayın ve tşk ederim
Hey maşaallah, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, tebrik ederimmmarkadaşlar prodoctor erken gebelik testi yaptım. Maalesef olduğum yerde başka test yoktu. Sonucu paylaşıyorum sizinle ama inanamıyorum çok korkuyorum. Bugün adet günüm normalde. İlk fotoğraf testi yaptığım an diğeri de 1 dk sonrası.
senide 2025-ağustos anneleri grubuna yolcu ediyoruzAmin amin aminAllahım herkese nasip etsin
Teşekkür ederim canım allahım sesini duysun dualarını kabul etsinBen 8 haftalık bebeğimi kaybettim 2 hafta oldu o kadar üzüldüm ki seni tahmin bile edemiyorum 6,5 aylikmis çok üzüldümRabbim sabır versin, tez vakitte en kolayindan sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kendimle beraber sana da dua edecegim herkes için de ediyorum zaten
Salı doktoruma gideceğim Salı günü gel dedi. Ptesi beta vereyim diyorum inşallah.Gözün aydın canım tahlil vercek misinn
haber ver bize deeSalı doktoruma gideceğim Salı günü gel dedi. Ptesi beta vereyim diyorum inşallah.
Canım gecikebilir de gecikmeyebilir de vücudunun yapısına iyileşme hızına bağlı olarak değişirselamm herkese
bat 1 aralık diyorum ama ben normal kanama ile düşük yapmıştım. doktorum normal regl gibi düşün bunu demişti. acaba gecikir mi ?Eldorin
artık test filan yapmıyorum. en son dün sabah yaptımpazar günü yaparım. olursa olur
3-4günü demişti benim doktorumyumurtlama takibi için eğer bu ayda olmazsa adetin 2.günü mü gitmeliyim bilen var mı
Yaptım negatif çıktı ve şimdi regl oldum
ya işte bat 1 aralık , belirti de var gibi neden çıkmıyor diyordum. sonra gecikebileceği aklıma geldi. düşükten önce düzenliydi ama düşükten sonra dediğin gibi değişebilir. neyse bakıcaz pazar günü :)Canım gecikebilir de gecikmeyebilir de vücudunun yapısına iyileşme hızına bağlı olarak değişirsen yine bat 1 kasım gibi düşün eğer adet olmazsan bir test yap ama negatif de olabilir tabi
Hayırlı olsun canım çok güzel bi pozitifarkadaşlar prodoctor erken gebelik testi yaptım. Maalesef olduğum yerde başka test yoktu. Sonucu paylaşıyorum sizinle ama inanamıyorum çok korkuyorum. Bugün adet günüm normalde. İlk fotoğraf testi yaptığım an diğeri de 1 dk sonrası.
Maşallah çok güzelSonucum geldi kızlaaaar2437 çıkmış betahcg