2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

G Gossip123 Canım regl gecikmemin bugün 2. Günü, sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama negatif. Yakında regl olurum sanırım. Artık önümüzdeki ay güzel haberleri alırız inşallah

Maşallah canım bebişin kesesi de kendi de oluşmuştur o zaman doktor kontrolüne ne zaman gidicen Allah nasip ederse
Canım 13 ya da 16 Aralık'ta gidicem kontrole kalp atışı da duyulsun istiyorum tekrar tekrar gitmemek için
Eldorin sen yeni hamişsin güzel dileklerini bekliyoruzzz Hayırlı olsun sağlıkşa kucağına al evladını inşallah
Amin canım çok sağol bütün güzel dileklerim sizlerle. Bu gruptaki herkesin güzel haberini almak nasip olsun

G Gossip123 Canım regl gecikmemin bugün 2. Günü, sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama negatif. Yakında regl olurum sanırım. Artık önümüzdeki ay güzel haberleri alırız inşallah
Ayni tarihlerde olan ücümüzünde yüzü gelmedi... Bende regl olmayi bekliyorum büyük ihtimal yine femara tedavisi ile devam edecegizz

Canm benim bat yumurtlama geç olduğu için 4 Aralık oldu geri düzenler misin

Yok kuzum hiç yanlış anlamadım haklısın aslında ama ben kendime engel olamıyorum sanırım çok istiyorum o yüzden oluyor geçen sene Ocak ayınca 6 buçuk aylık doğum yaptım kızım yaşamadı o yüzden böyleyim herhalde

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin daha önce test yapmışmıydınız ben bir umut bekliyorum hala bugün negatif çıktı reglime 3 gün var aşırı duygusalım
Amin inşallah bir kere daha yapmıştım ama ben çatlatma iğnesi vuruldum onun etkisi geçti mi diye bakmıştım çok silik bir testti çatlatma iğnesinden sonra 8. Gündü heralde. Sonra bidaha yapmadım çünkü korkuyordum olumsuz sonuç görmekten. Dün akşam teyzemler tutturdu bugünde regl günüm tamam yapayım dedim. Belirtilerim de 1 hafta öncesinde kasıklarımda tatlı tatlı ağrılar vardı. Ben böyle hani bir dedim acaba mı ? Kaşık ağrım hep devam etti. Gaz şişkinlik oldu. 3 gündür göğüs ağrısı başladı birde sanki sürekli regl olacak hissi alt tarafta. Tuhaf duygulardayım. Allah sizlerede tez zamanda nasip etsin

Canım sen geciktin mi kaç gün geçti yumurtlamadan?

ay hepsini yazmışsın yorum silemedim
Ahaha bir arkadaşım da bana şeffaf akıntı çok önemli demişti ben uzun zamandır görmüyordum. O şeffaf akıntıyı gördüm bu ay. 3 gün üst üste değerlendirmem çatlatma iğnesi ve şeffaf akıntı idi.

Eklentiler

• IMG_6129.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 17
Maşallah canım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabb'im inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…