- 10 Kasım 2015
- 669
- 2.474
- 33
Pazartesine kadar bekle o zaman hiç kendini strese sokma eğer adet olmazsan Pazartesi günü kan ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesine kadar bekle o zaman hiç kendini strese sokma eğer adet olmazsan Pazartesi günü kan ver
Maşallah canım bebişin kesesi de kendi de oluşmuştur o zaman doktor kontrolüne ne zaman gidicen Allah nasip ederseSonucum geldi kızlaaaar 2437 çıkmış betahcg
Eldorin sen yeni hamişsin güzel dileklerini bekliyoruzzz Hayırlı olsun sağlıkşa kucağına al evladını inşallahSonucum geldi kızlaaaar 2437 çıkmış betahcg
Canım 13 ya da 16 Aralık'ta gidicem kontrole kalp atışı da duyulsun istiyorum tekrar tekrar gitmemek içinMaşallah canım bebişin kesesi de kendi de oluşmuştur o zaman doktor kontrolüne ne zaman gidicen Allah nasip ederse
Amin canım çok sağol bütün güzel dileklerim sizlerle. Bu gruptaki herkesin güzel haberini almak nasip olsunEldorin sen yeni hamişsin güzel dileklerini bekliyoruzzz Hayırlı olsun sağlıkşa kucağına al evladını inşallah
Ayni tarihlerde olan ücümüzünde yüzü gelmedi... Bende regl olmayi bekliyorum büyük ihtimal yine femara tedavisi ile devam edecegizz
Canm benim bat yumurtlama geç olduğu için 4 Aralık oldu geri düzenler misin Canım 13 ya da 16 Aralık'ta gidicem kontrole kalp atışı da duyulsun istiyorum tekrar tekrar gitmemek için
Amin canım çok sağol bütün güzel dileklerim sizlerle. Bu gruptaki herkesin güzel haberini almak nasip olsun
Biz yine de ümidimizi kesmeyelim ben inanıyorum çook güzel haberler alıcaz Denemeye devam takviyelerin de desteğiyle olucakAyni tarihlerde olan ücümüzünde yüzü gelmedi... Bende regl olmayi bekliyorum büyük ihtimal yine femara tedavisi ile devam edecegizz
Ayy hiç duymadım canım test konusunda tecrübesizim sadece prodoctor kullandımNovacheck markası başka bulamadım bir de hemen çıktı Buda artı med gibi değildir inşallah h duydun mu bu markayı
Amiin canım Allah razı olsunRabbi la tezerni ferden ve ente Hayrul varisin ben bu duayı hep okudum rabbim tez zamanda her isteyene nasip etsin
Yok kuzum hiç yanlış anlamadım haklısın aslında ama ben kendime engel olamıyorum sanırım çok istiyorum o yüzden oluyor geçen sene Ocak ayınca 6 buçuk aylık doğum yaptım kızım yaşamadı o yüzden böyleyim herhalde9 Gün çok erken canım bu şekilde kendini daha fazla strese sokarsın zaman geçmiyor biliyorum ama 3 gün daha bekle 12. Gün yap çıkacak varsa inşallah sağlıkla nasip eder Rabbim ben böyle yapa yapa kendimi çok yıprattım çok üzüldüm sen de yapma diye soylemek istedim kendim gibi gördüğüm için yanlış anlama niyetimi olur mu
Amin inşallah bir kere daha yapmıştım ama ben çatlatma iğnesi vuruldum onun etkisi geçti mi diye bakmıştım çok silik bir testti çatlatma iğnesinden sonra 8. Gündü heralde. Sonra bidaha yapmadım çünkü korkuyordum olumsuz sonuç görmekten. Dün akşam teyzemler tutturdu bugünde regl günüm tamam yapayım dedim. Belirtilerim de 1 hafta öncesinde kasıklarımda tatlı tatlı ağrılar vardı. Ben böyle hani bir dedim acaba mı ? Kaşık ağrım hep devam etti. Gaz şişkinlik oldu. 3 gündür göğüs ağrısı başladı birde sanki sürekli regl olacak hissi alt tarafta. Tuhaf duygulardayım. Allah sizlerede tez zamanda nasip etsinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin daha önce test yapmışmıydınız ben bir umut bekliyorum hala bugün negatif çıktı reglime 3 gün var aşırı duygusalım
Canım sen geciktin mi kaç gün geçti yumurtlamadan?Amin inşallah bir kere daha yapmıştım ama ben çatlatma iğnesi vuruldum onun etkisi geçti mi diye bakmıştım çok silik bir testti çatlatma iğnesinden sonra 8. Gündü heralde. Sonra bidaha yapmadım çünkü korkuyordum olumsuz sonuç görmekten. Dün akşam teyzemler tutturdu bugünde regl günüm tamam yapayım dedim. Belirtilerim de 1 hafta öncesinde kasıklarımda tatlı tatlı ağrılar vardı. Ben böyle hani bir dedim acaba mı ? Kaşık ağrım hep devam etti. Gaz şişkinlik oldu. 3 gündür göğüs ağrısı başladı birde sanki sürekli regl olacak hissi alt tarafta. Tuhaf duygulardayım. Allah sizlerede tez zamanda nasip etsin
ay hepsini yazmışsın yorum silemedimCanım sen geciktin mi kaç gün geçti yumurtlamadan?
Ahaha bir arkadaşım da bana şeffaf akıntı çok önemli demişti ben uzun zamandır görmüyordum. O şeffaf akıntıyı gördüm bu ay. 3 gün üst üste değerlendirmem çatlatma iğnesi ve şeffaf akıntı idi.ay hepsini yazmışsın yorum silemedim
Maşallah canım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabb'im inşallahCanım 13 ya da 16 Aralık'ta gidicem kontrole kalp atışı da duyulsun istiyorum tekrar tekrar gitmemek için
Amin canım çok sağol bütün güzel dileklerim sizlerle. Bu gruptaki herkesin güzel haberini almak nasip olsun
Gözün aydın canım tahlil vercek misinnAhaha bir arkadaşım da bana şeffaf akıntı çok önemli demişti ben uzun zamandır görmüyordum. O şeffaf akıntıyı gördüm bu ay. 3 gün üst üste değerlendirmem çatlatma iğnesi ve şeffaf akıntı idi.
Benimde 6 gün var, umarım bizde pozitifi görürüzBenim anlamsızca karnım ağrıyor bugün ya üşüttüm mü regl mi geliyor bilmiyorum normalde daha 6 gün var
Umarım yaa bu ay olsun istiyorum artık lütfenBenimde 6 gün var, umarım bizde pozitifi görürüz