Harika bir pozitif bencedeAy ne bileyim inanın varya 1 yıldır uğraşıyoruz. Kimyasal geçirdim birdaha olmadı. İnşallah öyle bir şey olmaz Allahım herkesin bu konuda yardımcısı olsun
gerçekten ikinci çizgi çok belli Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin :)
Maşallah bu bariz pozitif tebrik ederim
Ay ne bileyim inanın varya 1 yıldır uğraşıyoruz. Kimyasal geçirdim birdaha olmadı. İnşallah öyle bir şey olmaz Allahım herkesin bu konuda yardımcısı olsun
En sağdaki fotoda ben görüyorum bi çizgikızlar novacheck marka hakkında ne düşünüyorsununuz ? Artı med yapmıştım dün yazmıştım da çizgi vardı ikinci bu sefer başka marka bulamadım novacheck aldım iki tane ikisini de yaptım ikisinde de silik çizgi var yapar yapmaz çıktı yumurtlamadan sonra 9 gün efektli hallerini de yüklüyorum
tebrik ederiim bebisiiimmarkadaşlar prodoctor erken gebelik testi yaptım. Maalesef olduğum yerde başka test yoktu. Sonucu paylaşıyorum sizinle ama inanamıyorum çok korkuyorum. Bugün adet günüm normalde. İlk fotoğraf testi yaptığım an diğeri de 1 dk sonrası.
Ben de 1 yıldır deniyorum inşallah bana da dua ettAy ne bileyim inanın varya 1 yıldır uğraşıyoruz. Kimyasal geçirdim birdaha olmadı. İnşallah öyle bir şey olmaz Allahım herkesin bu konuda yardımcısı olsun
Novacheck markası başka bulamadım bir de hemen çıktı Buda artı med gibi değildir inşallah h duydun mu bu markayıEn sağdaki fotoda ben görüyorum bi çizgi
Prodoctor innovitadan devam o zamanMiratech geç oturuyor ben tek çizgi diye çöpe attım meğer o zaman hamileymişim kimyasal oldu galiba bilmiyorum ama kaybettim. Şu an kucağıma almıştım belki o kadar oldu yapalı. 5 dk sonra çizgi belirmeye başlıyor onda.
arkadaşlar prodoctor erken gebelik testi yaptım. Maalesef olduğum yerde başka test yoktu. Sonucu paylaşıyorum sizinle ama inanamıyorum çok korkuyorum. Bugün adet günüm normalde. İlk fotoğraf testi yaptığım an diğeri de 1 dk sonrası.A
Rabbi la tezerni ferden ve ente Hayrul varisin ben bu duayı hep okudumBen de 1 yıldır deniyorum inşallah bana da dua ett
Kesinlikle var hayırlı olsunarkadaşlar prodoctor erken gebelik testi yaptım. Maalesef olduğum yerde başka test yoktu. Sonucu paylaşıyorum sizinle ama inanamıyorum çok korkuyorum. Bugün adet günüm normalde. İlk fotoğraf testi yaptığım an diğeri de 1 dk sonrası.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin daha önce test yapmışmıydınız ben bir umut bekliyorum hala bugün negatif çıktıarkadaşlar prodoctor erken gebelik testi yaptım. Maalesef olduğum yerde başka test yoktu. Sonucu paylaşıyorum sizinle ama inanamıyorum çok korkuyorum. Bugün adet günüm normalde. İlk fotoğraf testi yaptığım an diğeri de 1 dk sonrası.
9 Gün çok erken canım bu şekilde kendini daha fazla strese sokarsın zaman geçmiyor biliyorum ama 3 gün daha bekle 12. Gün yap çıkacak varsa inşallah sağlıkla nasip eder Rabbimkızlar novacheck marka hakkında ne düşünüyorsununuz ? Artı med yapmıştım dün yazmıştım da çizgi vardı ikinci bu sefer başka marka bulamadım novacheck aldım iki tane ikisini de yaptım ikisinde de silik çizgi var yapar yapmaz çıktı yumurtlamadan sonra 9 gün efektli hallerini de yüklüyorum
Herşeyimiz aynı son adet 8 Kasım beklenen adet 6 Aralık değerlendirme 21 Kasım sabırsızlıkla bekliyorum bende belirti olarak sadece ilişkiden 2 gün sonra göğüs hassasiyeti hala devam ediyor ve akıntı afedersin zaman geçmiyor negatif görmekten korktuğum için test de yapmıyorum zaten daha erken diye düşünüyorumMerhabalar adet tarihim 8 Kasım beklenen adet tarihim 6 Aralık. 22 Kasım ovitrelle vurdum sabırsızlıkla bekliyorum. Hepimiz güzel haberlerle geri dönüş yaparız inşallah
Regl tarihi ne zaman canımKızlar günaydın ben dün sabah test yapmıştım negatif çıktı ama dün akşam aşırı derecede mide bulantısı ve kusma yaşadım normalde hiç böyle şeyler yaşamam yarın da regli günüm tekrar test yapsam mı
YarınRegl tarihi ne zaman canım