2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ay ne bileyim inanın varya 1 yıldır uğraşıyoruz. Kimyasal geçirdim birdaha olmadı. İnşallah öyle bir şey olmaz Allahım herkesin bu konuda yardımcısı olsun 🥹🤍
Harika bir pozitif bencede 😄 hayırlı olsuuun heyecanın biraz daha azalınca bize de dua et ve neler yaptığını anlattt ❤️ çatlamadan kaç gün sonra testin çıktı mesela 🎉🎉

kızlar novacheck marka hakkında ne düşünüyorsununuz ? Artı med yapmıştım dün yazmıştım da çizgi vardı ikinci bu sefer başka marka bulamadım novacheck aldım iki tane ikisini de yaptım ikisinde de silik çizgi var yapar yapmaz çıktı yumurtlamadan sonra 9 gün efektli hallerini de yüklüyorum
En sağdaki fotoda ben görüyorum bi çizgi

arkadaşlar prodoctor erken gebelik testi yaptım. Maalesef olduğum yerde başka test yoktu. Sonucu paylaşıyorum sizinle ama inanamıyorum çok korkuyorum. Bugün adet günüm normalde. İlk fotoğraf testi yaptığım an diğeri de 1 dk sonrası.
tebrik ederiim bebisiiimm
prodoctor bence güvenilir. ben hep negatif gördüm mesela hiç yalancı pozitif çıkartmadı

Benim anlamsızca karnım ağrıyor bugün ya üşüttüm mü regl mi geliyor bilmiyorum normalde daha 6 gün var :KK43: :KK43:

arkadaşlar prodoctor erken gebelik testi yaptım. Maalesef olduğum yerde başka test yoktu. Sonucu paylaşıyorum sizinle ama inanamıyorum çok korkuyorum. Bugün adet günüm normalde. İlk fotoğraf testi yaptığım an diğeri de 1 dk sonrası.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin daha önce test yapmışmıydınız ben bir umut bekliyorum hala bugün negatif çıktı 😭reglime 3 gün var aşırı duygusalım

kızlar novacheck marka hakkında ne düşünüyorsununuz ? Artı med yapmıştım dün yazmıştım da çizgi vardı ikinci bu sefer başka marka bulamadım novacheck aldım iki tane ikisini de yaptım ikisinde de silik çizgi var yapar yapmaz çıktı yumurtlamadan sonra 9 gün efektli hallerini de yüklüyorum
9 Gün çok erken canım bu şekilde kendini daha fazla strese sokarsın zaman geçmiyor biliyorum ama 3 gün daha bekle 12. Gün yap çıkacak varsa inşallah sağlıkla nasip eder Rabbim😊 ben böyle yapa yapa kendimi çok yıprattım çok üzüldüm sen de yapma diye soylemek istedim kendim gibi gördüğüm için yanlış anlama niyetimi olur mu🥰

Kızlar günaydın ben dün sabah test yapmıştım negatif çıktı ama dün akşam aşırı derecede mide bulantısı ve kusma yaşadım normalde hiç böyle şeyler yaşamam yarın da regli günüm tekrar test yapsam mı

Merhabalar adet tarihim 8 Kasım beklenen adet tarihim 6 Aralık. 22 Kasım ovitrelle vurdum sabırsızlıkla bekliyorum. Hepimiz güzel haberlerle geri dönüş yaparız inşallah 🙏🏼🥰
Herşeyimiz aynı son adet 8 Kasım beklenen adet 6 Aralık değerlendirme 21 Kasım sabırsızlıkla bekliyorum bende belirti olarak sadece ilişkiden 2 gün sonra göğüs hassasiyeti hala devam ediyor ve akıntı afedersin zaman geçmiyor negatif görmekten korktuğum için test de yapmıyorum zaten daha erken diye düşünüyorum 🫠🫠

X