2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

kızlar bu testi duyan oldu mu daha önce altında nova check yazıyor ?

Eklentiler

• IMG_0905.jpeg
    95,3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_0906.jpeg
    104,4 KB · Görüntüleme: 49
Anladım canım çok sağolasınızz :))

Tamam canım sağol ilk defa bu ay takip yapıyorum önceki aylarda tedavi gördüğüm için yapamıyordumm.

Ne zaman çıkacak kan sonucun pekiiii :)))
Kan sonucum bugün öğleden sonra çıkar
Eldorin benim SAT 22 Ekim canım 27 yazılmış
Duzelteyim kuzum
Sat 20 Kasım Bat 27 Aralık Eldorin aslında bat 20 Aralık ama neden bilmem 1 hafta geç oluyorum hep. Bu yüzden 27 Aralık.
Ekledim kuzum seni de
Canım geç döllenme geç yerleşme olabilir en garantisi adet günü denemek

bu kürler nasıl oluyor tarif edebilirmisiniz benimde yumurtam büyümüyor şifa olsun
İncir kürü çok kolay. Kuru inciri doğrayıp bir cam kapta üstüne zeytinyağı döküyorum, üzerini geçecek kadar. Akşamdan kalıyor ağzı kapalı karanlık yerde, sabah aç karına yiyorum. Sonra o yağa yeni incir doğrayıp öyle her gün yeniliyorum.
Bal tarçın çörekotu hiç denemedim ama muhtemelen onu da bir kapta karıştırıp bekletip yiyoruz. Ama oranlarını bilmiyorum.
Hepimize şifa olsun

Evet çok doğru, haklısın. Ben strese girmesem hiçbir sorun yok aslında:)

Yarım adet günüm, eğer geçikme yaşamazsam adetimden sonra bende bu küre başlayacağım. İbni sinanın tarifiymiş, deneyenler memnun

kızlar novacheck marka hakkında ne düşünüyorsununuz ? Artı med yapmıştım dün yazmıştım da çizgi vardı ikinci bu sefer başka marka bulamadım novacheck aldım iki tane ikisini de yaptım ikisinde de silik çizgi var yapar yapmaz çıktı yumurtlamadan sonra 9 gün efektli hallerini de yüklüyorum

Eklentiler

• IMG_0902.jpeg
    78,6 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_0909.jpeg
    123,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_0915.png
    321,4 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_0914.png
    442,1 KB · Görüntüleme: 54
arkadaşlar prodoctor erken gebelik testi yaptım. Maalesef olduğum yerde başka test yoktu. Sonucu paylaşıyorum sizinle ama inanamıyorum çok korkuyorum. Bugün adet günüm normalde. İlk fotoğraf testi yaptığım an diğeri de 1 dk sonrası.

Eklentiler

• IMG_6125.jpeg
    44 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_6127.jpeg
    116,1 KB · Görüntüleme: 51
Kizzzzz prodoctor yalancı çıkarmaz kaldı ki bu silik kılık de değil gayet bariz ikinci cizgiiiii gözün aydın

Pozitif gözüküyor, tebrikler!

Kizzzzz prodoctor yalancı çıkarmaz kaldı ki bu silik kılık de değil gayet bariz ikinci cizgiiiii gözün aydın
Ay ne bileyim inanın varya 1 yıldır uğraşıyoruz. Kimyasal geçirdim birdaha olmadı. İnşallah öyle bir şey olmaz Allahım herkesin bu konuda yardımcısı olsun

Benim de 13 Aralık’ta sabah randevum var. Umarım her şey yolunda ilerler

Maşallah bu bariz pozitif tebrik ederim

gerçekten ikinci çizgi çok belli Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…