Kan sonucum bugün öğleden sonra çıkarAnladım canım çok sağolasınızz :))
Tamam canım sağol ilk defa bu ay takip yapıyorum önceki aylarda tedavi gördüğüm için yapamıyordumm.
Ne zaman çıkacak kan sonucun pekiiii :)))
Duzelteyim kuzumEldorin benim SAT 22 Ekim canım 27 yazılmış
Ekledim kuzum seni deSat 20 Kasım Bat 27 AralıkEldorin aslında bat 20 Aralık ama neden bilmem 1 hafta geç oluyorum hep. Bu yüzden 27 Aralık.
Canım geç döllenme geç yerleşme olabilir en garantisi adet günü denemek
İncir kürü çok kolay. Kuru inciri doğrayıp bir cam kapta üstüne zeytinyağı döküyorum, üzerini geçecek kadar. Akşamdan kalıyor ağzı kapalı karanlık yerde, sabah aç karına yiyorum. Sonra o yağa yeni incir doğrayıp öyle her gün yeniliyorum.bu kürler nasıl oluyor tarif edebilirmisiniz benimde yumurtam büyümüyor şifa olsun
Evet çok doğru, haklısın. Ben strese girmesem hiçbir sorun yok aslında:)Canim insan daha önce tecrübe edince aklina olumsuzluklar geliyor haklisin ama buna odaklanmamak lazim. İs stresin biter farkli bir durum cikar hayat bu öngörebilecegin bir sey degil. Gebe olup cok yogun stresli calisan ama gebelik süreclerini gayet keyifli geciren insanlarda var. O olumsuz düsünceler seni dibe ceker hicbir faydasi yok. Sana en büyük destekte kendinsin biliyorsun :)
Yarım adet günüm, eğer geçikme yaşamazsam adetimden sonra bende bu küre başlayacağım. İbni sinanın tarifiymiş, deneyenler memnunİncir kürü çok kolay. Kuru inciri doğrayıp bir cam kapta üstüne zeytinyağı döküyorum, üzerini geçecek kadar. Akşamdan kalıyor ağzı kapalı karanlık yerde, sabah aç karına yiyorum. Sonra o yağa yeni incir doğrayıp öyle her gün yeniliyorum.
Bal tarçın çörekotu hiç denemedim ama muhtemelen onu da bir kapta karıştırıp bekletip yiyoruz. Ama oranlarını bilmiyorum.
Hepimize şifa olsun
Kizzzzz prodoctor yalancı çıkarmaz kaldı ki bu silik kılık de değil gayet bariz ikinci cizgiiiiiarkadaşlar prodoctor erken gebelik testi yaptım. Maalesef olduğum yerde başka test yoktu. Sonucu paylaşıyorum sizinle ama inanamıyorum çok korkuyorum. Bugün adet günüm normalde. İlk fotoğraf testi yaptığım an diğeri de 1 dk sonrası.
Pozitif gözüküyor, tebrikler!arkadaşlar prodoctor erken gebelik testi yaptım. Maalesef olduğum yerde başka test yoktu. Sonucu paylaşıyorum sizinle ama inanamıyorum çok korkuyorum. Bugün adet günüm normalde. İlk fotoğraf testi yaptığım an diğeri de 1 dk sonrası.
Ay ne bileyim inanın varya 1 yıldır uğraşıyoruz. Kimyasal geçirdim birdaha olmadı. İnşallah öyle bir şey olmaz Allahım herkesin bu konuda yardımcısı olsunKizzzzz prodoctor yalancı çıkarmaz kaldı ki bu silik kılık de değil gayet bariz ikinci cizgiiiiigözün aydın
Benim de 13 Aralık’ta sabah randevum var. Umarım her şey yolunda ilerlerCanım belirtilerim hala regl belirtisi gibi ya da gecikmiş de sokulemiyormus gibi.
Uyku, yorgunluk, memelerde hassasiyet, kasıklarda ağrı, gerginlik, arada da mide bulantısı oluyor hafif işte.
Bugün ekstra kasık ağrım oldu bir kac saattir biraz aklım çıktı ama kanama vs yok diye şimdilik rahatlatıyorum kendimi. 5 gün gecikti. Bugün kan verdim sabah, eşim geldi de kan sonucunu bekliyorum söylemek için. Yarın akşam bir masa kurar söylerim oğlan uyuyunca.
Guncellemeyiz bitmiştir
Doktora da ya 13 ya 16 Aralık'ta gidicem sabah erkenden
Ay canım inşallahBenim de 13 Aralık’ta sabah randevum var. Umarım her şey yolunda ilerler
Maşallah bu bariz pozitif tebrik ederimarkadaşlar prodoctor erken gebelik testi yaptım. Maalesef olduğum yerde başka test yoktu. Sonucu paylaşıyorum sizinle ama inanamıyorum çok korkuyorum. Bugün adet günüm normalde. İlk fotoğraf testi yaptığım an diğeri de 1 dk sonrası.
gerçekten ikinci çizgi çok belli Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin :)arkadaşlar prodoctor erken gebelik testi yaptım. Maalesef olduğum yerde başka test yoktu. Sonucu paylaşıyorum sizinle ama inanamıyorum çok korkuyorum. Bugün adet günüm normalde. İlk fotoğraf testi yaptığım an diğeri de 1 dk sonrası.