Beklenen adet tarihi 9 aralıkCanım beklenen adet tarihini de yazar mısın sat bat beraber giriliyor ya o yüzden
Kaç yaşındaydı aaay şok oldumKızlar ben şokoğlum az önce geldi anne senin karninda bebek var dedi
Adet oldum malesefErken yapmamışsın aslında Sat ve pik günlerimiz aynı ben geçen hafta Cuma günü erken gebelik testinde Pazar da kandan resmen öğrendim
3 yaşında kızKaç yaşındaydı aaay şok oldum
Sen biriyle konuşurken mi duydu acabaKızlar ben şokoğlum az önce geldi anne senin karninda bebek var dedi
Önümüzde ki ay inşallah hayırlı haberler alırsınAdet oldum malesef
İyi bakalım haber edersinizDaha baktirmadim canım. Bir hafta sonra falan baktiracagim
İyi dayan misin ama helâl olsun ben olsam ilk günden giderdim kan baktırmayaDaha baktirmadim canım. Bir hafta sonra falan baktiracagim
Adet oldum maalesef sat 20 kasım bat 13 aralıkGünaydın güzellerhaftalık kontrol günü
Listemizi güncel tutalım
@aktuyybss
E elizan04
@Berceste3
@aysmesra
@1seyran12q
N nisan178
@zeyyy123
@selinim08
@niloyaay
@Gozde hanim
@parla1212
@Pinkpink1
@bademlicikolata
@gunes12306
loveinnovember
@minma1215
@Umutsuzh
Kızlar hadi bizi güncelleyin çift çizgi gören var mı? Adet olan var mı? Adet olanlar sat bat tarihlerini beni etiketleyerek yazabiliiiir
benimle aynısınız benimde 13-14 kasım pikti 15 te çatlama olduMerhaba herkeseSürekli takip ediyorum burayı, bugün artık yazayım dedim.
13-14 Kasım pik, 15 Kasım çatlama. Beklemedeyim bakalım. Her şey hep dilediğimiz şekilde ilerlesin umarım hepimiz için ayrı ayrı
Ay kimseye söylemedim ki daha kocama bile demedim daha bir tek burası biliyor. Okuma yazması varsa onu bilemedimSen biriyle konuşurken mi duydu acaba
Ya acelesi yok benim için. Daha çok strese giriyorum ben. Şu an hep şey diyorum. Yumurtlama tarihimi bilmeseydim hala reglimi bekliyor olacaktım şu an. Geciktim ama geç yumurtladim herhalde diye düşünecektim.İyi dayan misin ama helâl olsun ben olsam ilk günden giderdim kan baktırmaya
Canım umarım önümüzdeki ay şanslı ayındır ağustos anneleri grubunda buluşuruz tekrar inşallahAdet oldum maalesef sat 20 kasım bat 13 aralık
Canim son adet tarihi ile beklenen adet tarihi yazar mısın? Listeye eklenmek istiyorsanMerhaba herkeseSürekli takip ediyorum burayı, bugün artık yazayım dedim.
13-14 Kasım pik, 15 Kasım çatlama. Beklemedeyim bakalım. Her şey hep dilediğimiz şekilde ilerlesin umarım hepimiz için ayrı ayrı
AhahahaKızlar ben şokoğlum az önce geldi anne senin karninda bebek var dedi
Yaaa inşallah kavusurlarAhahahabenimde kızım üç yaşında oda karnımı seviyor sürekli ve öpüyor hissediyor sanırım öyle görünce bir duygulanıyorum
Canım umarım önümüzdeki ay senin ayın olur. Listeye devam etmek istiyor musun? Sat ve bar yazarsan güncelleyeyimAdet oldum malesef
:) takipteyimbenimle aynısınız benimde 13-14 kasım pikti 15 te çatlama oldu