Canım farklı hastanelerde farklı çıkabilir sonuç. Aynı hastanede mümkünse aynı saat dilimi icinde vermeye çalış. Mesela en son hangi hastanede verdiysen 48 saat sonra yine ona git orada kan verSabah saatlerinde verdim farklı hastanede yaptırdım testi
Regl oldum bugün maalesef sat 23 kasım bat 22 aralık
Evet canım sağol inşallah çalışırızYaaaa
Tüh geçmiş olsun canım. Önümüzdeki ay daha sıkı çalışırsınız
Bişi sorucam siz yurmurtlamadan sonra 14 gün sayıp test yaptınız gebeliğin kaç haftalık olduğunu yumurtlama göre mi soyluyosunuz son adet tarihine göre miCanım sadece günü gelenleri ve geçenleri etiketliyorumama sağol güncelleme için
Günaydın güzellerhaftalık kontrol günü
Listemizi güncel tutalım
@aktuyybss
@elizan04
@Berceste3
@aysmesra
@1seyran12q
@nisan178
zeyyy123
@selinim08
@niloyaay
@Gozde hanim
parla1212
@Pinkpink1
@bademlicikolata
@gunes12306
@loveinnovember
@minma1215
@Umutsuzh
Kızlar hadi bizi güncelleyin çift çizgi gören var mı? Adet olan var mı? Adet olanlar sat bat tarihlerini beni etiketleyerek yazabiliiiir
Ah hadi yaaRegl oldum bugün maalesef sat 23 kasım bat 22 aralık
Canım 1 yıl normal kabul ediliyor daha iki ay olmuş senin. Ben 4. Ayda hamile kaldım denemeye başladıktan sonraEvet canım sağol inşallah çalışırızyaa ben haziranda düşük yaptıktan sonra eylülden beri deniyorum olmuyor endişelenmeli miyim korkmalı mıyım çünkü mayıs ayında ilk denemede olmuştu
Doktor aksini soylemedikce bebeğin haftası son adet tarihine göre belirlenir. Pcos gibi adetin düzenli olmadığı durumlarda eğer yumurtlama bilijiyorsa yumurtlamaya göre 14 gün geri gidilir son adet tarihi olarak kabul edilir. Son adet tarihi gebeliğin 1. Günü kabul edilir.Bişi sorucam siz yurmurtlamadan sonra 14 gün sayıp test yaptınız gebeliğin kaç haftalık olduğunu yumurtlama göre mi soyluyosunuz son adet tarihine göre mi
Anladm teşekkür ederimAh hadi yaaüzüldüm canım. Yeni ay yeni umutlar getirsin. Umudunu yitirme
Canım 1 yıl normal kabul ediliyor daha iki ay olmuş senin. Ben 4. Ayda hamile kaldım denemeye başladıktan sonra6. Ayda bir doktor randevusu alır kontrol yaptırırsın. Ama şu an gerek yok biraz daha denemeye devam
Doktor aksini soylemedikce bebeğin haftası son adet tarihine göre belirlenir. Pcos gibi adetin düzenli olmadığı durumlarda eğer yumurtlama bilijiyorsa yumurtlamaya göre 14 gün geri gidilir son adet tarihi olarak kabul edilir. Son adet tarihi gebeliğin 1. Günü kabul edilir.
TeşekkürlerAh hadi yaaüzüldüm canım. Yeni ay yeni umutlar getirsin. Umudunu yitirme
Tamam canım sağol sen de iyi bak kendineAh hadi yaaüzüldüm canım. Yeni ay yeni umutlar getirsin. Umudunu yitirme
Canım 1 yıl normal kabul ediliyor daha iki ay olmuş senin. Ben 4. Ayda hamile kaldım denemeye başladıktan sonra6. Ayda bir doktor randevusu alır kontrol yaptırırsın. Ama şu an gerek yok biraz daha denemeye devam
Doktor aksini soylemedikce bebeğin haftası son adet tarihine göre belirlenir. Pcos gibi adetin düzenli olmadığı durumlarda eğer yumurtlama bilijiyorsa yumurtlamaya göre 14 gün geri gidilir son adet tarihi olarak kabul edilir. Son adet tarihi gebeliğin 1. Günü kabul edilir.
Üzülme lütfen kimyasal gebelik olabilir ben de aynı şeyi yaşadım değerim çok az arttı ay nı sen gibi sonra düştü sonrada kimyasal gebelik yaşadım umarım sen yaşamazsın sağlıkla ilerlet değerinKızlar bi bakın nolur8 kasımda çatlatma iğnesi yaptım. Perşembe kan verdim sonucum 7.07 çıktı bugün tekrar verdim kan 10.67 çıktı. İki gün ara ile çok az değil mi artış. Kafam karıştı kimyasal olabilir mi ya
Kimyasal olunca nasıl oluyor aceba bilgi verebilir misiniz. Regli olunca atıyor mu onu başka bir operasyon mu gerekiyor yoksa. Bir de şuan hiç bir ağrım vs yok 3 4 gün önce sadece biraz karın ağrım olmuştu. Şuan sadece akıntım var sizde nasıl olmuştuÜzülme lütfen kimyasal gebelik olabilir ben de aynı şeyi yaşadım değerim çok az arttı ay nı sen gibi sonra düştü sonrada kimyasal gebelik yaşadım umarım sen yaşamazsın sağlıkla ilerlet değerin
Hayır operasyona gerek yok kimyasal olunca sadece testlerde ve kan testimde bthcg çıkıyor kese olmuyor bebek tutunamıyor normal regle atılıyor normal regl oluyormussun gibi oluyor bunu çoğu kadın bilmeden bile yaşıyor belkide değildir inşallah sağlıkla ilerler öyleyse bile sağlık olsun yakın da olur benim 4.iğne tedavim hep olumsuz bugün de gecikmemin 3.gününde regl oldum hayırlısı böyleymişKimyasal olunca nasıl oluyor aceba bilgi verebilir misiniz. Regli olunca atıyor mu onu başka bir operasyon mu gerekiyor yoksa. Bir de şuan hiç bir ağrım vs yok 3 4 gün önce sadece biraz karın ağrım olmuştu. Şuan sadece akıntım var sizde nasıl olmuştu
Bugün Regl oldum maalesef güncellermisiniz bat 21 Aralık.İnşallah gebesindiryarın bize güzel haberler getir
Benimde dün öyleydi şuan yok ama bel ağrısı var bende de biraz gidip gidip gelenBende anlık kasık ağrıları da var böyle birden gelip gidiyo
İnşallah hamileyizdir ya aşırı taktik vücudumu dinliyorum ne tepki verecek nasıl bı farklı belirti olusucak diye psikolojim bozulduBenimde dün öyleydi şuan yok ama bel ağrısı var bende de biraz gidip gidip gelen
Aynı gün oldukBugün Regl oldum maalesef güncellermisiniz bat 21 Aralık.
Yok kendimi hazırladım zaten negatif çıkmasına. Erken gebelik testi aldım dur deneyeyim dedim. Öylesineİkimizin bat aynı ama erken başlamışsın canım
Beta kaç çıktı cnm? Kısmet tabıCanım çok sağol ya aminsanmıyorum ikiz olduğunu erken gebelik ya bence ondan koyu çıktı ama kısmet tabi
Evet maalesef tam sökülmedi şuan pembe akıntım varAynı gün olduk
İnşallahEvet maalesef tam sökülmedi şuan pembe akıntım varhayırlısı böyleymiş ilerde inşallah olcak