2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Sabah saatlerinde verdim farklı hastanede yaptırdım testi
Canım farklı hastanelerde farklı çıkabilir sonuç. Aynı hastanede mümkünse aynı saat dilimi icinde vermeye çalış. Mesela en son hangi hastanede verdiysen 48 saat sonra yine ona git orada kan ver

Yaaaa

Tüh geçmiş olsun canım. Önümüzdeki ay daha sıkı çalışırsınız
Evet canım sağol inşallah çalışırız yaa ben haziranda düşük yaptıktan sonra eylülden beri deniyorum olmuyor endişelenmeli miyim korkmalı mıyım çünkü mayıs ayında ilk denemede olmuştu

Regl oldum bugün maalesef sat 23 kasım bat 22 aralık
Ah hadi yaa üzüldüm canım. Yeni ay yeni umutlar getirsin. Umudunu yitirme
Canım 1 yıl normal kabul ediliyor daha iki ay olmuş senin. Ben 4. Ayda hamile kaldım denemeye başladıktan sonra 6. Ayda bir doktor randevusu alır kontrol yaptırırsın. Ama şu an gerek yok biraz daha denemeye devam
Bişi sorucam siz yurmurtlamadan sonra 14 gün sayıp test yaptınız gebeliğin kaç haftalık olduğunu yumurtlama göre mi soyluyosunuz son adet tarihine göre mi
Doktor aksini soylemedikce bebeğin haftası son adet tarihine göre belirlenir. Pcos gibi adetin düzenli olmadığı durumlarda eğer yumurtlama bilijiyorsa yumurtlamaya göre 14 gün geri gidilir son adet tarihi olarak kabul edilir. Son adet tarihi gebeliğin 1. Günü kabul edilir.

Anladm teşekkür ederim

Tamam canım sağol sen de iyi bak kendine

Üzülme lütfen kimyasal gebelik olabilir ben de aynı şeyi yaşadım değerim çok az arttı ay nı sen gibi sonra düştü sonrada kimyasal gebelik yaşadım umarım sen yaşamazsın sağlıkla ilerlet değerin

Kimyasal olunca nasıl oluyor aceba bilgi verebilir misiniz. Regli olunca atıyor mu onu başka bir operasyon mu gerekiyor yoksa. Bir de şuan hiç bir ağrım vs yok 3 4 gün önce sadece biraz karın ağrım olmuştu. Şuan sadece akıntım var sizde nasıl olmuştu

Hayır operasyona gerek yok kimyasal olunca sadece testlerde ve kan testimde bthcg çıkıyor kese olmuyor bebek tutunamıyor normal regle atılıyor normal regl oluyormussun gibi oluyor bunu çoğu kadın bilmeden bile yaşıyor belkide değildir inşallah sağlıkla ilerler öyleyse bile sağlık olsun yakın da olur benim 4.iğne tedavim hep olumsuz bugün de gecikmemin 3.gününde regl oldum hayırlısı böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…