Ayyyy hadi inşallahhhBende aynısıyım dünden beri anlam veremedim
Artimed harici canım hepsini kullan yalancı pozitif çıkartıyor beni hüsrana uğrattıHangisini tavsiye edersiniz erken gebelik olanlardan mı
Bende anlık kasık ağrıları da var böyle birden gelip gidiyoAyyyy hadi inşallahhh
İkimizin bat aynı ama erken başlamışsın canımGünaydınmnn valla sırf zevkine test yaptımtabi ki çıkmadı. Bat 1 aralık (gecikmezse)
Canım sadece günü gelenleri ve geçenleri etiketliyorumEldorin beni etiketlememişsin ama ben yine de yazayım dedim bata üç gün var hamilelik belirtisi yok regl olunca yazarım yine bu ay da olmadı görüyo musun
Günaydın güzellerhaftalık kontrol günü
Listemizi güncel tutalım
@aktuyybss
@elizan04
@Berceste3
@aysmesra
@1seyran12q
N nisan178
@zeyyy123
@selinim08
@niloyaay
@Gozde hanim
@parla1212
@Pinkpink1
bademlicikolata
@gunes12306
@loveinnovember
@minma1215
@Umutsuzh
Kızlar hadi bizi güncelleyin çift çizgi gören var mı? Adet olan var mı? Adet olanlar sat bat tarihlerini beni etiketleyerek yazabiliiiir
Canım beklenen adet tarihini de yazar mısın sat bat beraber giriliyor ya o yüzdenEldorin adet oldum 16 kasım dün adetim bitti pazartesi doktor kontrolüm var çatlama ignesi vurdurucam
Kimse yok mu yaKızlar bi bakın nolur8 kasımda çatlatma iğnesi yaptım. Perşembe kan verdim sonucum 7.07 çıktı bugün tekrar verdim kan 10.67 çıktı. İki gün ara ile çok az değil mi artış. Kafam karıştı kimyasal olabilir mi ya
Kimse yok mu ya
Sabah saatlerinde verdim farklı hastanede yaptırdım testiCanım sanırım kimsenin dili soylemeye varmadı ama biraz düşük artmış 14lerde olması lazımdı. Aynı saatte aynı yerde mi verdin?
Bir de çok erken ya dağa biraz daha zaman ver bakalım inşallah güzel artar sonrasında
ben bu ay 9 gün erken adet oldum. O yüzden sat 13 kasım bat 10 aralık artıkGünaydın güzellerhaftalık kontrol günü
Listemizi güncel tutalım
@aktuyybss
@elizan04
@Berceste3
@aysmesra
@1seyran12q
N nisan178
@zeyyy123
@selinim08
@niloyaay
@Gozde hanim
@parla1212
@Pinkpink1
bademlicikolata
@gunes12306
@loveinnovember
@minma1215
@Umutsuzh
Kızlar hadi bizi güncelleyin çift çizgi gören var mı? Adet olan var mı? Adet olanlar sat bat tarihlerini beni etiketleyerek yazabiliiiir
Hastanelerin cihazlarından dolayı farklı çıkmış olabilir aynı hastanede 48 saat sonra verin bakalım yükseliş nasıl canım inşallah güzel artar canımSabah saatlerinde verdim farklı hastanede yaptırdım testi
Canım benim şaka yapıyorumCanım sadece günü gelenleri ve geçenleri etiketliyorumama sağol güncelleme için
Çatlatma iğnesi hiç yaptırmadığım için yanlış bir şey söylemek istemedim ben o yüzden yazmadım ama biraz daha beklesen daha iyi sonuç alırsın inşallah güzel artış olurKimse yok mu ya
Tüh geçmiş olsun canım. Önümüzdeki ay daha sıkı çalışırsınızCanım benim şaka yapıyoruminanır mısın tam şu an regl oldum üç gün erken sat 23 Kasım bat 22 Aralık canım