2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

kızlar benim dün gece çok bel ağrım bacak ağrım oldu uyuyamadım sabaha kadar eşim biraz masaj yaptı rahatladım uyumuşum şu an hala bel ağrım var regle 5 gün var yumurtlamadan sonra 9 çatlamadan sonra 8 günüm regl günüme kadar test yapmayı düşünmüyorum evde bir sürü test var ama yapmıyorum

Kızlar kasığın tek bölgesinde bildiğiniz yanma hisseden oldu mu neden olur? Çok kısa sürdğ ama yandı gibi

Kızlar bi bakın nolur 8 kasımda çatlatma iğnesi yaptım. Perşembe kan verdim sonucum 7.07 çıktı bugün tekrar verdim kan 10.67 çıktı. İki gün ara ile çok az değil mi artış. Kafam karıştı kimyasal olabilir mi ya

Eldorin adet oldum 16 kasım dün adetim bitti pazartesi doktor kontrolüm var çatlama ignesi vurdurucam

Canım sanırım kimsenin dili soylemeye varmadı ama biraz düşük artmış 14lerde olması lazımdı. Aynı saatte aynı yerde mi verdin?

Bir de çok erken ya dağa biraz daha zaman ver bakalım inşallah güzel artar sonrasında

Sabah saatlerinde verdim farklı hastanede yaptırdım testi

Merhaba kızlar ovulasyon testimi değerlendirir misiniz en alttakini az önce yaptım

Eklentiler

• IMG_1445.jpeg
    229,8 KB · Görüntüleme: 10
ben bu ay 9 gün erken adet oldum. O yüzden sat 13 kasım bat 10 aralık artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…