Valla bende gelen giden yok testte yaptım negatif progesteron da içtim bitti ama başlamadı cuma günü doktora gideceğim bakalım tüp bebeğe gidiyorum
Nereye gideceksin tüp bebeğe?Valla bende gelen giden yok testte yaptım negatif progesteron da içtim bitti ama başlamadı cuma günü doktora gideceğim bakalım tüp bebeğe gidiyorum
Çorumda gidiyorum ben zaten pcos hastasıyım letu ile yumurtam büyümüştü bu ay daNereye gideceksin tüp bebeğe?
günaydııın, kızlar bu arada biz mayıs ayından beri planlıyoruz, hep bi şekilde olmadı tatile gideceğim alkol alırız bu ay olmaz deyip boşluk verdik bir ara işte 3-4 ay tutmadı derken kasıma kadar geldik. geçen ay dişim öyle bi şişti ki anlatamam size. gebelik riski var diye antibyotik de etkili bişey içemedim. 1 aydır dişim şişmişti. regl olunca işte koşa koşa hastaneye gittim güçlü antibyotik yazdırmaya gagshshs çok şükür dün dişimin tedavisini de hallettim. bir de gözümü çizdirmek istiyordum kaç aydır o da gebelik riskiyle hep erteleniyordu. bu reglde onu da hallettim. yeniyıl yeni hamilelik öncesi kendimi 10 bin bakımına soktum resmen yani gshshshshsh hadi bu ay tutsun lütfen ya, yeni yıla hamile giriyim çok istiyorum bu seneherkese mutlu günlerrrrrr keyifli pazarlar dilerim
Canım ben dün regl oldum.
Ay bende de çok benzer oldu o yüzden çok güldüm yazdıklarına. Bronşitimsi bi şey oldum aman ilaç kullandım kullanmadım aman yok tatile gitcem alkol alınır aman yok öyle böyle derken zaten çat diye yumurtlama zamanıma iş seyahati gelince saldım son alkoller ilaçlar vs derken bu aya bomba gibi hazırlanıcam ben de şu an reglim başladı 1 inde, takvime girdim bakalım yeniyıl akşamı müjdeyi aile meclisine verirken hayal ediyorum şu an kendimi inşallah hepimiz içingünaydııın, kızlar bu arada biz mayıs ayından beri planlıyoruz, hep bi şekilde olmadı tatile gideceğim alkol alırız bu ay olmaz deyip boşluk verdik bir ara işte 3-4 ay tutmadı derken kasıma kadar geldik. geçen ay dişim öyle bi şişti ki anlatamam size. gebelik riski var diye antibyotik de etkili bişey içemedim. 1 aydır dişim şişmişti. regl olunca işte koşa koşa hastaneye gittim güçlü antibyotik yazdırmaya gagshshs çok şükür dün dişimin tedavisini de hallettim. bir de gözümü çizdirmek istiyordum kaç aydır o da gebelik riskiyle hep erteleniyordu. bu reglde onu da hallettim. yeniyıl yeni hamilelik öncesi kendimi 10 bin bakımına soktum resmen yani gshshshshsh hadi bu ay tutsun lütfen ya, yeni yıla hamile giriyim çok istiyorum bu seneherkese mutlu günlerrrrrr keyifli pazarlar dilerim
Amin canıım allahım yüzümüzü güldürür inşallah yeni yıla girmedenAy harika gelişmeler ben de yılbaşına hamile girmek istiyorum Allah'ım dualarımızı duy
Ay hadi İnşallah canımAmin canıım allahım yüzümüzü güldürür inşallah yeni yıla girmedenBende dün doktora gittim kontrole 14.günümdü çok güzel haberler aldım çok şükür rahim duvarın ince demişti önceki kontrolde bu sefer baktı 8mm güzel kalınlaşmış dedi normalde hafif pcos var bende hep ilaçla yumurta geliştirmiştik bu sefer kendiliğinden gelişmiş çok mutlu oldum hemde 18mm olmuş bizde değerlendirmeye başlıyoruz artık bu günleri inşallah güzel haberler alırız
Canim seni guncelledik mi? Sat bat yaz yeni tarihleri güncelleyeyimCanım ben dün regl oldum.
ya şakasınnnn ilk günden beri tek planım yılbaşı tebrik kartı olarak benim kızın elinde ultrason fotosunu tuttuğu fotoyu hazırlamaktı gshshshsh geçen aydan çok ümitliydim ama olmadı inşallah bakalım 2 ayımız varAy bende de çok benzer oldu o yüzden çok güldüm yazdıklarına. Bronşitimsi bi şey oldum aman ilaç kullandım kullanmadım aman yok tatile gitcem alkol alınır aman yok öyle böyle derken zaten çat diye yumurtlama zamanıma iş seyahati gelince saldım son alkoller ilaçlar vs derken bu aya bomba gibi hazırlanıcam ben de şu an reglim başladı 1 inde, takvime girdim bakalım yeniyıl akşamı müjdeyi aile meclisine verirken hayal ediyorum şu an kendimi inşallah hepimiz için
Ay harika gelişmeler ben de yılbaşına hamile girmek istiyorum Allah'ım dualarımızı duy
Bende bu ay elendim kızlar malesef regl oldum kısmet diğer aya insallah
[/TD]
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? @skyngelin33 5 Ekim 1 Kasım M Melek3419 1 Ekim 2 Kasım 16 Ekim Sevdagunesim 6 Ekim 2 Kasım @bernailker 7 Ekim 7 Kasım @melis7171 10 Ekim 8 Kasım @hello06 12 Ekim 8 Kasım @kizilsaclikiz1313 13 Ekim 8 Kasım @asiliris 4 Ekim 9 Kasım pinkflowers1 15 Ekim 10 Kasım S slaslasla 13 Ekim 13 Kasım @nazarsor 9 Ekim 14 Kasım 29 Ekim @patrawa 19 Ekim 15 Kasım 30 Ekim @canancetin 17 Ekim 17 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım @CinnamonQueen 19 Ekim 18 Kasım Eldorin 23 Ekim 19 Kasım T Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım @parla1212 24 Ekim 21 Kasım @lilya 0 25 Ekim 22 Kasım Daydi 26 Ekim 22 Kasım @bademlicikolata 26 Ekim 22 Kasım @loveinnovember 30 Ekim 22 Kasım @Arzu_Azra 27 Ekim 23 Kasım 94bassuk 29 Ekim 24 Kasım kittenlyy 26 Ekim 25 Kasım @espressoc 31 Ekim 25 Kasım @seklla 30 Ekim 26 Kasım @incim1 17 Eylül 19 Ekim P papatya5571 1 Ekim 29 Ekim @tilyam 24 Ekim 18 Kasım Caglisko 1 Kasım 4 Aralık Meowster 31 Ekim 5 aralık
[TABLE]
[TR]
[TD][B][I]Üye[/I][/B] [B][I]🫂[/I][/B][/TD]
[TD][I][B]Son Adet 🩸[/B][/I][/TD]
[TD][I][B]Beklenen Adet[/B][/I][/TD]
[TD][I][B]Ovulasyon testi (pik)[/B][/I][/TD]
[TD][B][I]Çift Çizgi[/I][/B]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@skyngelin33[/TD]
[TD]5 Ekim[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][USER=1100003]@Melek34191 Ekim 2 Kasım 16 Ekim Sevdagunesim 6 Ekim 2 Kasım @bernailker 7 Ekim 7 Kasım @melis7171 10 Ekim 8 Kasım @hello06 12 Ekim 8 Kasım @kizilsaclikiz1313 13 Ekim 8 Kasım @asiliris 4 Ekim 9 Kasım pinkflowers1 15 Ekim 10 Kasım S slaslasla 13 Ekim 13 Kasım @nazarsor 9 Ekim 14 Kasım 29 Ekim @patrawa 19 Ekim 15 Kasım 30 Ekim @canancetin 17 Ekim 17 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım @CinnamonQueen 19 Ekim 18 Kasım Eldorin 23 Ekim 19 Kasım T Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım @parla1212 24 Ekim 21 Kasım @lilya 0 25 Ekim 22 Kasım Daydi 26 Ekim 22 Kasım @bademlicikolata 26 Ekim 22 Kasım @loveinnovember 30 Ekim 22 Kasım @Arzu_Azra 27 Ekim 23 Kasım 94bassuk 29 Ekim 24 Kasım kittenlyy 26 Ekim 25 Kasım @espressoc 31 Ekim 25 Kasım @seklla 30 Ekim 26 Kasım @incim1 17 Eylül 19 Ekim P papatya5571 1 Ekim 29 Ekim @tilyam 24 Ekim 18 Kasım Caglisko 1 Kasım 4 Aralık Meowster 31 Ekim 5 aralık
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
Merhaba benimde[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
Merhaba bizim regl tarihlerimiz aynı benimde 12 Ekim başlangıç uygulama 11 Kasım diyoMerhaba benimde
SAT 12 Ekim
Tahmini adet 12 Kasım
Hadi inşallah bu sefer
Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin
Ben bu ay ilk defa kullandım.Laboquick markasını aldım .Kızlar merhabaa ovulasyon testi kullanıyor musunuz kullanacak mısınız bu ay? Ya da hangi markaları kullanıyorsunuzz