Ay Şuan bende o pozisyondayım. Allahım bu nasıl bir aşkmış meğerŞimdi emzirdim kucağımda uyudu kaldı o kadar güzel ki şu manzara yatağa koymak istemiyorum ama uyumam da lazım
Rüyasında bile emiyor ağız devamlı hareket halinde ölüyorum yaaçok aşığım bildiğiniz gibi değil
Gece öyle fosur fosur uyumasına öyle sinir oldum ki sabah uyandırmadım işe geç gittiSabah eşimin yanına gittik işe gidecek uyanması lazımdıyarım saat daha uyusam olur mu dedi . Olur dedim paşam sen nasıl istersen o sırada saatlerdir çocuğu kucağında pışpışlayan ben
En uygun zaman sanırım 40-60 günlük bebek dönemi olabilir cnmKızlar sünnet meselesi için ürolog arkadaşım asla lokal anestezi önermiyor. Ben de yenidoğan döneminde çok istedim ama o bölge maalesef lokal anesteziye müsait değilmiş. Kanlanması bozulup Allah korusun organın ölümü gerçekleşebiliyormuş. Bir ihtimal ama ben çocuğum olsa bu riski almazdım deyince biz ertelemek zorunda kaldık
Irmak hatırlıyor musun annelik gelmedi bize galiba diyorduk burda demek ki kafası sonradan geliyormuşAy Şuan bende o pozisyondayım. Allahım bu nasıl bir aşkmış meğer
Ama ne kafaIrmak hatırlıyor musun annelik gelmedi bize galiba diyorduk burda demek ki kafası sonradan geliyormuş
Hiç ayrılmadık ki tam manasıyla. Avukatım kendi büromuz. Eşim hallediyordu normalde. Askere gitti. Duruşma çok önemliydi ondan gittim. Ama yine haftada birkaç gün birkaç saat gitmem gerekecekCnm 22 günlük erken dönmüşsün işe neden ki
İnsanın kendi işi olunca tatili de olmuyor haklısın cnm olsun hemencik geçer ben 2.5 ay sonra dönmek zorundayım nasıl olacak bilmiyorumHiç ayrılmadık ki tam manasıyla. Avukatım kendi büromuz. Eşim hallediyordu normalde. Askere gitti. Duruşma çok önemliydi ondan gittim. Ama yine haftada birkaç gün birkaç saat gitmem gerekecek
Başlarda kesilmiş kısım beze değmesin ve yapışmasın diye kağıt bardak kullandık biz. İlk gece sıkıntılı geçebiliyo biraz, sonraki günlerde yapışmaması için geri çekmek gerekiyo pipiyi. 3 günde falan tamamen iyileşti.5. günde ödemi de geçmişti. 40 gün de gayet ideal bi zamanBen 40 günlükken yaptırmış olacağım zor olmaz umarım değil mi ? Neye dikkat etmemiz gerekiyor iyileşme süresinde
Bu ataklar nasil birsey ki, yani biz gecirdik mi bitti mi bilemedim. Bir de ne kadar suruyor bir atak?Ben 5. Haftayı anlamamıştım ama bu 7. Hafta üffff bitirdi beni
Dikişli mi oldu canım?Başlarda kesilmiş kısım beze değmesin ve yapışmasın diye kağıt bardak kullandık biz. İlk gece sıkıntılı geçebiliyo biraz, sonraki günlerde yapışmaması için geri çekmek gerekiyo pipiyi. 3 günde falan tamamen iyileşti.5. günde ödemi de geçmişti. 40 gün de gayet ideal bi zaman
5 ve 7. Haftalarsa büyüme atakları oluyormuş ağlamalar uyumamalar huy değiştirmeler hepsi var 1 hafta sürüyormuşBu ataklar nasil birsey ki, yani biz gecirdik mi bitti mi bilemedim. Bir de ne kadar suruyor bir atak?
Ay kagıt bardak nasıl kondu ki bez bağlanırken ? Gözümde canlandıramadım açık bıraksam diycem de illaki bağlayacagız foto falan yok değil miBaşlarda kesilmiş kısım beze değmesin ve yapışmasın diye kağıt bardak kullandık biz. İlk gece sıkıntılı geçebiliyo biraz, sonraki günlerde yapışmaması için geri çekmek gerekiyo pipiyi. 3 günde falan tamamen iyileşti.5. günde ödemi de geçmişti. 40 gün de gayet ideal bi zaman
O bizde de yarıyordu başta ama ilerleyen zamanda etkisi azalıyor gibiBirde beyaz gürültü hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim bebiş onu duydugu an bayılıyor eli havadayken açarsam eli havada kalıyor yani okadar etkili oldu bizde . Bir zararı varmıdir acaba?
Yalnız değilsin canım bizdede durumlar aynı cinnete az kaldıO folik asiti içmeyeceektikuşaklar durmuyor hiç ya nasık bir bebek 8 9 saat ayakta kalıyor kızlar orda burda uyku topluyor uyumuyor bittim tükendim ya hayır ben sadece sorun bizde sanıyorum sizi okuyunca hah normalmişiz diyorum 2024 bebeleri gerçekten farklı
Ahh canım evet o ter kokusınu bilirimm insan kendini tanıyamıyor hormonlardan zöaanla düzelecektirKızlar bu bebeler bizi kokumuzdan bulacak diye ergenliğe girmiş liseliler gibi kokmaya başladım ben yaahiç terlemezdim bile inanamıyorum ter kokuma sizde de öyle mi