2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Sabah eşimin yanına gittik işe gidecek uyanması lazımdı yarım saat daha uyusam olur mu dedi . Olur dedim paşam sen nasıl istersen o sırada saatlerdir çocuğu kucağında pışpışlayan ben
Gece öyle fosur fosur uyumasına öyle sinir oldum ki sabah uyandırmadım işe geç gitti sabahta çocuk ağlıyor katılarak geldi diyor ki sırtına pış pış yapınca susuyor boğmak istedim ama ellerim doluydu bebeğimle

En uygun zaman sanırım 40-60 günlük bebek dönemi olabilir cnm

Hiç ayrılmadık ki tam manasıyla. Avukatım kendi büromuz. Eşim hallediyordu normalde. Askere gitti. Duruşma çok önemliydi ondan gittim. Ama yine haftada birkaç gün birkaç saat gitmem gerekecek
İnsanın kendi işi olunca tatili de olmuyor haklısın cnm olsun hemencik geçer ben 2.5 ay sonra dönmek zorundayım nasıl olacak bilmiyorum

Ben 40 günlükken yaptırmış olacağım zor olmaz umarım değil mi ? Neye dikkat etmemiz gerekiyor iyileşme süresinde
Başlarda kesilmiş kısım beze değmesin ve yapışmasın diye kağıt bardak kullandık biz. İlk gece sıkıntılı geçebiliyo biraz, sonraki günlerde yapışmaması için geri çekmek gerekiyo pipiyi. 3 günde falan tamamen iyileşti.5. günde ödemi de geçmişti. 40 gün de gayet ideal bi zaman

Kızlar biz galiba gece gunduz olayını çözdük geceleri baygın uyuyor sabah 6 ya kadar iki saatte bir uyanıp emiyor gozlerimi bile açmadan. Sabahları da üç gündür yarım saatte bir uyaniyordu bugün şeytan kulağına kurşun onuda yapmadı sjdj dünya varmış millet iki saatte bir uyandığı için ağlaniyor derrt yanıyor iki saatte bir uyanan bebek nimetmis iki saat uyuyor dsha ne istiyorsun

Bu arada bir gözünde akıntı vardı damla kullanmistim geçmişti şimdi diğer gözünde başladı ve bu acayip akıyor damla kullanmama rağmen hala etkisi olmadı ya

Dikişli mi oldu canım?

Ben de enkaz gibi geceden sağ çıktım ağla ağla ağlaaa durdu meme alt açma gaz meme gaz gidiyoruz gece 2 de uyuduk bi 4 de uyandık sonra yine uykusuz sabah 8 de uyudu bi hala uyuyor uyuyarak emiyor ne çektik çekiyoruz kızlar yaa

Kızlar bu arada biz sgknin karsiladigi değil wellcare diye bir d vitaminini kullaniyorduk bizim çocuk doktoruna sorduk hani onu kullaniyoruz iyimi diye gaz yapabiliyor ne durumda gazı dedi gün içinde bazen vuruyor gaz sancıları dedim sgknin karsiladigi d vitaminini verdi ilk defa duydum d vitaminin gaz yaptığını

Birde beyaz gürültü hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim bebiş onu duydugu an bayılıyor eli havadayken açarsam eli havada kalıyor yani okadar etkili oldu bizde . Bir zararı varmıdir acaba?

Ay kagıt bardak nasıl kondu ki bez bağlanırken ? Gözümde canlandıramadım açık bıraksam diycem de illaki bağlayacagız foto falan yok değil mi

Canım 30 luk az gibi kaç günlüksünüz bizimki 40 olcak bikaç güne 90lık içti

Yalnız değilsin canım bizdede durumlar aynı cinnete az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…