2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar selam önceden buralardaydım uzun zamandır uğrayamadım. Aranızda en erken doğum yapan benimdir
27 kasım beklerken 21 ağustosta doğurdum prensesimi bir prematüre annesi oldum uzun süre yoğunbakımda kaldık şimdi evimizdeyiz çok şükür. Bugün verem aşısı oldu. Yaptırdınızmı sizler atrş yaptımı bu aşı ?

Kızlar bebegim 22 günlük. 3050 doğdu 2850 taburcu olduk. Dün kontrol vardı bebis 3850 olmuş kilo alması çok iyi dedi doktor. Sadece anne sütü veriyorum. Ama dün ne oldu bilmiyorum akşam saat 11 gibi bildiğin memeden sut gelmiyor damla yok saymaya çalıştım yok bebe aç acına uyudu resmen içim gitti ağlaya ağlaya mama vermek istemedim alınmasın tek günlük bir şey diye. Ama anlamadım bıçak gibi kesildi sut bitti yani. Sebebi ne olabilir başına gelen var mı normal mi bu durum

Ay yapamıyorum mu kızlar beceremiyorum dün geceye kadar uyudu hep kaldırdım geri uyudu şimdi gece 2den beri durmadı artık kv çağırdım şimdi onla sakin sakin duruyor ben mi büyütemiyorum beceremiyorum
Canm aynı düşünceler bende de vardı hala daha var ara ara ben bu çocuğa bakamıyorum beceremicem bak millet bakıyor beceriyor diye hatta birgun evde bu çocuk ben hariç herkese alıştı bir bana alışmadi diye ağladım tabi herkes öyle şeymi olur vs diye teselli ettiler. Kv yada annem sakinlestiriyorlardi o zamanlar bana öyle geliyordu sonra baktm yoo ağlayacağı zaman onlardada ağlıyor bizm birazda hormonlar duygular lohusalık diyelim böyle düşündürüyor yoksa her anne en iyi annedir

Arada gidip gelip sana bakıyordum ne oldu ne bitti diye hayırlı olsun canım evinize geçmişsiniz bebeğiniz sağ Salim büyüyebilsin biz de dün verem aşısıni yaptıracaktık ama belirli saatleri varmış o yüzden haftaya kaldi ama bir arkadaşımın hiç ateş yapmamış

Yok ben artık cinnet geçiricem sanırım bu nedir yaa delircem ağlıyorum ne yapsam olmuyor emzir uyuyor koy uyanıyor 1500 üncü deneme yok yok yokkkk ki ben ikinci tecrübeliyim ben böyle birşey görmedimmm

Yok ben artık cinnet geçiricem sanırım bu nedir yaa delircem ağlıyorum ne yapsam olmuyor emzir uyuyor koy uyanıyor 1500 üncü deneme yok yok yokkkk ki ben ikinci tecrübeliyim ben böyle birşey görmedimmm
Bende artık uyumasin ama ağlamasın bari diye ağlıyorum

Bnde az önce emziriyorken agladı memedd çiksrdı memeyı sıktım süt gelmedi bnde mama verdim valla

Sağol canım inşallah tüm bebişlerimiz sağlıkla büyüsün güzel günlerde
9:30 da oldu bu aaate kadar bişey yok bakalım inşallah rahat geciririz. Yarında rota var ard arda olcak endişeliyim

9:30 da oldu bu aaate kadar bişey yok bakalım inşallah rahat geciririz. Yarında rota var ard arda olcak endişeliyim
Amin canım amin kötü düşünmeyelim aman çıkmaz artık bu saatten sonra rota da peş peşe mi oluyor ya sağlık ocağı söylemedi bana. 2 hafta sonra randevu verdiler verem aşısı için bakalım

Geçmiş olsun canım. Darısı bize inşallah. Dün doktor veremle beraber yaptırabilirsin rotayı dedi. 4ü birden zor olmaz mı dedim bir şey olmaz dedi. Verem aşısı 3lü olan değil mi? Yoksa her biri ayrı ayrı mı yapılıyor?

Kızlar sünnet yaptıranınız var mı ? Oğlum haftaya 40 ına girecek yaptıralım diyorum.dikişli olandan.tecrübe edeniniz varsa nelere dikkat edelim söyleyebilir mi ?

Bnde az önce emziriyorken agladı memedd çiksrdı memeyı sıktım süt gelmedi bnde mama verdim valla
Kaçlık içti peki benimki memede ağlamıyor sürekli emiyo orda dalıyor aslında yerine koyumca kalkıyor.bende artık mama verdim kala yaptı banyo yaptırdım koydum yine uyandı şuan memede emdi sızdı saat 4 bak sabah 9 dan beri uyumadı seninki mamayı içince uyudumu

Canım senin bu yorumu okumadan biraz önce ben de bi aydınlanma oldu ve internetten araştırıdm. M*stela şampuan ve krem kullanıyorum ben o bebeklerin bazılarına egzama gibi yapabiliyormuş. Krem mi yaptı şampuan mı ondan emin değilim ama bence onunla alakalı olabilir senin kullandığın marka neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…