- 19 Ocak 2021
- 1.992
- 3.310
- 34
Oyy 8 e geldiniz mi7-8 deyiz biz 5 geçti ama nasıl geçti
Nasil hesapliyoruz bu haftalari?7-8 deyiz biz 5 geçti ama nasıl geçti
Bugün tam 7 haftayı tamamladık canımOyy 8 e geldiniz mi
Normalde anne karnında 40 haftayı tamamladıktan sonra üstüne sayılmaya başlanıyormuş. Ama benim ki 38. Haftada doğdu. 5. Hafta atağını biz doğduktan sonra 5. Haftada yaşamaya başladıkNasil hesapliyoruz bu haftalari?
Ben 5. Haftayı anlamamıştım ama bu 7. Hafta üffff bitirdi beni7-8 deyiz biz 5 geçti ama nasıl geçti
Benide bitiriyor uyku neydi diye düşünüyorum, sesler falan duyuyorumBen 5. Haftayı anlamamıştım ama bu 7. Hafta üffff bitirdi beni
Canm aynı düşünceler bende de vardı hala daha var ara ara ben bu çocuğa bakamıyorum beceremicem bak millet bakıyor beceriyor diye hatta birgun evde bu çocuk ben hariç herkese alıştı bir bana alışmadi diye ağladımAy yapamıyorum mu kızlar beceremiyorum dün geceye kadar uyudu hep kaldırdım geri uyudu şimdi gece 2den beri durmadı artık kv çağırdım şimdi onla sakin sakin duruyor ben mi büyütemiyorum beceremiyorum
Arada gidip gelip sana bakıyordum ne oldu ne bitti diye hayırlı olsun canım evinize geçmişsiniz bebeğiniz sağ Salim büyüyebilsin biz de dün verem aşısıni yaptıracaktık ama belirli saatleri varmış o yüzden haftaya kaldi ama bir arkadaşımın hiç ateş yapmamışKızlar selam önceden buralardaydım uzun zamandır uğrayamadım. Aranızda en erken doğum yapan benimdir
27 kasım beklerken 21 ağustosta doğurdum prensesimi bir prematüre annesi oldumuzun süre yoğunbakımda kaldık şimdi evimizdeyiz çok şükür. Bugün verem aşısı oldu. Yaptırdınızmı sizler atrş yaptımı bu aşı ?
Bende artık uyumasin ama ağlamasın bari diye ağlıyorumYok ben artık cinnet geçiricem sanırım bu nedir yaa delircem ağlıyorum ne yapsam olmuyor emzir uyuyor koy uyanıyor 1500 üncü deneme yok yok yokkkk ki ben ikinci tecrübeliyim ben böyle birşey görmedimmm
Bnde az önce emziriyorken agladı memedd çiksrdı memeyı sıktım süt gelmedi bnde mama verdim vallaYok ben artık cinnet geçiricem sanırım bu nedir yaa delircem ağlıyorum ne yapsam olmuyor emzir uyuyor koy uyanıyor 1500 üncü deneme yok yok yokkkk ki ben ikinci tecrübeliyim ben böyle birşey görmedimmm
Sağol canım inşallah tüm bebişlerimiz sağlıkla büyüsün güzel günlerdeArada gidip gelip sana bakıyordum ne oldu ne bitti diye hayırlı olsun canım evinize geçmişsiniz bebeğiniz sağ Salim büyüyebilsin biz de dün verem aşısıni yaptıracaktık ama belirli saatleri varmış o yüzden haftaya kaldi ama bir arkadaşımın hiç ateş yapmamış
Amin canım aminSağol canım inşallah tüm bebişlerimiz sağlıkla büyüsün güzel günlerde
9:30 da oldu bu aaate kadar bişey yok bakalım inşallah rahat geciririz. Yarında rota var ard arda olcak endişeliyim
Geçmiş olsun canım. Darısı bize inşallah. Dün doktor veremle beraber yaptırabilirsin rotayı dedi. 4ü birden zor olmaz mı dedim bir şey olmaz dedi. Verem aşısı 3lü olan değil mi? Yoksa her biri ayrı ayrı mı yapılıyor?Sağol canım inşallah tüm bebişlerimiz sağlıkla büyüsün güzel günlerde
9:30 da oldu bu aaate kadar bişey yok bakalım inşallah rahat geciririz. Yarında rota var ard arda olcak endişeliyim
Kaçlık içti peki benimki memede ağlamıyor sürekli emiyo orda dalıyor aslında yerine koyumca kalkıyor.bende artık mama verdim kala yaptı banyo yaptırdım koydum yine uyandı şuan memede emdi sızdı saat 4 bak sabah 9 dan beri uyumadı seninki mamayı içince uyudumuBnde az önce emziriyorken agladı memedd çiksrdı memeyı sıktım süt gelmedi bnde mama verdim valla
Bunaldık walla yaa sabahtan beri artık ben bittim o hala uyanıkBende artık uyumasin ama ağlamasın bari diye ağlıyorum
Canım senin bu yorumu okumadan biraz önce ben de bi aydınlanma oldu ve internetten araştırıdm. M*stela şampuan ve krem kullanıyorum ben o bebeklerin bazılarına egzama gibi yapabiliyormuş. Krem mi yaptı şampuan mı ondan emin değilim ama bence onunla alakalı olabilir senin kullandığın marka neydiBenimkide aynı senin tarif ettiğin gibi kızarık noktalar da aynı ama alerjiden şüpheleniyorum dedi kesin tanı koymadı o kızarıklara da egzama gibi dedi nemlendiricisini değiştirdi molien diye bir krem verdi kimyasal yok ve alerjik ciltlere iyi dedi