2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benimde ya karnımın yanları elime geliyor böyle deri düşmüş gibi toparlar umarım. Kilo vermiş olman ne güzel ya ben daha tartılmadım ama kız bebek kalça genişletir diyorlardı sanırım doğru yana doğru açılmışım kapanmıyorum

Kızlar bebişlerle alakalı rutin oluşturma konusunda bi çabanız var mı? Her gün gece uykusu oluşturmak gibi akşam olunca karanlıkta uyutmak gibi. Bizim asla bi düzenimiz yok hep salonda takılıyoruz hata yapmak da istemiyorum fikriniz var mı bu konuda

Canım bazı şeyler de zamanla düzeliyor. Ben bedensel çok hızlı eridim ama ellerim mesela hala şiş yüzüğüm zor oluyor ordan anlıyorum muhtemelen senin de zamanla inecektir.

Anladım canım peki kakasındaki o sıvı kıvamda hiç iyileşme oldu mu? Benimki günde 1 bazen 2 kez bez dolusu sıvı kaka yapıyor sanki hepsini biriktirip bir anda yapıyor gibi
Hiç olmadı hep sıvı kaka yaptı ek gıdaya geçene kadar. Mukus da devam etti. Sadece süt alerjisi varmış ben aç kaldığımla kaldım ve 6 günde bir kaka yapıyordu bi zaman sonra sırtından falan taşıyordu.

Neyse kiii ikinci de kolik atopik ve alerjik çıktı…. 1. Ay kontrolünde dr dedi ben asla farketmemiştim. Dr a gittiğimin ertesi günü de kakaları bozuldu 3 gündür kakalar sıvı süt diyeti başladım. Kolik saatleri güzel allahtan 8 12 arası akşam

Eğer sıkıldıysa daha yolun çok başı erken sıkılmış ben, sen destek olmayacaksan ben biraz ailemin yanına gidip kalayım çok yoruluyorum derdim heralde

İlk üç ay rutin olmuyor diyor uyku eğitmenleri ne kadar doğru bilmiyorum ben sadece desteksiz uykuya geçirmeye çalışıyorum birde mümkün mertebe hergün banyo yaptırıyorum ama çok zor

Eğer sıkıldıysa daha yolun çok başı erken sıkılmış ben, sen destek olmayacaksan ben biraz ailemin yanına gidip kalayım çok yoruluyorum derdim heralde
Yemekten sonra yarım saat baş başa bıraktım gaz sancısı vardı ağlıyordu
Geri döndüğümde sende peygamber sabrı var dedi çok yoruluyorsun birileri gelsin yanına diyor
Üstüne almak istemedi bile
Bu arada dün hiç kaka yapmamıştı gece ve bugün inailmaz zorlandım sonra sıcak su torbası yaptım karnına sırtına ve bacaklarının altına tuttum devamlı 3 saatte 3 kere kaka yaptı
Sıcak su torbası çok iyi geldi benim kıza aklınızda bulunsun
Ayrıca masaj be bacak hareketleri de yaptım
Sıcak su torbası biz

[/QUOTE] Ayy değil mi bu kiloda giydiğim pantolonlar olmuyor şaka gibi ve hamilelik öncesi kilomdan 4 kg fazlam var sadece ama hiç bir şey olmuyor

Ben sadece sabah kalkınca ve gece yatmadan sağıyorum artık. Bir tek o zamanlar tam doluluk hissediyorum. Bunun dışında da en iyi sağma makinesi bile bebekten iyi sağmaz demişti ebe sağma makinasının sağdığını çarpı iki gibi düşün bebek emdiğiğinde demişti. Kilo alımı sorun değilse emdiği yetiyordur. İlk çocuğum da kolikti bu da kolik uyumuyorsa uyumuyor ağlıyorsa ağlıyor ve aç olmasıyla hiç alakası yok sürekli memede sakinleşiyor emzik alıcam yine belli ki çünkü emmek istiyor ama süt gelsin istemiyor ağzına süt geldiği an çığlık çığlığa hepsinin garip garip huylari var canları sağ olsun

Ayy değil mi bu kiloda giydiğim pantolonlar olmuyor şaka gibi ve hamilelik öncesi kilomdan 4 kg fazlam var sadece ama hiç bir şey olmuyor
[/QUOTE]

Al benden de o kadar. Sadece 4 kilo fazlam var ama hafta sonu bi kot alim dedim pişman oldum hiç bişe olmadı yakışmadı 28 beden kot giyiyordum 31 beden aldım 4 kilo bu kadar farketmemeli yaa

Erkeklerle bizi kıyaslamayalım kuzum ya Allah aşkına gerçekten Allah onları öyle yaratmış ne kadar beceriksiz olduklarını tekrar tekrar görüyorum her gün gözümden düşen düşene

Ayy değil mi bu kiloda giydiğim pantolonlar olmuyor şaka gibi ve hamilelik öncesi kilomdan 4 kg fazlam var sadece ama hiç bir şey olmuyor

Al benden de o kadar. Sadece 4 kilo fazlam var ama hafta sonu bi kot alim dedim pişman oldum hiç bişe olmadı yakışmadı 28 beden kot giyiyordum 31 beden aldım 4 kilo bu kadar farketmemeli yaa
[/QUOTE]
Valla kot almıyorum bilerek kesin benimde öyle olur bedenim o gerçeğe hazır değilim
Ben şu toparlayıcı İspanyol paça eşofman aldım 2 tane çok rahat ve hoş duruyor en önemlisi zayıf gösteriyor

İlk üç ay rutin olmuyor diyor uyku eğitmenleri ne kadar doğru bilmiyorum ben sadece desteksiz uykuya geçirmeye çalışıyorum birde mümkün mertebe hergün banyo yaptırıyorum ama çok zor
4. Ay uyku gerilemesinden sonra yapılabilir demişti bizim koç hanım bu sefer ikinci ayda düşünüyorum ama rutin. Desteksiz uykuyu başarabiliyor musun? On seferden ikisinde oluyor bizde… derin uyku için kucakta yürüyorum genelde. İlkinde yapmadığım için mahvolduğum tek şeyi bunda yapıyorum ama yatırdığımda mıkırdanıp gözünü açtığı an alıyordum diğerini geçiş yapamıyordu sonra da kısa uykularda kaldık, bunda bırakıyorum geri uyuyor bi kaç dakika sonra

Doktorun dediği canım ilk üç arıyin olmayabilir ama güne güzel başlayalım bebeği gece gündüz ayrımını sonrası yapması kolay olur demişti geceleri beşiğinde gündüzleri salonda yada nerde takılıyorsanız orda takılın demişti sabahları kalkınca mutlaka üstüne değiştir yüzünü yıka güne başladığını yavaş yavaş kavrasın demişti bende hergün böyle yapmaya çalışıyorum bakalım ne kadar verimli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…