Benimde ya karnımın yanları elime geliyor böyle deri düşmüş gibi toparlar umarım. Kilo vermiş olman ne güzel ya ben daha tartılmadım ama kız bebek kalça genişletir diyorlardı sanırım doğru yana doğru açılmışım kapanmıyorumBenim sezaryen dikişleriöin üzeri şişti hala inmedi bahsettiğin tuhaf his uyuşukluk bende de varbakmak dokunmak istemiyorum çok batıyor gözüme ben şuan eksi kilolara düştüm eski kıyafetlerim bol geliyor ama karnım sönmüş balon gibi derisi vıcık vıcık hissediyorum
Canım bazı şeyler de zamanla düzeliyor. Ben bedensel çok hızlı eridim ama ellerim mesela hala şiş yüzüğüm zor oluyor ordan anlıyorum muhtemelen senin de zamanla inecektir.Benimde ya karnımın yanları elime geliyor böyle deri düşmüş gibi toparlar umarım. Kilo vermiş olman ne güzel ya ben daha tartılmadım ama kız bebek kalça genişletir diyorlardı sanırım doğru yana doğru açılmışım kapanmıyorum
20 günlüğüz sağlık ocağı arayıp randevu verdi.1. ay aşısı için sağlık ocağı mı sizi aradı arkadaşlar yoksa siz mi gittiniz? Yarın 1. ayımız doluyor henüz aranmadım
Hiç olmadı hep sıvı kaka yaptı ek gıdaya geçene kadar. Mukus da devam etti. Sadece süt alerjisi varmış ben aç kaldığımla kaldım ve 6 günde bir kaka yapıyordu bi zaman sonra sırtından falan taşıyordu.Anladım canım peki kakasındaki o sıvı kıvamda hiç iyileşme oldu mu? Benimki günde 1 bazen 2 kez bez dolusu sıvı kaka yapıyor sanki hepsini biriktirip bir anda yapıyor gibi
Ön sütü çok alınca olur demişti dr ama demir de yapabilir benceKızlar bebeğin kakası koyu yeşile döndü iki gündür birazda huzursuzluk var üstümüs felan olabilir mi yoksa ben demir ilacins başlamistim o mu etkiliyor rengi?
Eğer sıkıldıysa daha yolun çok başı erken sıkılmışYorgun olduğundan değil sıkıldı bence öyle aman aman yorulmuyor bu aralar
40 kontrolüne gittiğimde takabiliriz demişti doktor bana
Boş bulunsan boğarsın bunları yaa
Çok kuruluyorum bu 3 4 gündür eşime
Ben msj attım bugün dedim geleyim mi1. ay aşısı için sağlık ocağı mı sizi aradı arkadaşlar yoksa siz mi gittiniz? Yarın 1. ayımız doluyor henüz aranmadım
İlk üç ay rutin olmuyor diyor uyku eğitmenleri ne kadar doğru bilmiyorum ben sadece desteksiz uykuya geçirmeye çalışıyorum birde mümkün mertebe hergün banyo yaptırıyorum ama çok zorKızlar bebişlerle alakalı rutin oluşturma konusunda bi çabanız var mı? Her gün gece uykusu oluşturmak gibi akşam olunca karanlıkta uyutmak gibi. Bizim asla bi düzenimiz yok hep salonda takılıyoruz hata yapmak da istemiyorum fikriniz var mı bu konuda
Yemekten sonra yarım saat baş başa bıraktım gaz sancısı vardı ağlıyorduEğer sıkıldıysa daha yolun çok başı erken sıkılmışben, sen destek olmayacaksan ben biraz ailemin yanına gidip kalayım çok yoruluyorum derdim heralde
Desteksiz derken nasıl yaniİlk üç ay rutin olmuyor diyor uyku eğitmenleri ne kadar doğru bilmiyorum ben sadece desteksiz uykuya geçirmeye çalışıyorum birde mümkün mertebe hergün banyo yaptırıyorum ama çok zor
Ayy değil mi bu kiloda giydiğim pantolonlar olmuyor şaka gibi ve hamilelik öncesi kilomdan 4 kg fazlam var sadece ama hiç bir şey olmuyorKızlar karnınız nasıl? İndi mi, korse işe yaradı mı sizde? Benim göbeğim kaldı valla gider mi bilmiyorum şu külot gibi olan korselerden kullanıyorum, dikiş yerimi üstü hala uyuşuk gibi böyle dokununca çok garip bir his oluyor ve göbek indikçe çatlaklarla göz göze geliyorum kıpkırmıızı korkunçç. Henüz hiçbir pantolonum k*çımdan geçmiyor resmen irileşmişim ya
Ben sadece sabah kalkınca ve gece yatmadan sağıyorum artık. Bir tek o zamanlar tam doluluk hissediyorum. Bunun dışında da en iyi sağma makinesi bile bebekten iyi sağmaz demişti ebe sağma makinasının sağdığını çarpı iki gibi düşün bebek emdiğiğinde demişti. Kilo alımı sorun değilse emdiği yetiyordur. İlk çocuğum da kolikti bu da kolik uyumuyorsa uyumuyor ağlıyorsa ağlıyor ve aç olmasıyla hiç alakası yokLız benimkide aynı hep saldırgan valla eşim kafasını tutıypr uzaktan yakalıyor mememi sürekli aç gibi davranıyor ama ilk 10 günde bile normalden fazla kilo almıştı ben doktora doymuyor demiştim ama sütümü sağıyorum az çıkıyor 60 cc anca artmadı sütüm nasıl doyucak ki bana az gibi geliyor
Erkeklerle bizi kıyaslamayalım kuzum ya Allah aşkınaYemekten sonra yarım saat baş başa bıraktım gaz sancısı vardı ağlıyordu
Geri döndüğümde sende peygamber sabrı var dedi çok yoruluyorsun birileri gelsin yanına diyor
Üstüne almak istemedi bile
Bu arada dün hiç kaka yapmamıştı gece ve bugün inailmaz zorlandım sonra sıcak su torbası yaptım karnına sırtına ve bacaklarının altına tuttum devamlı 3 saatte 3 kere kaka yaptı
Sıcak su torbası çok iyi geldi benim kıza aklınızda bulunsun
Ayrıca masaj be bacak hareketleri de yaptım
Sıcak su torbasıbiz
Ama her şeyi en iyi onlar biliyor lütfen sen ben hiç bişe bilmiyoruzErkeklerle bizi kıyaslamayalım kuzum ya Allah aşkınagerçekten Allah onları öyle yaratmış ne kadar beceriksiz olduklarını tekrar tekrar görüyorum her gün gözümden düşen düşene
Ayy değil mi bu kiloda giydiğim pantolonlar olmuyor şaka gibi ve hamilelik öncesi kilomdan 4 kg fazlam var sadece ama hiç bir şey olmuyor
4. Ay uyku gerilemesinden sonra yapılabilir demişti bizim koç hanımİlk üç ay rutin olmuyor diyor uyku eğitmenleri ne kadar doğru bilmiyorum ben sadece desteksiz uykuya geçirmeye çalışıyorum birde mümkün mertebe hergün banyo yaptırıyorum ama çok zor
Doktorun dediği canım ilk üç arıyin olmayabilir ama güne güzel başlayalım bebeği gece gündüz ayrımını sonrası yapması kolay olur demişti geceleri beşiğinde gündüzleri salonda yada nerde takılıyorsanız orda takılın demişti sabahları kalkınca mutlaka üstüne değiştir yüzünü yıka güne başladığını yavaş yavaş kavrasın demişti bende hergün böyle yapmaya çalışıyorum bakalım ne kadar verimli olacakKızlar bebişlerle alakalı rutin oluşturma konusunda bi çabanız var mı? Her gün gece uykusu oluşturmak gibi akşam olunca karanlıkta uyutmak gibi. Bizim asla bi düzenimiz yok hep salonda takılıyoruz hata yapmak da istemiyorum fikriniz var mı bu konuda