Kanca yeridir benimde düştü geçenKızlar bişey sorcam tam sezeryan dikişinin başladığı yerde minicik kan lekesi var peçeteyle sildim nokta kadar nokta kadar geliyor diğer yerleri kayboldu izi falan ama sadece o başlangıcında küçük bir yara kabuğu olur ya öyle bir şey kalmıştı kendiliğinden düşer demişti doktor
Yapıştırma gibiydi canım komple kayboldu belli olmuyor ama başlangıçta yara gibi olmuş kabuk bağlamışBendede var canım o ama diğer izlerde kaybolmadı estetik dikişmiydi senin
Hee tamam canım kanca yeriymiş doğru hemşire arkadaşım yazmış şimdi korkma diyeKanca yeridir benimde düştü geçen
Emzikle dalıyor ama emzik düşünce tekrar uyanıyor
Ondan mı geri atıyorlar ya benimki de hem aranıyor hem geri atıyor kafasını bazenEki Görüntüle 3516905
Böyle aşama aşama tutturmaya çalış canım. Göğsünü tut baş ve işaret parmağınla elinle sıkıştır. Bebek ağzını açınca göğüs ucunu üst damağında yakın ver. Tam kavramasını sağlamalısın. Eğer yanında biri varsa bebeğin kafasını göğsüne yaklaşırsın arkadan hafif ittirerek. Çünkü istedikleri gibi alamayınca kafalarını geri atıyorlar
Vallahi bende aynı şeyi düşünüyorumValla benim 40 günü geçti hala düzelmedi sezeryanda bağırsaklarımın yerini bozdular bence artık bunu düşünüyorum
Deneyim canim teşekkürlerDerhal kayısı kompostosu iç ve tanelerini ye sonra koşa koşa WC ye gideceksin
Canım ne güzel düzenli kaka yapan gaz çıkaran bebeğin varmış benimki zaten alerjik günde 1 kez ancak yapıyor onu da dünden beri aşırı zorlanıyor yapamadı ıkın ıkın kıp kırmızı oldu kendisini zorlamaktan göbek fıtığı olacak diye korkuyorumGeceden beri oğlum sadece yarım saat uyudu hala uyumadı iki kere kaka yaptı gaz çıkarttı ama asla dalamıyor
Bu ı love you masajı varya bebe yağı ile yaptım ayak hAreketleri yaptım işe yaradı sende dene istersenKaka yapmayanlar kervanına beni de yazınbugün 3. Gün. Önceden her gün 3 4 kesin oluyordu. 3 gündür hiç yok. Benimki de hem mama hem meme
Alerjik ve kolik bebek çok zor gerçekten canım Allah yardımcın olsun inşallah bizimsde uyku problemimiz var dalamıyor asla tam anlamıyla uyuyamıyor uyuyamamakta büyümeye engel dedi doktor zaten küçük doğdu diyorum bende mama meme veriyorsan zeytinyağı içir arada canım kuzenimin de süt alerjisi vardı kakasında hep kan oluyordu o şekilde bilmişti doktor da 9 aya kadar dikkat etmişti odaCanım ne güzel düzenli kaka yapan gaz çıkaran bebeğin varmış benimki zaten alerjik günde 1 kez ancak yapıyor onu da dünden beri aşırı zorlanıyor yapamadı ıkın ıkın kıp kırmızı oldu kendisini zorlamaktan göbek fıtığı olacak diye korkuyorumbir kaç gündür diyetimde yumurtayı açmıştık ondan olduğunu düşünüyorum bugün tekrar ara verdim yumurtaya. Bir de geçen günlerde canım aşırı çekti artık dayanamadım baklava yedim kaka fotoğrafını atınca doktor trip attı resmen tereyağından mukus oldu kakası diye halbuki hep öyle. Alerjik durumlar çok zormuş cidden
Benim ilk çocukta doğum tarihindekiyle uydu. Ben yine doğum tarihinden hesaplıyorum 2. DeKizlar birinci buyume atagina giren var mi beklenen dogum tarihine gore hesaplaniuormus harika haftalar programini aldim benim normalde beklenen dogum 9 kasimdi iki gun icinde ataga girecegi yaziyor zaten gunler zor geciyor bizi neler bekliyor merak ediyorum
Ben de 9 ay yaşadım alerjiyi ilk bebeğimde. Çok katı diyet yapmak gerekiyor ki vücut tamamen unutsun. 3 ay katı diyet sonrası diyeti bir çay kaşığıyla açıyordu diyetisyen bende. Ciddi bi durum yani tribi mukus için değil süreç baştan başlıcak diye atmıştırCanım ne güzel düzenli kaka yapan gaz çıkaran bebeğin varmış benimki zaten alerjik günde 1 kez ancak yapıyor onu da dünden beri aşırı zorlanıyor yapamadı ıkın ıkın kıp kırmızı oldu kendisini zorlamaktan göbek fıtığı olacak diye korkuyorumbir kaç gündür diyetimde yumurtayı açmıştık ondan olduğunu düşünüyorum bugün tekrar ara verdim yumurtaya. Bir de geçen günlerde canım aşırı çekti artık dayanamadım baklava yedim kaka fotoğrafını atınca doktor trip attı resmen tereyağından mukus oldu kakası diye halbuki hep öyle. Alerjik durumlar çok zormuş cidden
Zaten bağırsakları öyle tıkıştırıyorlar mış nede olsa kendi kendine düzeliyor diyeValla benim 40 günü geçti hala düzelmedi sezeryanda bağırsaklarımın yerini bozdular bence artık bunu düşünüyorum
Canım 40 günlük olduk istersen kullanıp kullanamayacağını doktoruna danış .Ya cnm bebisin kac gunluk bende aldim bugun geldi isnlh bende faydasini gorurum 15 gunluk benimki gunde kac defa kullaniyorsun ve nasil kuzum benim bebisde gunde 1 defa zorla yapiyor kakasini cok zorlaniyor ikiniyor benim kullanmam icin erken mi acaba gunde kac defa ve nasil kullandini yazarmisin kuzum
Valla bizimde 10 kasım ama 5. Haftaya girdiğinden beri uyku gitti bizdede bu atak değilse nasıl olacak bilmiyorumKizlar birinci buyume atagina giren var mi beklenen dogum tarihine gore hesaplaniuormus harika haftalar programini aldim benim normalde beklenen dogum 9 kasimdi iki gun icinde ataga girecegi yaziyor zaten gunler zor geciyor bizi neler bekliyor merak ediyorum
Ciddi misin yıkıldım şuanZaten bağırsakları öyle tıkıştırıyorlar mış nede olsa kendi kendine düzeliyor diye
Bizde de durum aynı gerçekten hiç uyumuyor çıldırcamBiz de tetikteyiz.. Dün akşam 6dan beri toplam 4 saat anca uyudu yarımşar saat. Kucağımdan bırakınca uyanıyor ve kaka yapmıyorhani 40ı çıkınca düzelecekti. Kandırıldım