2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kanca yeridir benimde düştü geçen

Kizlar birinci buyume atagina giren var mi beklenen dogum tarihine gore hesaplaniuormus harika haftalar programini aldim benim normalde beklenen dogum 9 kasimdi iki gun icinde ataga girecegi yaziyor zaten gunler zor geciyor bizi neler bekliyor merak ediyorum

Ondan mı geri atıyorlar ya benimki de hem aranıyor hem geri atıyor kafasını bazen

Valla benim 40 günü geçti hala düzelmedi sezeryanda bağırsaklarımın yerini bozdular bence artık bunu düşünüyorum
Vallahi bende aynı şeyi düşünüyorum ameliyattan sonra gazı 24 saat sonra çıkarttım zaten ondada abartısız yarım saat uğraşarak. İlk yürüyüşden bile daha zordu o anlar benim için

Geceden beri oğlum sadece yarım saat uyudu hala uyumadı iki kere kaka yaptı gaz çıkarttı ama asla dalamıyor
Canım ne güzel düzenli kaka yapan gaz çıkaran bebeğin varmış benimki zaten alerjik günde 1 kez ancak yapıyor onu da dünden beri aşırı zorlanıyor yapamadı ıkın ıkın kıp kırmızı oldu kendisini zorlamaktan göbek fıtığı olacak diye korkuyorum bir kaç gündür diyetimde yumurtayı açmıştık ondan olduğunu düşünüyorum bugün tekrar ara verdim yumurtaya. Bir de geçen günlerde canım aşırı çekti artık dayanamadım baklava yedim kaka fotoğrafını atınca doktor trip attı resmen tereyağından mukus oldu kakası diye halbuki hep öyle. Alerjik durumlar çok zormuş cidden

Alerjik ve kolik bebek çok zor gerçekten canım Allah yardımcın olsun inşallah bizimsde uyku problemimiz var dalamıyor asla tam anlamıyla uyuyamıyor uyuyamamakta büyümeye engel dedi doktor zaten küçük doğdu diyorum bende mama meme veriyorsan zeytinyağı içir arada canım kuzenimin de süt alerjisi vardı kakasında hep kan oluyordu o şekilde bilmişti doktor da 9 aya kadar dikkat etmişti oda

Benim ilk çocukta doğum tarihindekiyle uydu. Ben yine doğum tarihinden hesaplıyorum 2. De

Ben de 9 ay yaşadım alerjiyi ilk bebeğimde. Çok katı diyet yapmak gerekiyor ki vücut tamamen unutsun. 3 ay katı diyet sonrası diyeti bir çay kaşığıyla açıyordu diyetisyen bende. Ciddi bi durum yani tribi mukus için değil süreç baştan başlıcak diye atmıştır çok haklısın çok zor diyet yapmak başlı başına sorun zaten bi de lohusasın canın çekiyo ama sık dişini hepsi gelip geçici çok şükür bitiyor bi yerde

Canım 40 günlük olduk istersen kullanıp kullanamayacağını doktoruna danış .

Valla bizimde 10 kasım ama 5. Haftaya girdiğinden beri uyku gitti bizdede bu atak değilse nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…