Kaka yapmayanlar kervanına beni de yazınKızlar benim oğlan 4 güne bir bazen 3 güne bir kaka Yapıyor çişle alakalı sorun yok ama kaka süresi çok mu uzun hem mama hem meme ile besleniyor
Gün içinde sling kullanmayı denedin mi? Büyük kolaylık olur sanaBizim emerken uyuyakalıyor yerine yatırınca gaz giriyor bağır çağır. Göğsümdeyse gaza bile kalkmıyor resmen sabaha kadar uyuyorkucağımızda bütün evi gezdirrrek uyutuyoruz ama o da yoruyor insanı
Çok yorucu ya baş ağrım var artık sürekliŞuan bende sallama moduna gecdim 2 saatte benimkide uyanir
Doğduğundan beri neredeyse, uykuyu mu sevmiyor bir şeyden mi rahatsız anlamıyorumBenimkide oyle ya seninki kacgunlukden beri oyle cnm
Valla benimkide 1.haftayi devirdi basladi uykusuz kalmayaDoğduğundan beri neredeyse, uykuyu mu sevmiyor bir şeyden mi rahatsız anlamıyorum
Denedim canım ama küçüktü o zaman tekrar deneyeyim iyi hatırlattınGün içinde sling kullanmayı denedin mi? Büyük kolaylık olur sana
Bebem hala meme ucumu tutuyor ya acıtıyor
Kuzum bende öyleyim ama işte mesela dün akşam emzirdim yatırdım kv diyor ki sütun az geliyor senin çocuk besleniyor büyüdükçe hiç besleyemezsin eşim o sıra yanımızda değildi bende eşime söyledim ben annemi uyarsam bile anlamayacak kendi bildiğini okuyacak sen duymamazliktan gel kendini biliyorsun sonuçta sütun var yetiyorda dedi ama işte öyle olmuyor kiBu bebeğin en iyi annesi sensin canım benim ilk psikolojim bozuldu insanlar şöyle yap böyle yap derken göğsüme süt durdu üç günlük bebeğimi evde bıraktım diye hastane de ağladım ama doktor konuşunca dedim ki çok haklı şimdi birisi geliyor eve mesela ben emzirecek oluyorum alıp gidiyorum başka odaya eee burda emzir diyorlar hayır diyorum yada altını değiştiriyorum gidiyorum odasında boşver diycem ama insan boşveremiyor işte
Çıkıyor canım bugün çıkaramadım diye ağlıyor uyuyamadı hala uyanıkAy valla sevindim. Kilo sınırını aştı zaten diyet geldi bize 3 saatten önce emzirme dedi doktor ama ana oğul sabredemiyoruz sürekli memedeyizbi de oğluşun popodan çok gaz çıkarıyor mu canım
Biz de tetikteyiz.. Dün akşam 6dan beri toplam 4 saat anca uyudu yarımşar saat. Kucağımdan bırakınca uyanıyor ve kaka yapmıyorGeceden beri oğlum sadece yarım saat uyudu hala uyumadı iki kere kaka yaptı gaz çıkarttı ama asla dalamıyor
Derhal kayısı kompostosu iç ve tanelerini ye sonra koşa koşa WC ye gideceksinKızlar sezeryan doğum sonrası bağırsaklarıniz düzene girdimi? Ben 4. Haftadayim hala kabızlık yaşıyorum iki üç günde bir kere anca cikabiliyorim tuvalete
Bizde 1 aylık olduk bizde kandırıldık uykusuzluktan ölüyorum kendisi de sürekli esniyor ama uyuyamıyor nası uyuyacaklar acaba ya var mı formülBiz de tetikteyiz.. Dün akşam 6dan beri toplam 4 saat anca uyudu yarımşar saat. Kucağımdan bırakınca uyanıyor ve kaka yapmıyorhani 40ı çıkınca düzelecekti. Kandırıldım
Geceden beri oğlum sadece yarım saat uyudu hala uyumadı iki kere kaka yaptı gaz çıkarttı ama asla dalamıyor
Ay hepsine aynı sürüm mü gelmiş bizde aynıyız şimdi saatlerce ağladıktan sonra kucağımda uyuttum hala bi yerde ağlıyormuş gibi sesi kulağıma geliyor. 40 felan yalanmışBiz de tetikteyiz.. Dün akşam 6dan beri toplam 4 saat anca uyudu yarımşar saat. Kucağımdan bırakınca uyanıyor ve kaka yapmıyorhani 40ı çıkınca düzelecekti. Kandırıldım
Valla benim 40 günü geçti hala düzelmedi sezeryanda bağırsaklarımın yerini bozdular bence artık bunu düşünüyorumKızlar sezeryan doğum sonrası bağırsaklarıniz düzene girdimi? Ben 4. Haftadayim hala kabızlık yaşıyorum iki üç günde bir kere anca cikabiliyorim tuvalete
Bendede var canım o ama diğer izlerde kaybolmadı estetik dikişmiydi seninKızlar bişey sorcam tam sezeryan dikişinin başladığı yerde minicik kan lekesi var peçeteyle sildim nokta kadar nokta kadar geliyor diğer yerleri kayboldu izi falan ama sadece o başlangıcında küçük bir yara kabuğu olur ya öyle bir şey kalmıştı kendiliğinden düşer demişti doktor
EmzikBizde 1 aylık olduk bizde kandırıldık uykusuzluktan ölüyorum kendisi de sürekli esniyor ama uyuyamıyor nası uyuyacaklar acaba ya var mı formül