- 31 Aralık 2023
- 562
- 557
- 28
Aynı benim de böyle gerçekten. Acaba çocuğum huzursuz mu diyorum hep ya. Bir de nasıl uyutuyorsun canım yaSus sus dilini ısır benim döngü 1 saatte biremzir gazla uğraş yerine yatır sonra bende kafamı yastığa koy tam dalacağım hop tekrar uyan
10 güne normal diyorlar canım. Bizimki her bezde yapıyor ben de bundan korkuyorumKızlar benim oğlan 4 güne bir bazen 3 güne bir kaka Yapıyor çişle alakalı sorun yok ama kaka süresi çok mu uzun hem mama hem meme ile besleniyor
Hakkını yiyemem canım. Ama uykusuzluktan ben kafayı yicemAllah razı olsun canm ilgileniyormuş saolsunlar
Valla herkesin bir kusuru oluyo işte canm
Uykusuzluk cok zor gerçekten
Aman nazar değmesinnnnnnn canımmVallahi şoktayım ya ben bildiğiniz izole bi şekilde kimse gelemeden gidemeden bebeğimleyim evde. Öğlen uyursa uyumaya çalışıyorum az evimi topluyorum gelmeyi teklif eden bile olmadı. Çok yakın bir iki arkadaşım saatlik uğradı sadece
Allah’a dua ediyorum uyusun diye ciddi ciddiAynı benim de böyle gerçekten. Acaba çocuğum huzursuz mu diyorum hep ya. Bir de nasıl uyutuyorsun canım ya
Benim oğlan yapınca beline kadar çıkıyır kakası kaç günlük kaka sonuçta10 güne normal diyorlar canım. Bizimki her bezde yapıyor ben de bundan korkuyorum
2-3Uyanik kaldimi kac saat uyanik kaliyor
Çok yorucu ya. Gündüz neyse de gece bari uyusalarSus sus dilini ısır benim döngü 1 saatte biremzir gazla uğraş yerine yatır sonra bende kafamı yastığa koy tam dalacağım hop tekrar uyan
Kabız olması ve seyrek kaka yapması farklı, 10 güne kadar yapmaması normla diyor doktorlarKızlar benim oğlan 4 güne bir bazen 3 güne bir kaka Yapıyor çişle alakalı sorun yok ama kaka süresi çok mu uzun hem mama hem meme ile besleniyor
Yavrum benim gelen giden olmadı rahattım annem vardı yanımda hiç birşey düşünmedim bebiş dışında ama sana o fırsat verilmemiş ki. Benimkide silikon uçla emiyor normal tutmuyorValla ne bileyim canm biraz durur gidersin ama öyle yapmıyorlar yani geneli diyeyim
Mevlüt yapacagZ diyorum ona ragmen eve gelmek istiyorlarartk sinirden gülüyorum
Snradan seni emmiş ama beben ne güzel
Yat kalk şükret bir gece de 4. Uyanışım bir saat uyku ne bilmiyorumOf yenidoğanlarınoz uyuduğunda kaç saat uyuyor? Benimki 2 saat ara ile uyanıyor ya. Mesela şimdi uyudu 8de gözleri açılacak, bi 3/4 saat uyusun uyuyalım istiyorum. Çok mu şey istiyorumkarnı tok altı temiz gaz çıkarıyor ama uzun uykusu yok. Bir de uyku süresi artık kısalmaya başlayacakmış ayy hiç uzamadı ki zaten
Sadece mama ile beslenseydi sorun olabilirdi geçen konuştuk doktorla sadece mama işe beslenen çocuklarda max4 gün bekleriz dedi 4.gün müdahale ederiz dedi bir fitil verdi bunun yarısını koy sıkıntı yaşarsan dedi aslında bu fitil sabun dedi eskiler de sabun parçası koyarmış ya heralde o mantık, anne sütü olduğu için telaşa gerek yok ama yine de doktoruna sor benceKızlar benim oğlan 4 güne bir bazen 3 güne bir kaka Yapıyor çişle alakalı sorun yok ama kaka süresi çok mu uzun hem mama hem meme ile besleniyor
Bizim emerken uyuyakalıyor yerine yatırınca gaz giriyor bağır çağır. Göğsümdeyse gaza bile kalkmıyor resmen sabaha kadar uyuyorAllah’a dua ediyorum uyusun diye ciddi ciddiallahtan emince yada mama yiyince uyuyor ama çıt ses olmayacak yoksa hop ayakta
Benimkide oyle ya seninki kacgunlukden beri oyle cnm
Yok canım benim bazen avuç içi kadar bazen parmak izi kadarBenim oğlan yapınca beline kadar çıkıyır kakası kaç günlük kaka sonuçtasenin her beze yapınca dolu dolu mı Yapıyor
Ben sorayım doktora mama artı memeyle besliyorum çünküSadece mama ile beslenseydi sorun olabilirdi geçen konuştuk doktorla sadece mama işe beslenen çocuklarda max4 gün bekleriz dedi 4.gün müdahale ederiz dedi bir fitil verdi bunun yarısını koy sıkıntı yaşarsan dedi aslında bu fitil sabun dedi eskiler de sabun parçası koyarmış ya heralde o mantık, anne sütü olduğu için telaşa gerek yok ama yine de doktoruna sor bence
İşte benim bebe toplu yapıyor inanır mısın beline kadar çıkıyorYok canım benim bazen avuç içi kadar bazen parmak izi kadar
Benim oğlan da aynı seninki gibi oda sık anne sütü içmesinden kaynaklanıyor dedi doktor yağlı sütlerde genelde kaka olur dediYok canım benim bazen avuç içi kadar bazen parmak izi kadar
Ay valla sevindim. Kilo sınırını aştı zaten diyet geldi bize 3 saatten önce emzirme dedi doktor ama ana oğul sabredemiyoruz sürekli memedeyizBenim oğlan da aynı seninki gibi oda sık anne sütü içmesinden kaynaklanıyor dedi doktor yağlı sütlerde genelde kaka olur dedi
Aslında pişik olmaması açısından iyi bişey ama bebişi bunaltırsa çok kötüİşte benim bebe toplu yapıyor inanır mısın beline kadar çıkıyor