- 17 Ağustos 2023
- 414
- 495
- 35
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.361
Öyleymiş canım ya kızlar söyleyince imzaladığım kağıda baktım parantez içinde yazıyormuş. Ah o parantezler:)Yok canm alıyorlar inanki hemde cem hocanın 4 bin lira. Orada sadece ilk gebelik testi ücretsiz ikincisi bile bin lira galiba
Teşekkür ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah evlatlarınıYa çok teşekkür ederim bakacağım hemeninşallah pozitif alırsın takipteyim
Çok teşekkür ederim canım hepimiz inşallahTeşekkür ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah evlatlarını
30 haziran test günüm canım daha 3.günüm cuma oldum transferÇok teşekkür ederim canım hepimiz inşallahsenin sonucun ne zaman belli olacak?
GünaydinnGünaydınlar bugün 5. Günümsonucu çok merak ediyorum ama direniyorum yapmamaya hiç bir belirti vs bişey de yok forum da yazıyorlar göğüs hassasiyeti vs o da yok adet olacak gbi ilk günler kramp vardı o da yok
sayılmıyorKızlar transfer olduğumuz ilk günü sayıyor muyuz?
5. Günüm pozitifse çok az bile olsa bi yükseliş vardır diyorumGünaydinnhic belirtilere takilma ben mayis topigindekilere bile yazmistim belirtim yok falan diye insallah guzel sonuçlar alirsin
Benim 6. günle birlikte regl ağrım ve hafif koyu lekelenme geldi. Lekelenme birkaç gün devam etti. Regl ağrısı korkunç yoğundu hatta ağlamaya başladım lekelenme de gelince bitti regl oluyorum diye.Belirtileriniz var mıydı? Ve ne kaçıncı gün başladı
Ben 8.gun kan vermistim hic idrar testi yapmadım 8. Gunden sonra cokk hafif regl agrilarim oldu belli belirsiz şuan 13. Gün ara ara regl agrisi ve gogus hassasiyeti var ondan once hicbir belirtim yoktu5. Günüm pozitifse çok az bile olsa bi yükseliş vardır diyorum
Bana transfer oldugun gunden itibaren baslayip 10 gun say demisti hemsirem canimKızlar transfer olduğumuz ilk günü sayıyor muyuz?
Teşekkür ederim sanki zaman hiç geçmiyor.Bana transfer oldugun gunden itibaren baslayip 10 gun say demisti hemsirem canim
Benimde 4. Günüm. Zaman geçmiyo insanın aklından çıkmıyo. Ne yapıcaz şaşırdıkBenim 5. Gün embriyosu çarşamba transfer oldum ayın 1 inde yap dedi ama ben bekleyemem o kadarbugün 5. Gun
Hadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyoruz30 haziran test günüm canım daha 3.günüm cuma oldum transfer
Canım önemli olan 2 gün sonraki değerin. En az 2 katı bazı kaynaklarda %60 artması sağlıklı deniliyorHanımlar selamlar,
Bugün 11.günüm.Kan testi 37 çıktı.Biraz düşük geldi ama sizlerin sonuçları kaçtı? Bana bir yol gösterseniz ilk denemem.Pek hakim değilim.
TeşekkürlerCanım önemli olan 2 gün sonraki değerin. En az 2 katı bazı kaynaklarda %60 artması sağlıklı deniliyor