- 12 Ekim 2010
- 243
- 446
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #3.461
Gönlünü ferah tut canım, 6+6 kalp atışı için biraz erken değil mi? Hele ki kiloluysan, benim de adete göre 10 hafta olması gerekirken 7 haftalık mesela belki geç döllenme olmustur. Sadece karından mi baktı?Bugün doktoruma gittim 6+6 gözüktü normalde adete göre 7+6 olması gerekiyordu kalp atışı alamadık tam , haftaya bir daha bakalım alamazsak kürtaj dedibebeğimi kaybetmek istemiyorum çok üzüldüm sabahtan beri
Canım benim de bir hafta gerideydi bende geç duydum kalp atışını ama sonra o bır haftalık ara kapandı kendiliğinden inşallah bir dahaki kontrolde duyarsın kalp atışlarını dualarım seninleBugün doktoruma gittim 6+6 gözüktü normalde adete göre 7+6 olması gerekiyordu kalp atışı alamadık tam , haftaya bir daha bakalım alamazsak kürtaj dedibebeğimi kaybetmek istemiyorum çok üzüldüm sabahtan beri
Bugün doktoruma gittim 6+6 gözüktü normalde adete göre 7+6 olması gerekiyordu kalp atışı alamadık tam , haftaya bir daha bakalım alamazsak kürtaj dedibebeğimi kaybetmek istemiyorum çok üzüldüm sabahtan beri
Çok sevindim canım ya ikimiz aynıyız haftan uyumlu çıktımıGünaydın güzel annnişşleeerrrBizde 7+2 olduk çok şükür dün kontrole gittim devletteki doktoruma , iğneye devam dedi bazı tahliller istedi çok şükür onlar da iyi çıktı , bebeği kese de gördü kalp atışı atıyo fakat cihazdan dolayı pek ses çıkmadı dedi , inşalllah herşey yolundadır kötü düşünmek istemiyorum 22 sine özel de ki doktoruma gidicem az kaldı Allahtan
2 gün geride çıktı ama çok önemli değil dedi oÇok sevindim canım ya ikimiz aynıyız haftan uyumlu çıktımı
Benimde bazen önde bazen geride çıkıyor sorun değil diyor doktor2 gün geride çıktı ama çok önemli değil dedi o
Benimde bazen önde bazen geride çıkıyor sorun değil diyor doktor
Çok teşekkür ederim sabah beri çok üzüldüm gerçekten durup durup ağladım belirtilerim hala çok yoğun sürekli kusma ve göğüs ucu beni mahvetti boşa mı diye ağladım iyi ki varsınızCanım 9.haftada bile duyan oluyo kalp atışını , bozma moralini inşallah haftaya duyacaksın dualarım seninle
Evet kilom var bende bunda bağladım doktor beni üzecek kıracak hiç birşey demedi korkma bekleyelim dedi ama ben çok üzüldüm inşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederimGönlünü ferah tut canım, 6+6 kalp atışı için biraz erken değil mi? Hele ki kiloluysan, benim de adete göre 10 hafta olması gerekirken 7 haftalık mesela belki geç döllenme olmustur. Sadece karından mi baktı?
İnşallah canım çok teşekkür ederim çok sağol dualarınız için cansınızCanım benim de bir hafta gerideydi bende geç duydum kalp atışını ama sonra o bır haftalık ara kapandı kendiliğinden inşallah bir dahaki kontrolde duyarsın kalp atışlarını dualarım seninle
Yaaa canim niye üzülüyorsun, kendini yıpratacak bir şey yok ki.. Kötü Bir sey dememiş Dr, onlar olaya bizim gibi duygusal bakmıyor, tak diye rahat rahat söylüyorlar her şeyi.. Bak ben keseyi gördüm 6+5'te, adam gel iki hafta sonra kalp atışı dinleyelim dedi. Pazartesi 9+1 olucam daha kalp atışı dinlemeye gitmedik... Geçmişte bir kaybım var halen göğüs hassasiyeti dışında gebelik belirtisi hissetmiyorum, ama olanda da olmayanda da hayır vardır deyip Allah'a sığınıyorum.. Geç döllenme olabilir, kilo etkileyebilir hatta kullanılan cihazdan bile kaynaklı olabilir.. Sen yüreğini ferah tut, Rabbım hepimizi evlatlarımıza sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallahBugün doktoruma gittim 6+6 gözüktü normalde adete göre 7+6 olması gerekiyordu kalp atışı alamadık tam , haftaya bir daha bakalım alamazsak kürtaj dedibebeğimi kaybetmek istemiyorum çok üzüldüm sabahtan beri
Çok teşekkür ederim , çok sağolun. İnşallah öyle olur. İnanın çok üzüldüm yani sonuçta oda evlat işte küçükte olsa annelik hissediyorsun. Doktorum beni kırmadı üzecek birşey demedi bekleyelim sadece dediYaaa canim niye üzülüyorsun, kendini yıpratacak bir şey yok ki.. Kötü Bir sey dememiş Dr, onlar olaya bizim gibi duygusal bakmıyor, tak diye rahat rahat söylüyorlar her şeyi.. Bak ben keseyi gördüm 6+5'te, adam gel iki hafta sonra kalp atışı dinleyelim dedi. Pazartesi 9+1 olucam daha kalp atışı dinlemeye gitmedik... Geçmişte bir kaybım var halen göğüs hassasiyeti dışında gebelik belirtisi hissetmiyorum, ama olanda da olmayanda da hayır vardır deyip Allah'a sığınıyorum.. Geç döllenme olabilir, kilo etkileyebilir hatta kullanılan cihazdan bile kaynaklı olabilir.. Sen yüreğini ferah tut, Rabbım hepimizi evlatlarımıza sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah
Takviye C vitamini kullan cnm. Geçmiş olsunBen de 2 gündür hastayım bir anda boğazımı gıcık tuttu arkasına sesim gitti dun akşamdan beri de öksürüğe vurdu gece uyutmadi bugünde öyle kaynams su limon bal faydalı diye onu iciyorm nafile soğuk buhar dediler düşük riskim olduğu için ne olur ne olmaz diye herseyi de icmeyim dedim o da etki etmedi önerisi olan var mı korkuyorm ister istemez karnıma kadar etkiliyor çok fena gıcık tuttuönerisi olan var mı
Gecirir mi ki acaba takır takır mahvetti resmen gece boyu gün boyuuu simdide kulaklarim tıkanmış sol kulağım sizliyor bu gidişle doktor yolu gözüküyor antibiyotik baslanr gibi Bi dünya iğne ilaç kullanyrm diye doğal yoldan geçirmeye çalıştım amaTakviye C vitamini kullan cnm. Geçmiş olsun
Vajinal baktı mı nurcum doktor ? Sadece göbekten mi baktıÇok teşekkür ederim , çok sağolun. İnşallah öyle olur. İnanın çok üzüldüm yani sonuçta oda evlat işte küçükte olsa annelik hissediyorsun. Doktorum beni kırmadı üzecek birşey demedi bekleyelim sadece dedi
Çok geçmiş olsun canım. Tam mevsim değişimi herkes hastaGecirir mi ki acaba takır takır mahvetti resmen gece boyu gün boyuuu simdide kulaklarim tıkanmış sol kulağım sizliyor bu gidişle doktor yolu gözüküyor antibiyotik baslanr gibi Bi dünya iğne ilaç kullanyrm diye doğal yoldan geçirmeye çalıştım ama
Bozma moralini , güzel düşün güzel şeyler olacak canım benim sende iyi ki varsınÇok teşekkür ederim sabah beri çok üzüldüm gerçekten durup durup ağladım belirtilerim hala çok yoğun sürekli kusma ve göğüs ucu beni mahvetti boşa mı diye ağladım iyi ki varsınız
Vajinal baktı aslında bir ses aldı güzeldi yani bana öyle güzel geldi ki sonra kesildi sonra tekrar duydu net alamıyorum dedi ama olumsuz hiç konuşmadıVajinal baktı mı nurcum doktor ? Sadece göbekten mi baktı
Bence hiççç sorun yok. Benden de ilk vajinal baktı kalbi atıyor ama çok net dinletemiyorum dedi, sonra ki kontrol de dinledik elhamdülillah. Yurtdışında teee kaçınca haftada dinliyorlar düşün:) bence senin doktorun kendince bi detayı seninle paylaşmış halbuki bişi yok, ben inanıyorum minnakın çoook sağlıklıVajinal baktı aslında bir ses aldı güzeldi yani bana öyle güzel geldi ki sonra kesildi sonra tekrar duydu net alamıyorum dedi ama olumsuz hiç konuşmadı