- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 24
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #3.441
Selam aleyküm kizlar nasılsınız iysinizdir inşallah bizde bu gün 9+5 olduk çok şükür daha önce kayiplarim olduğu için hep tedirginim ama ne gelirse Rabbimden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarrr, bebişimizi gördük sesini de duyduk 1.2 cm olmuş l minik çekirdek çok iyi herşey yolunda dedi doktorum sonraki kontrolüm 25 kasımda nasıl sabredicem bakalım o arada beklemeye progestanı sabah akşam alıyordum sadece gece yatarlrn al elindeki kutu bittikten sonra da kullanmana gerek yok dedi çok şükürselam kızlarrr, çok heyecanlıyım yaa, yarın tekrar kontrolüm var bebişimi göreceğim ve yeniden sesini duyacağım inşallah bu defa biraz daha büyüdü kendisini de görürüz inşallah :) bugün 7+3 olduk en azından silüetini görürürz diye düşünüyorum haftalar geçmek bilmiyorrr ☺ sizlerde durumlar nasıl
üzülme stres yapma kuzum Rabbim ol der olur, dualarım seninleBugün doktoruma gittim 6+6 gözüktü normalde adete göre 7+6 olması gerekiyordu kalp atışı alamadık tam , haftaya bir daha bakalım alamazsak kürtaj dedi bebeğimi kaybetmek istemiyorum çok üzüldüm sabahtan beri
Teşekkür ederim inşallah canım benimüzülme stres yapma kuzum Rabbim ol der olur, dualarım seninle
Sağol bitaneeemm siz nasılsınız bebiş büyüyo muuuÇok sevindiiim kuzum :)))
İnşallah iyidir kuzum :) merak ediyorum bende çokSağol bitaneeemm siz nasılsınız bebiş büyüyo muuu
Benim de 24 Haziran sen diyince farkettim canım haklısın bayrama denk geliyor en güzel bayram olcak bize benim doktorum özelde bu konuyu bi sormak lazım plan yapabilirler bayram haftası diyeKızlar merhaba. Bi anda aklıma şöyle bir şey geldi. Benim tahmini doğum tarihi 24 haziran. O hafta komple kurban bayramı tatili olabilir. Aramızda doğumu bayram tatiline denk gelecek olanlar illaki vardır. Acaba bizleri takip eden doktorlar o hafta çalışıyor olurlar mı? Son dk başka bi doktorun doğuma girmesi fln çok sıkıntılı bence
Benim şimdiden göğüslerim çatladı çok küçüktü göğüslerim ama çok agrim oldu 1 aydır karnımız için hemen başlamak lazım canım ben meliboz diye bi hamile fenomen vardi onun urununu aldim şimdi fiyati uygun ama memnunum suan yagli his birakmiyor hemen emiyor kokusuda çok guzel agir bi yağ degil araştır istersenHamişlerim çatlak için önlem almaya ne zaman başlıyoruuuz
Tecrübeli arkadaşlarım öneriniz var mı? Ürün önerisi ve ne zaman başlamak gerekir tüm bilgilere açığızz
Ahhh bende eski enerjimi özlüyorumAy ben bugün cok gerginim azcık iş yapayım diye kalktım sinirlendim midem bulanıyo her seye öfkeliyim enercimi geri istiyorum neyse bebeğim iyi olsunda
Oyyy minik mercimeklerİnşallah iyidir kuzum :) merak ediyorum bende çok
İçini ferah tut canım inşallah güzel haberlerini alırsınBugün doktoruma gittim 6+6 gözüktü normalde adete göre 7+6 olması gerekiyordu kalp atışı alamadık tam , haftaya bir daha bakalım alamazsak kürtaj dedi bebeğimi kaybetmek istemiyorum çok üzüldüm sabahtan beri
umarım önümüzdeki hafta çok güzel haberler alırsınız..Bugün doktoruma gittim 6+6 gözüktü normalde adete göre 7+6 olması gerekiyordu kalp atışı alamadık tam , haftaya bir daha bakalım alamazsak kürtaj dedi bebeğimi kaybetmek istemiyorum çok üzüldüm sabahtan beri
Ben yaşımı falan yazmamılım 29 yaşındayım 3. Çocuğum Allah nasip kısmet ederse. Benımde normalde 8. Haftada olmam gerekırken 6. Haftadayım . Kalp atışını üçüncü doktora gidişimde anca duyabıldım sizde kalbınızı ferah tutun. Benımde içerde kanama alanı var onun içşn progestan kıllanıyorum yaklaşık ıkı haftafır .
hoşgeldiiiiin :) ekledim canımmesirmacunu Canım beni ekleyebilir misin ben bildirmemişim sanirim
Yaş 26
Sat 18 Eylül
Kese 5+2
Bebek 6+2
Kalp atışı 7+1
Amin kızlar inşallah çok üzgünüm ama herşey Allahtanumarım önümüzdeki hafta çok güzel haberler alırsınız..