2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
selam kızlarrr, çok heyecanlıyım yaa, yarın tekrar kontrolüm var bebişimi göreceğim ve yeniden sesini duyacağım inşallah bu defa biraz daha büyüdü kendisini de görürüz inşallah :) bugün 7+3 olduk en azından silüetini görürürz diye düşünüyorum haftalar geçmek bilmiyorrr ☺ sizlerde durumlar nasıl
selam kızlarrr, bebişimizi gördük sesini de duyduk 1.2 cm olmuş l minik çekirdek 😁 çok iyi herşey yolunda dedi doktorum sonraki kontrolüm 25 kasımda nasıl sabredicem bakalım o arada beklemeye 😁 progestanı sabah akşam alıyordum sadece gece yatarlrn al elindeki kutu bittikten sonra da kullanmana gerek yok dedi çok şükür 🙏

Bugün doktoruma gittim 6+6 gözüktü normalde adete göre 7+6 olması gerekiyordu kalp atışı alamadık tam , haftaya bir daha bakalım alamazsak kürtaj dedi 😞 bebeğimi kaybetmek istemiyorum çok üzüldüm sabahtan beri
üzülme stres yapma kuzum Rabbim ol der olur, dualarım seninle :KK200:

Kızlar merhaba. Bi anda aklıma şöyle bir şey geldi. Benim tahmini doğum tarihi 24 haziran. O hafta komple kurban bayramı tatili olabilir. Aramızda doğumu bayram tatiline denk gelecek olanlar illaki vardır. Acaba bizleri takip eden doktorlar o hafta çalışıyor olurlar mı? Son dk başka bi doktorun doğuma girmesi fln çok sıkıntılı bence
Benim de 24 Haziran sen diyince farkettim canım haklısın bayrama denk geliyor en güzel bayram olcak bize 😍 benim doktorum özelde bu konuyu bi sormak lazım plan yapabilirler bayram haftası diye

Hamişlerim çatlak için önlem almaya ne zaman başlıyoruuuz :anneadayı:
Tecrübeli arkadaşlarım öneriniz var mı? Ürün önerisi ve ne zaman başlamak gerekir tüm bilgilere açığızz :KK200:
Benim şimdiden göğüslerim çatladı çok küçüktü göğüslerim ama çok agrim oldu 1 aydır karnımız için hemen başlamak lazım canım ben meliboz diye bi hamile fenomen vardi onun urununu aldim şimdi fiyati uygun ama memnunum suan yagli his birakmiyor hemen emiyor kokusuda çok guzel agir bi yağ degil araştır istersen

Bugün doktoruma gittim 6+6 gözüktü normalde adete göre 7+6 olması gerekiyordu kalp atışı alamadık tam , haftaya bir daha bakalım alamazsak kürtaj dedi 😞 bebeğimi kaybetmek istemiyorum çok üzüldüm sabahtan beri
İçini ferah tut canım inşallah güzel haberlerini alırsın

Son düzenleme:
Ben yaşımı falan yazmamılım 29 yaşındayım 3. Çocuğum Allah nasip kısmet ederse. Benımde normalde 8. Haftada olmam gerekırken 6. Haftadayım . Kalp atışını üçüncü doktora gidişimde anca duyabıldım sizde kalbınızı ferah tutun. Benımde içerde kanama alanı var onun içşn progestan kıllanıyorum yaklaşık ıkı haftafır .

Kizlar kac haftada bir rutin kontrole gidiyorsunuz? Benim 4hafta olacak kalp atisini duyduk 11.haftada gidip 2li testi de aradan cikarayim dedim ama uzun geldi 4hafta

X