- 24 Nisan 2023
- 1.393
- 935
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #3.421
Şükür iyiyim bende kuzumiyiyiiz canım çok şükür seni sormalı :)
Bende de ayni sekilde. Korkunca nasil kalbiminiz oldufu yer yanar kalp atisi hizlanir. Sindide heyecan panik korku durumunda aynisi kasiklarimda oluyorkızlar ben stres yaptığımda yada üzüldüğümde kasıklarımda yanma gibi bir his oluyor yaa çok değişik bir his
Hahah beklettim eşim akşama yesin diye o da yorgunluktan uyuyakaldı sanırım artık yiyebilirim hahah teşekkür ederim cevap içinsoruun olacağını sanmıyorum canım :) çok yeme biraz ye
Askim ye ya bi daha mi hamile olacaksin hazir da degilmis zaten mis gibi olmustur ye afiyetleKızlar alakasız olacak ama bişey soracaktım. Ben tüp bebek ile gebe kaldim. Şuan kakaolu puding yaptım hazır değil. Yememde bir aakinca olur mu sizce kakao için iyi şeyler duymadım ama sormak istedim
Hahah sağol tatlım ya, aynen öyle yedim birazAskim ye ya bi daha mi hamile olacaksin hazir da degilmis zaten mis gibi olmustur ye afiyetlemillet neler yiyo iciyo hamileyken
Aynısı bakBende de ayni sekilde. Korkunca nasil kalbiminiz oldufu yer yanar kalp atisi hizlanir. Sindide heyecan panik korku durumunda aynisi kasiklarimda oluyor
Bugün çok belim ağrıyor yaa biraz ayakta kaldım misafir vardı akşam yemeğine. Normalde pek belirti yok.canım var mı ağrın falan belirti. Bende 9+3 üm en son 7+2 de giymiştim. Salı günü kontrolüm var.
Bende 9+6 ym p.tesi randevum var inşallah güzel sagliklacakla devam ettiği haberlerinecanım var mı ağrın falan belirti. Bende 9+3 üm en son 7+2 de giymiştim. Salı günü kontrolüm var.
Benim de öyle, hâlâ pek belirti yok ama bugun biraz fazla kaldım ayakta diye belime ağrı vurdu.. Uzanmaya çalışıyorum biraz azaltmak için.. Pazartesi randevum var, daha kalp atışı dinlemeye gitmedik, pazartesi güzel haberler veririm inşallah.. Bana dua edin kızlarBugün çok belim ağrıyor yaa biraz ayakta kaldım misafir vardı akşam yemeğine. Normalde pek belirti yok.
Ben de pazartesi 9+1 olucam inşallah, 6+5'te keseyi gördüğümle kaldı, zaten hoca da iki hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim demişti, ancak pazartesiye inşallah ☺Bende 9+6 ym p.tesi randevum var inşallah güzel sagliklacakla devam ettiği haberlerine
Canım ya bayramdan önceye alırlar yada sonrası sezaryen olanları normal dogumdada zaten nöbetçi doktorlar oluyorlar ben kesin arefeden bir gün öncesine alınırım bayramdan sonrası olursa günüm geçmiş olur normal dogum başlar bu riski almazlarKızlar merhaba. Bi anda aklıma şöyle bir şey geldi. Benim tahmini doğum tarihi 24 haziran. O hafta komple kurban bayramı tatili olabilir. Aramızda doğumu bayram tatiline denk gelecek olanlar illaki vardır. Acaba bizleri takip eden doktorlar o hafta çalışıyor olurlar mı? Son dk başka bi doktorun doğuma girmesi fln çok sıkıntılı bence
Ben de pazartesi 9+1 olucam inşallah, 6+5'te keseyi gördüğümle kaldı, zaten hoca da iki hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim demişti, ancak pazartesiye inşallah ☺
Benim riskli olunca durum o yüzden çok ara vermeyelim diyor 2 hafta bir kontrol oluyorum şu an lik en son geçen hafta salı gitmistim 8 +2 falandım sankiBen de pazartesi 9+1 olucam inşallah, 6+5'te keseyi gördüğümle kaldı, zaten hoca da iki hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim demişti, ancak pazartesiye inşallah ☺
Gunaydın hic agzımın tadı yok, tek istedigim tatlı yemek, şöyle az şekerli bi tatlı yapsam yesem olur mu acaba kızlar, azcık keyfime yerine gelse
Çok sevindiiim kuzum :)))Günaydın güzel annnişşleeerrrBizde 7+2 olduk çok şükür dün kontrole gittim devletteki doktoruma , iğneye devam dedi bazı tahliller istedi çok şükür onlar da iyi çıktı , bebeği kese de gördü kalp atışı atıyo fakat cihazdan dolayı pek ses çıkmadı dedi , inşalllah herşey yolundadır kötü düşünmek istemiyorum 22 sine özel de ki doktoruma gidicem az kaldı Allahtan