2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Ohh ne güzel bi de güzel haberlerini ver yarın minnoşun annesi
Görürsünüz bu sefer rahat rahat.
Ben de 8+2'de gittim cumartesi günü, bir dahaki görüşme 3 hafta sonra dedi. Hala 2 hafta var ve dediğin gibi canım sanki zaman hiiiç geçmiyor

Valla ben en son 6+3 te gittim, bugün 9+0 olduk, 12+0 da tekrar gitmeyi düşünüyorum

vermezmiyim veririm inşallah sanırım beni o kadar uzun ara ile çağırmaz, daha önce riskli durumlar yaşadığım için sık takip ediyor ilk trimesterde, dayanamam 3 hafta :)

Kızlar alakasız olacak ama bişey soracaktım. Ben tüp bebek ile gebe kaldim. Şuan kakaolu puding yaptım hazır değil. Yememde bir aakinca olur mu sizce kakao için iyi şeyler duymadım ama sormak istedim

Kızlar alakasız olacak ama bişey soracaktım. Ben tüp bebek ile gebe kaldim. Şuan kakaolu puding yaptım hazır değil. Yememde bir aakinca olur mu sizce kakao için iyi şeyler duymadım ama sormak istedim
valla kesin yiyenler vardır ama ben şekersiz beslendiğim için bilemedim. Onun yerine ham kakao alıp kendin de yapabilirsin ama sanırım artık çok geç

Kızlar merhaba. Bi anda aklıma şöyle bir şey geldi. Benim tahmini doğum tarihi 24 haziran. O hafta komple kurban bayramı tatili olabilir. Aramızda doğumu bayram tatiline denk gelecek olanlar illaki vardır. Acaba bizleri takip eden doktorlar o hafta çalışıyor olurlar mı? Son dk başka bi doktorun doğuma girmesi fln çok sıkıntılı bence

valla 24 haziran haftaso bayram tatili sonrasına geliyor dua edelim bebişler sabretsin :) benim de tahmini doğum tarihin 25 Haziran dedi doktor, öncesinde doktorla görüşmek faydalı olur doğuma yakın tarihlerde

Ben de bir an keyfi sanmıştım, çok geçmiş olsun umarım kolaylıkla geçirirsin bu süreci
umarım canım, ama alıştım hamileliğimi öğürenmeden önce kilo verme amacı ile ketojenik ve şekersiz beslenmeye başlamıştım ki 4.günümde hamile olduğumu öğrendim bu defa da vazgeçme şansım kalmadı aynen devam :)

kızlar ben stres yaptığımda yada üzüldüğümde kasıklarımda yanma gibi bir his oluyor yaa çok değişik bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…