- 18 Ekim 2023
- 192
- 342
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #3.401
Ohh ne güzel bi de güzel haberlerini ver yarın minnoşun annesiselam kızlarrr, çok heyecanlıyım yaa, yarın tekrar kontrolüm var bebişimi göreceğim ve yeniden sesini duyacağım inşallah bu defa biraz daha büyüdü kendisini de görürüz inşallah :) bugün 7+3 olduk en azından silüetini görürürz diye düşünüyorum haftalar geçmek bilmiyorrr ☺ sizlerde durumlar nasıl
Valla ben en son 6+3 te gittim, bugün 9+0 olduk, 12+0 da tekrar gitmeyi düşünüyorumselam kızlarrr, çok heyecanlıyım yaa, yarın tekrar kontrolüm var bebişimi göreceğim ve yeniden sesini duyacağım inşallah bu defa biraz daha büyüdü kendisini de görürüz inşallah :) bugün 7+3 olduk en azından silüetini görürürz diye düşünüyorum haftalar geçmek bilmiyorrr ☺ sizlerde durumlar nasıl
vermezmiyim veririm inşallahOhh ne güzel bi de güzel haberlerini ver yarın minnoşun annesi
Görürsünüz bu sefer rahat rahat.
Ben de 8+2'de gittim cumartesi günü, bir dahaki görüşme 3 hafta sonra dedi. Hala 2 hafta var ve dediğin gibi canım sanki zaman hiiiç geçmiyor
tebrik ediyorum nasıl sabrediyorsun o kadar aralıklarla, ben mi biraz evhamlıyım anlamadım :) ama doğru olan senin taktik galiba :)Valla ben en son 6+3 te gittim, bugün 9+0 olduk, 12+0 da tekrar gitmeyi düşünüyorum
valla kesin yiyenler vardır ama ben şekersiz beslendiğim için bilemedim. Onun yerine ham kakao alıp kendin de yapabilirsin ama sanırım artık çok geçKızlar alakasız olacak ama bişey soracaktım. Ben tüp bebek ile gebe kaldim. Şuan kakaolu puding yaptım hazır değil. Yememde bir aakinca olur mu sizce kakao için iyi şeyler duymadım ama sormak istedim
Kendim yaptım zaten pudingi hazır paket değil, s şeker siz beslendiğiniz için sizi tebrik ediyorumvalla kesin yiyenler vardır ama ben şekersiz beslendiğim için bilemedim. Onun yerine ham kakao alıp kendin de yapabilirsin ama sanırım artık çok geç
Teşekkür ederim hoşbulduumhoşgeldinnn canım ekledim , sağlıkla nasip olsun inşallahhhh
valla mecburiyetten gebelikte açlık şekeri çıkıyor bende o yüzden dikkat etmem gerekiyor bir de onun riski ile uğraşamam yıldım artıkKendim yaptım zaten pudingi hazır paket değil, s şeker siz beslendiğiniz için sizi tebrik ediyorum
valla 24 haziran haftaso bayram tatili sonrasına geliyor dua edelim bebişler sabretsin :) benim de tahmini doğum tarihin 25 Haziran dedi doktor, öncesinde doktorla görüşmek faydalı olur doğuma yakın tarihlerdeKızlar merhaba. Bi anda aklıma şöyle bir şey geldi. Benim tahmini doğum tarihi 24 haziran. O hafta komple kurban bayramı tatili olabilir. Aramızda doğumu bayram tatiline denk gelecek olanlar illaki vardır. Acaba bizleri takip eden doktorlar o hafta çalışıyor olurlar mı? Son dk başka bi doktorun doğuma girmesi fln çok sıkıntılı bence
Ben de bir an keyfi sanmıştım, çok geçmiş olsun umarım kolaylıkla geçirirsin bu sürecivalla mecburiyetten gebelikte açlık şekeri çıkıyor bende o yüzden dikkat etmem gerekiyor bir de onun riski ile uğraşamam yıldım artık
umarım canım, ama alıştım hamileliğimi öğürenmeden önce kilo verme amacı ile ketojenik ve şekersiz beslenmeye başlamıştım ki 4.günümde hamile olduğumu öğrendim bu defa da vazgeçme şansım kalmadı aynen devam :)Ben de bir an keyfi sanmıştım, çok geçmiş olsun umarım kolaylıkla geçirirsin bu süreci
soruun olacağını sanmıyorum canım :) çok yeme biraz yeKızlar alakasız olacak ama bişey soracaktım. Ben tüp bebek ile gebe kaldim. Şuan kakaolu puding yaptım hazır değil. Yememde bir aakinca olur mu sizce kakao için iyi şeyler duymadım ama sormak istedim
hoşgeldiiin :)Selamlaaar aranıza yeni katıldım. 8+5 le merhabaaaa
canım var mı ağrın falan belirti. Bende 9+3 üm en son 7+2 de giymiştim. Salı günü kontrolüm var.Valla ben en son 6+3 te gittim, bugün 9+0 olduk, 12+0 da tekrar gitmeyi düşünüyorum
iyiyiiz canım çok şükür seni sormalı :)Kızlar merhabanasılsınız :)