2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Beslenmeyle çok alakalı şeker tabi ama sadece ona bağlı değil hamilelik ve hormonal değişim de etkiliyor, mesela benim kuzenim 50kilo kız hamileliği de kilolu geçmedi ama gebe şekeri olmuştu insülin kullanmasi gerekti. Doğumdan sonra düştü şekeri. Zaten diyeti de daha fazla düşümuyorlar insulinle dengeliyorlar. Korkulacak bişey yok, benim annem kardeşime hamileyken aynı zamanda şeker hastasiymis, 8. Aya kadar hamile olduğu bilinmediğinden, şekerine de dikkat edilmemiş zaten o yüzden kardeşim iri bir bebek oldu diye düşünüyorum.
Umarım bizim bebişler çok iri olmazlar

sağlıkla doğsunlar da gerçekten tek duam bu, yani evet ben de hormonların yükselttiğini düşünüyorum birde sabah akşam fitil olarak progestan alıyorum e o da hormon neticesindr katmerliyor heralde, cumartesi kadın doğum salı da endokrin randevum var bakalım ne diyecekler takip sonucuna

Merhaba beni de ekler misniz
Sat:26.09.2023
6+3 haftalık
5+3 keseyi gördüm
Yas 30
Henüz kalp atışı için gitmedim :)

selam kızlarrr, çok heyecanlıyım yaa, yarın tekrar kontrolüm var bebişimi göreceğim ve yeniden sesini duyacağım inşallah bu defa biraz daha büyüdü kendisini de görürüz inşallah :) bugün 7+3 olduk en azından silüetini görürürz diye düşünüyorum haftalar geçmek bilmiyorrr ☺ sizlerde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…