- 3 Nisan 2023
- 487
- 383
- 38
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #3.361
öncelikle maşallah diyelim bebişeKizlar selam, sonunda bebisimizin kalp atışını duydum hatta gördüm pıt pıt atıyordu. Ama doktor karından görüntüyü bastirmayi unuttu, vajinadan da sesini çok kısa duydum asagidaki vajinadan ultrason bebiş pek görünmüyor o yüzden sormicam sizce cinsiyeti ne diye
mesirmacunu 7+1 kalp atışı ekleyebilirsin listeye.
Gece şekerim yüksek olduğu için insülin ignesine başlattı dahiliye doktoru.
Diyetisyen de sabah sabah tersinden mi kalkmış napmissa uzun uzun azarladı, sebep de kahvaltida yazdıgindan bı dilim daha az ekmek yemem. bebeği beslemen için yemen lazim dedi hatta özellikle dedim ki yani ilk trimasterda da mı bebek yedigimize göre besleniyor diye evet dedi bana bı garip geldi bu tavrı çünkü bı çok doktor ilk aylarda beslenmenizi degismenize gerek bile yok derler bı dilim ekmek için bebek aç kalmaz millet kusa kusa aç kalırken özellikle.
neyseki dahiliye doktoru endokrine sevketti zaten hamilelik öncesi ben endokrin obezite kliniğine göre besleniyordum ve onlar sayesinde baya kilo vermiştim.
bu Zeynep kamil diyetisyenine geçen sene zayıflamak için de gitmiştim yine aynı listeyi vermişlerdi o zaman da günde 3 ana 3 ara diye tutturmuş if yapmak istememi terslemislerdi sana olmaz şeker hastası olursun diye. Bunlar yüzünden insulin hormonum o kadar çok yükseldi ki doktorlar şaşırdı bu ne hayatımda ilk defa bu kadar insülin seviyesi görüyorum diye. kilo da verememistim.
Ne zaman ki endokrine gittim tahlillerimi incelediler biz iki öğünü destekliyoruz önemli olan saat kaçta ve ne yediğiniz diye hiç öyle liste de vermezler size not tuttururlar. Bakalım şimdi ne diyecekler. Hamileyim diye aynı listeden veriyorlarmış
Neyse benim gibi olan varsa burda hamilelik şekeri ile pek bilgi yok biraz da anlatasim varmış uzun uzun yazdım
Eki Görüntüle 3330975
ona da alıştık zatene bi baş dönmesi oluyor tabi
Merhabalar beni de ekler misinizHoşgeldiiin canım ekledim :) sağlıkla kucağına nasip olsun inşallahhh
çokk sevindim kuzum maşallahhh :)
hayırlı olsun canım ekledim listeye sağlıcakla kucağına al inşallah :) kuruluk bende de var doktoruna danışarak hindistan cevizi yağı kullanabilirsin nemlendirmek için cildini :)Kızlar merhabalar tüp bebekle tedavisiyle hamile kaldım şuanda 6 haftamız bitmiş durumda sata göre. İlaç kullandığım için mi bilmiyorum yüzüm çok kurudu ve soyulmalar var bunu yaşayan var mı
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim , resimden nasıl cinsiyet tahmini yapıyorlar ya hiç anlamıyorum :)Ben bu sabah doktora gittim 9+0 olmuşuz çok şükür kanamam kesildi hafif bulantım var sadece. Cinsiyet tahmini olan :) ?
Bence herkes hissettiğini söylüyor :) tüm sitelerde farklı farklı kese şeklinden tahmin edildiğini söyleyen var bebeğin konumundan tahmin ettiğini söyleyen var ben de bilmiyorum :)herşeyin yolunda olmasına çok sevindim , resimden nasıl cinsiyet tahmini yapıyorlar ya hiç anlamıyorum :)
O bende de oldu, nemlendirici kullanmalısın. Dışarı çıkarken güneş yoksa bile güneş kremi sür, gebelikte çok leke oluşuyor.Kızlar merhabalar tüp bebekle tedavisiyle hamile kaldım şuanda 6 haftamız bitmiş durumda sata göre. İlaç kullandığım için mi bilmiyorum yüzüm çok kurudu ve soyulmalar var bunu yaşayan var mı
Ben kesene göre tahminde bulunabilirim, kız gibiBence herkes hissettiğini söylüyor :) tüm sitelerde farklı farklı kese şeklinden tahmin edildiğini söyleyen var bebeğin konumundan tahmin ettiğini söyleyen var ben de bilmiyorum :)
Günaydın kızlar, normalde nemlendirici, serum falan kullanmak yasak mı ki ben kullanıyorum şuan 9+2 yimhayırlı olsun canım ekledim listeye sağlıcakla kucağına al inşallah :) kuruluk bende de var doktoruna danışarak hindistan cevizi yağı kullanabilirsin nemlendirmek için cildini :)
yasak oldugunu sanmıyorum ama ben rutinime devam edip sadece serum kullanmıyorum bu dönem. Sabah bir kaç damla nemlendirici yağı gül suyu ile seyreltip yüzüme sürüyorum, aksam da krem suruyorum..Günaydın kızlar, normalde nemlendirici, serum falan kullanmak yasak mı ki ben kullanıyorum şuan 9+2 yim
Çok sevindim themiiiis :) maşallah size :) kız benceBen bu sabah doktora gittim 9+0 olmuşuz çok şükür kanamam kesildi hafif bulantım var sadece. Cinsiyet tahmini olan :) ?
Hayir canim sadece cok guclu asit icerikli kremler ve serumlar yasak. Retinol gibi. Googledan bakabilirsiniz nelerin yasak oldugunaGünaydın kızlar, normalde nemlendirici, serum falan kullanmak yasak mı ki ben kullanıyorum şuan 9+2 yim
Ben de salı günü kontrole gidicem 3 haftanın sonunda :) Nasıl özledim bi an evvel görmek istiyorum :) O zaman sorucamHayir canim sadece cok guclu asit icerikli kremler ve serumlar yasak. Retinol gibi. Googledan bakabilirsiniz nelerin yasak oldugunaben doktoruma kimyasal gunes kremimi sordum kullanabilir miyim diye, kullanabilirsin sorun yok demisti
Anladım canım neyse içim rahatladı valla dedim ilaçlar yan etki felan mi yaptı korktum ya güneş kremi kullanıyorum çok sağolO bende de oldu, nemlendirici kullanmalısın. Dışarı çıkarken güneş yoksa bile güneş kremi sür, gebelikte çok leke oluşuyor.
Tamm canım çok sağolhayırlı olsun canım ekledim listeye sağlıcakla kucağına al inşallah :) kuruluk bende de var doktoruna danışarak hindistan cevizi yağı kullanabilirsin nemlendirmek için cildini :)