2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
öncelikle maşallah diyelim bebişe ben de açlık şekeri ile mücadele ediyorum tokluk da hiçbir sıkıntı yok ama kadın doğum doktorları gebelikte 95 üstü açlık şekerini kabul etmiyor endokrin de normal görüyor size ve bebeğe zararı olmaz diyor, glifor kullanıyordum endokrin doktoru kesti 2 haftalık takip verdi 3 gün ara ile şekerini ölç dedi ama ben her gün ölçüp not alıyorum yine de , şuan ilaç da kullanmadığım için yükselmemesi için ekstra dikkat ediyorum. Gebeliğimi öğrenmeden önce ketojenik ve şekersiz beslenmeye başlamıştım iyi ki de başlamışım 4.5 kilo verdim endokrin doktorum devam diyete dedi sadece diyet listemin kalorisinin 1800 olmasını istedi, eğer takip sonucuna göre yüksek bulursa glifor ile değil insülin iğnesi ile devam edeceğimi söyledi, şuan ilaç almadığım için biraz endişeleniyorum 100ün üstüne çıktığında max. 106 gördüm 1 kere genelde 94-99 arası gidiyor ama bir düşük tehdiri ile karşılaşmak istemediğim için daha ne kadar dikkat edebileceğim bilemiyorum zaten bişey yemiyorum şaşırdım kaldım

Kızlar merhabalar tüp bebekle tedavisiyle hamile kaldım şuanda 6 haftamız bitmiş durumda sata göre. İlaç kullandığım için mi bilmiyorum yüzüm çok kurudu ve soyulmalar var bunu yaşayan var mı

Kızlar merhabalar tüp bebekle tedavisiyle hamile kaldım şuanda 6 haftamız bitmiş durumda sata göre. İlaç kullandığım için mi bilmiyorum yüzüm çok kurudu ve soyulmalar var bunu yaşayan var mı
hayırlı olsun canım ekledim listeye sağlıcakla kucağına al inşallah :) kuruluk bende de var doktoruna danışarak hindistan cevizi yağı kullanabilirsin nemlendirmek için cildini :)

O bende de oldu, nemlendirici kullanmalısın. Dışarı çıkarken güneş yoksa bile güneş kremi sür, gebelikte çok leke oluşuyor.

hayırlı olsun canım ekledim listeye sağlıcakla kucağına al inşallah :) kuruluk bende de var doktoruna danışarak hindistan cevizi yağı kullanabilirsin nemlendirmek için cildini :)
Günaydın kızlar, normalde nemlendirici, serum falan kullanmak yasak mı ki ben kullanıyorum şuan 9+2 yim

Günaydın kızlar, normalde nemlendirici, serum falan kullanmak yasak mı ki ben kullanıyorum şuan 9+2 yim
yasak oldugunu sanmıyorum ama ben rutinime devam edip sadece serum kullanmıyorum bu dönem. Sabah bir kaç damla nemlendirici yağı gül suyu ile seyreltip yüzüme sürüyorum, aksam da krem suruyorum..

Hayir canim sadece cok guclu asit icerikli kremler ve serumlar yasak. Retinol gibi. Googledan bakabilirsiniz nelerin yasak olduguna ben doktoruma kimyasal gunes kremimi sordum kullanabilir miyim diye, kullanabilirsin sorun yok demisti

Hayir canim sadece cok guclu asit icerikli kremler ve serumlar yasak. Retinol gibi. Googledan bakabilirsiniz nelerin yasak olduguna ben doktoruma kimyasal gunes kremimi sordum kullanabilir miyim diye, kullanabilirsin sorun yok demisti
Ben de salı günü kontrole gidicem 3 haftanın sonunda :) Nasıl özledim bi an evvel görmek istiyorum :) O zaman sorucam

Hamişlerim çatlak için önlem almaya ne zaman başlıyoruuuz
Tecrübeli arkadaşlarım öneriniz var mı? Ürün önerisi ve ne zaman başlamak gerekir tüm bilgilere açığızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…