Kizlar selam, sonunda bebisimizin kalp atışını duydum hatta gördüm pıt pıt atıyordu. Ama doktor karından görüntüyü bastirmayi unuttu, vajinadan da sesini çok kısa duydum asagidaki vajinadan ultrason bebiş pek görünmüyor o yüzden sormicam sizce cinsiyeti ne diye
mesirmacunu 7+1 kalp atışı ekleyebilirsin listeye.
Gece şekerim yüksek olduğu için insülin ignesine başlattı dahiliye doktoru.
Diyetisyen de sabah sabah tersinden mi kalkmış napmissa uzun uzun azarladı, sebep de kahvaltida yazdıgindan bı dilim daha az ekmek yemem. bebeği beslemen için yemen lazim dedi hatta özellikle dedim ki yani ilk trimasterda da mı bebek yedigimize göre besleniyor diye evet dedi bana bı garip geldi bu tavrı çünkü bı çok doktor ilk aylarda beslenmenizi degismenize gerek bile yok derler bı dilim ekmek için bebek aç kalmaz millet kusa kusa aç kalırken özellikle.
neyseki dahiliye doktoru endokrine sevketti zaten hamilelik öncesi ben endokrin obezite kliniğine göre besleniyordum ve onlar sayesinde baya kilo vermiştim.
bu Zeynep kamil diyetisyenine geçen sene zayıflamak için de gitmiştim yine aynı listeyi vermişlerdi o zaman da günde 3 ana 3 ara diye tutturmuş if yapmak istememi terslemislerdi sana olmaz şeker hastası olursun diye. Bunlar yüzünden insulin hormonum o kadar çok yükseldi ki doktorlar şaşırdı bu ne hayatımda ilk defa bu kadar insülin seviyesi görüyorum diye. kilo da verememistim.
Ne zaman ki endokrine gittim tahlillerimi incelediler biz iki öğünü destekliyoruz önemli olan saat kaçta ve ne yediğiniz diye hiç öyle liste de vermezler size not tuttururlar. Bakalım şimdi ne diyecekler. Hamileyim diye aynı listeden veriyorlarmış
Neyse benim gibi olan varsa burda hamilelik şekeri ile pek bilgi yok biraz da anlatasim varmış uzun uzun yazdım