2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Bende şu an aynı süreçten geçiyorum yarın kontrolüm var herşey yolundaysa kan sulandırıcı ya basliycam ben de çok fazla sevinemiyorim sanki her an bir şey olucak
bende risk olduğu için doktorum öğrenir öğrenmez kan sulandırıcıya başlamıştı hemen, korkma nolursun inşallah kontrolünden çok mutlu çıkarsın

Ben de bu sene haziran ayında yaşadım aynı şeyi. 6 haftalıkken farkedildi kalbi atmıyordu. Şimdi tekrar hamileyim çok şükür kalp atışını duyduk ama yine de korkmuyor değilim. Çok sevinip heveslenip kötü şeyler yaşayınca ister istemez temkinli davranıyorsun.

Ah kuşum ben varım 8 aylıkken kaybettim karnımda öldü , başın sağolsun , rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. şuan sabah ecoprin , akşam oksapor iğne vuruluyorum..

Aynen canım doktorum üç haftaya gel demişti keseyi gördük ama günler geçmiyo sanki , korkuyorum elimde değil , cuma tekrar başka doktora gidicem şuan duyarız kalp atışını inşallah

Neredeyse tüm hamişlerde aynı telaş var. Bende geçen sene ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. Bu sene de yüne aynı tarihlerde hamile olduğumu öğrendim perşembe günü kontrolüm var gün yaklaştıkça kötü haber almaktan korkmaya başladım . Ama olacak olan her türlü oluyor bence sakin ve stressiz kalmalıyız tabi yapabilirsek

Canım fitil olarak al ben agızdan alınca agır geldi mide bulantısı baş dönmesi oluyordu ve fitil olarak atıyorum her gece 1 tane daha koruyucu etkili oluyormuş
Kullanımında ağızdan alınır diye yazıyor ama bende kullanıyorum da, hem eczacı ağızdan dedi hem De prospektüsde öyle yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…