- 3 Nisan 2023
- 487
- 383
- 38
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #3.121
bende risk olduğu için doktorum öğrenir öğrenmez kan sulandırıcıya başlamıştı hemen, korkma nolursun inşallah kontrolünden çok mutlu çıkarsınBende şu an aynı süreçten geçiyorum yarın kontrolüm var herşey yolundaysa kan sulandırıcı ya basliycam ben de çok fazla sevinemiyorim sanki her an bir şey olucak
Ben de bu sene haziran ayında yaşadım aynı şeyi. 6 haftalıkken farkedildi kalbi atmıyordu. Şimdi tekrar hamileyim çok şükür kalp atışını duyduk ama yine de korkmuyor değilim. Çok sevinip heveslenip kötü şeyler yaşayınca ister istemez temkinli davranıyorsun.kızlar size bir sorum var; ben geçen sene haziranda bir düşük yaşadım. 9 haftalıkken kalbi durdu.. testlerimi, her seyi yaptık. simdiki gebeligimde kan sulandırıcı igne ve progesteron alıyorum sabah aksam.. ama böyle bir hheehh diye sevinemedim hamileligime.. çok baskın olmasa da içte bir yerde hep bir endise var.. böyle bir süreçten geçeneniniz var mı?
kızlar size bir sorum var; ben geçen sene haziranda bir düşük yaşadım. 9 haftalıkken kalbi durdu.. testlerimi, her seyi yaptık. simdiki gebeligimde kan sulandırıcı igne ve progesteron alıyorum sabah aksam.. ama böyle bir hheehh diye sevinemedim hamileligime.. çok baskın olmasa da içte bir yerde hep bir endise var.. böyle bir süreçten geçeneniniz var mı?
Ben de bu sene haziran ayında yaşadım aynı şeyi. 6 haftalıkken farkedildi kalbi atmıyordu. Şimdi tekrar hamileyim çok şükür kalp atışını duyduk ama yine de korkmuyor değilim. Çok sevinip heveslenip kötü şeyler yaşayınca ister istemez temkinli davranıyorsun.
bende risk olduğu için doktorum öğrenir öğrenmez kan sulandırıcıya başlamıştı hemen, korkma nolursun inşallah kontrolünden çok mutlu çıkarsın
Tam 8 haftalık olmuş olması lazım bakalım yarın ne çıkacak umarım sağlıklıdır ve sonunda kalp atışını da duyarızayy çok güzelll ne kadarlık olduu
Neredeyse tüm hamişlerde aynı telaş var. Bende geçen sene ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. Bu sene de yüne aynı tarihlerde hamile olduğumu öğrendim perşembe günü kontrolüm var gün yaklaştıkça kötü haber almaktan korkmaya başladım . Ama olacak olan her türlü oluyor bence sakin ve stressiz kalmalıyız tabi yapabilirsekkızlar size bir sorum var; ben geçen sene haziranda bir düşük yaşadım. 9 haftalıkken kalbi durdu.. testlerimi, her seyi yaptık. simdiki gebeligimde kan sulandırıcı igne ve progesteron alıyorum sabah aksam.. ama böyle bir hheehh diye sevinemedim hamileligime.. çok baskın olmasa da içte bir yerde hep bir endise var.. böyle bir süreçten geçeneniniz var mı?
Amin inşallah canımbende risk olduğu için doktorum öğrenir öğrenmez kan sulandırıcıya başlamıştı hemen, korkma nolursun inşallah kontrolünden çok mutlu çıkarsın
Üşütüyor musun acaba canımKızlar birden böbrek ağrım başladı yaa var mı yaşayanınız böyle bişi? nefes alırken sancılanıyor resmen
Kullanımında ağızdan alınır diye yazıyor ama bende kullanıyorum da, hem eczacı ağızdan dedi hem De prospektüsde öyle yazıyorCanım fitil olarak al ben agızdan alınca agır geldi mide bulantısı baş dönmesi oluyordu ve fitil olarak atıyorum her gece 1 tane daha koruyucu etkili oluyormuş
galiba nurcum yaaa üşütmüş de olabilirim anlamadım takip edeyim biraz bakalımÜşütüyor musun acaba canım
Evet canım ayaklarını sıcak tut, su torbası varsa da iyi geliyor. Ve bol su tabiigaliba nurcum yaaa üşütmüş de olabilirim anlamadım takip edeyim biraz bakalım
öyle yapayım bakalım kuzum sıcak su torbasının zararı olmaz dimi emin olamadımEvet canım ayaklarını sıcak tut, su torbası varsa da iyi geliyor. Ve bol su tabii
merhabaaaa hoşgeldin canım ekledim listeye maşallahhh sağlıcakla al yavrularını kucağına inşalllahhmesirmacunu beni de ekler misin canım listeye sat 17 Eylül, kese 4+5 kalp atışı 6+2 ikiz gebelik yaş 31 çok şükür 4.tüp bebek denemesinde gebeliği yaşadım
Ayağına koyduktan sonra zararı olur mu ki canım benim kullanıyorum açıkçası. Ama sadece ayaklarıma koyuyorum karnıma ya da kasık kısmımı değil..öyle yapayım bakalım kuzum sıcak su torbasının zararı olmaz dimi emin olamadım
Amin canım benim çok teşekkür ederim cümlemiz inşallahmerhabaaaa hoşgeldin canım ekledim listeye maşallahhh sağlıcakla al yavrularını kucağına inşalllahh
Sıcak su torbasıni kesinlikle karın ve kasıklara koyma canımm, sadece ayaklar aman dikkat ⚠ bu süreçte çok sıcak banyoya bile dikkat etmen lazımöyle yapayım bakalım kuzum sıcak su torbasının zararı olmaz dimi emin olamadım
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah. Seni Ekim transfer grubundan biliyorum o zaman tek kese görüldü demiştin demek biri kendini sonradan gösterdi :)Amin canım benim çok teşekkür ederim cümlemiz inşallah