2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Bende hala güvenli değil diyor birde kızlar bu altta gebelik haftamızı ekleyeblyrdk ya eskiden vardı öyle bişe nerde o bilen varmı

Kızlar herkese merhaba. Biz cumartesi günü ilk kontrolümüze gittik. 6+6 olması gerekiyordu ultrasonda 7+1 göründü. Kalp atışını da duyduk çok şükür her şey yolunda. Cinsiyet tahmini yapabilenlerden yorumlarını bekliyorum. ( Çok net değil malesef) Karından usg

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-11-06 at 07.39.50.jpeg
    79,9 KB · Görüntüleme: 64
geçmiş olsun canım endişelenme kahverengi akıntı normal de karşılanabiliyor, bende de düşük tehdidi var o sebeple doktorum sabah akşam 200mg progestanı vajinal yoldan almamı istedi, hap gibi yutunca çok yan etkisi oluyor başdönmesinden duramıyorum doktoruna danış bence o seni daha iyi yönlendirecektir

kızlar size bir sorum var; ben geçen sene haziranda bir düşük yaşadım. 9 haftalıkken kalbi durdu.. testlerimi, her seyi yaptık. simdiki gebeligimde kan sulandırıcı igne ve progesteron alıyorum sabah aksam.. ama böyle bir hheehh diye sevinemedim hamileligime.. çok baskın olmasa da içte bir yerde hep bir endise var.. böyle bir süreçten geçeneniniz var mı?

olmazmıııı.. ah ben neler yaşadım bilsen. 4 düşük ve 1 kimyasal gebeliğim oldu ilk bebeğimi 10 haftalık kaybettim o kadar belliydi o kdar büyümüştü ki çok zordu diğerleri 6 haftayı geçmedi ve ben de senin gibi bu endişeyi çok zor üstümden attım. Ama sen de biran önce bu endişeyi bırakmalısın çünkü düşüncelerimiz hormonlarımızı yönetiyor malesef bu yüzden bebeğini güzelce büyütmek istiyorsan stresten uzak dur canım. İlaçlarını al bende kan pıhtılaşması çıktı ben bir de açlık şekeri ile mücadele ediyorum şuan takipteyim. Akşamları oksapar yapıyorum sabah akşam da progestan alıyorum fitil olarak . yani seni çok iyi anlıyorum iyi düşün herşey çok güzel olsun

Bende şu an aynı süreçten geçiyorum yarın kontrolüm var herşey yolundaysa kan sulandırıcı ya basliycam ben de çok fazla sevinemiyorim sanki her an bir şey olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…