- 12 Ekim 2023
- 321
- 503
- 26
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #3.101
Bende ikizler burcuyum 23 mayıs benimki de yüksek ihtimal 22-30 mayıs arası doğar sezeryan olacağı içinAh kızlar bizim bu bebeklerin yarısı nasipse İkizler burcu olacak… Allah yardımcımız olsun
İkizler burcuna sahip kişiler denk geldiğim kadarıyla şikayetçi bir de ikizler bi bebek gözümü korkutuyorBende ikizler burcuyum 23 mayıs benimki de yüksek ihtimal 22-30 mayıs arası doğar sezeryan olacağı için
Ben çevremde hep derdim ki ikizler burcu mu? aman uzak dur :)) şimdi duyan herkes benimle dalga geçiyor al sana ikizler diyeİkizler burcuna sahip kişiler denk geldiğim kadarıyla şikayetçi bir de ikizler bi bebek gözümü korkutuyor
Kendimi bildiğim için çok tırsıyprum aşırı kararsız bi insanım anım anımı tutmazİkizler burcuna sahip kişiler denk geldiğim kadarıyla şikayetçi bir de ikizler bi bebek gözümü korkutuyor
Hoşgeldinnn ekledim canım listeye, sağlıkla al kucağına inşallahhhBu arada listeye beni de ekleyebilir misinmesirmacunu . Sat 17 Eylül, Yaş 27, Kese ve kalp atışı 6+6
Çok teşekkür ederim inşallah herkes sağ salim alır kucağına bebişini :)Hoşgeldinnn ekledim canım listeye, sağlıkla al kucağına inşallahhh
At valla ozelden merak ettim
Ama duruş tarafi farkli degilmi acaba kız mı benimkiŞimdi koca bir sıpa
Sizinkinin kafası solda benimki sağdaŞimdi koca bir sıpa
geçmiş olsun canım endişelenme kahverengi akıntı normal de karşılanabiliyor, bende de düşük tehdidi var o sebeple doktorum sabah akşam 200mg progestanı vajinal yoldan almamı istedi, hap gibi yutunca çok yan etkisi oluyor başdönmesinden duramıyorum doktoruna danış bence o seni daha iyi yönlendirecektirKızlar iyi akşamlar ben 7+3 haftalık hamileyim akşam üstü kahverengi akıntım oldu kadın doğum acile gittim düşük tehdidi dedi Progestan 200 mg yazdı eczanede ağızdan mı yoksa alttan mı kullanacaksınız dedi bende doktor bir şey söylemedi dedim ilk hamileliğim bilmiyorum sormak aklıma gelmediilacın fotoğrafını ekliyorum ne şekilde kullanmalıyım moralim çok bozuk yardımcı olursanız sevinirim
olmazmıııı.. ah ben neler yaşadım bilsen. 4 düşük ve 1 kimyasal gebeliğim oldu ilk bebeğimi 10 haftalık kaybettim o kadar belliydi o kdar büyümüştü ki çok zordu diğerleri 6 haftayı geçmedi ve ben de senin gibi bu endişeyi çok zor üstümden attım. Ama sen de biran önce bu endişeyi bırakmalısın çünkü düşüncelerimiz hormonlarımızı yönetiyor malesef bu yüzden bebeğini güzelce büyütmek istiyorsan stresten uzak dur canım. İlaçlarını al bende kan pıhtılaşması çıktı ben bir de açlık şekeri ile mücadele ediyorum şuan takipteyim. Akşamları oksapar yapıyorum sabah akşam da progestan alıyorum fitil olarak . yani seni çok iyi anlıyorum iyi düşün herşey çok güzel olsunkızlar size bir sorum var; ben geçen sene haziranda bir düşük yaşadım. 9 haftalıkken kalbi durdu.. testlerimi, her seyi yaptık. simdiki gebeligimde kan sulandırıcı igne ve progesteron alıyorum sabah aksam.. ama böyle bir hheehh diye sevinemedim hamileligime.. çok baskın olmasa da içte bir yerde hep bir endise var.. böyle bir süreçten geçeneniniz var mı?
Bende şu an aynı süreçten geçiyorum yarın kontrolüm var herşey yolundaysa kan sulandırıcı ya basliycam ben de çok fazla sevinemiyorim sanki her an bir şey olucakkızlar size bir sorum var; ben geçen sene haziranda bir düşük yaşadım. 9 haftalıkken kalbi durdu.. testlerimi, her seyi yaptık. simdiki gebeligimde kan sulandırıcı igne ve progesteron alıyorum sabah aksam.. ama böyle bir hheehh diye sevinemedim hamileligime.. çok baskın olmasa da içte bir yerde hep bir endise var.. böyle bir süreçten geçeneniniz var mı?