- 31 Mayıs 2022
- 365
- 215
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #3.081
günaydın tatlışım.iyiyim sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınııız
İyiiyiiim kuzum heyecanlıyım kontrol var :))günaydın tatlışım.iyiyim sen nasılsın?
hadi güzel haberlerle gel inşallah :) bende ya bugün yada yarın gideceğim :) ne kadar oldunİyiiyiiim kuzum heyecanlıyım kontrol var :))
9+4 bugün canım , aminn inşallahh ayy her defasında kalbim çok hızlı çarpıyor :) Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza nasip etsin aminhadi güzel haberlerle gel inşallah :) bende ya bugün yada yarın gideceğim :) ne kadar oldun
amin inşallah kuzum9+4 bugün canım , aminn inşallahh ayy her defasında kalbim çok hızlı çarpıyor :) Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza nasip etsin amin
Ay sabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum hata verdi sürekli. Dün gece hafif bi kanamam oldu sabah hemen doktora gittim bi sorun yok dedi bebek sağlıklı kalp atışını da duydum içim rahatladı valla şimdi biraz uyumak istiyorum sadece gece düşünmekten uyuyamadımgünaydın kızlar nasılsınııız
iyi çok şükür canım , senin kanama niye olmuş progestan mı başladılar iyi olmanıza çok sevindimAy sabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum hata verdi sürekli. Dün gece hafif bi kanamam oldu sabah hemen doktora gittim bi sorun yok dedi bebek sağlıklı kalp atışını da duydum içim rahatladı valla şimdi biraz uyumak istiyorum sadece gece düşünmekten uyuyamadımsenin kontrolün nasıl geçti
Benimde perşembe günü kontrolüm var hemen hemen her gün gidesim var bebegimi gormek icinİyiiyiiim kuzum heyecanlıyım kontrol var :))
Evet ya sinir krizi gecirdim resmen dakikalarca girmeye calistim uygulamaya surekli hata verdi baglantiniz gizli degil dedi bir sekilde actik yaAy sabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum hata verdi sürekli. Dün gece hafif bi kanamam oldu sabah hemen doktora gittim bi sorun yok dedi bebek sağlıklı kalp atışını da duydum içim rahatladı valla şimdi biraz uyumak istiyorum sadece gece düşünmekten uyuyamadımsenin kontrolün nasıl geçti
Yok canım kanama yok gayet sağlıklı dedi. Devam etmiyordu ilaç vermedi şimdilikiyi çok şükür canım , senin kanama niye olmuş progestan mı başladılar iyi olmanıza çok sevindim
Evet bende de öyle halen hata veriyor ara ara anlamadım nedenEvet ya sinir krizi gecirdim resmen dakikalarca girmeye calistim uygulamaya surekli hata verdi baglantiniz gizli degil dedi bir sekilde actik ya
Bende de aynı arıza vardı şimdi uyarı veriyor bağlantı güvenli değil diyeEvet bende de öyle halen hata veriyor ara ara anlamadım neden
ayy çok güzelll ne kadarlık olduuAy ben de yarın sabah gidicem şimdiden çok heyecanlıyım hiç çalışasım yok
Çok şükür nurcum çok sevindim Rabbim korusun evlatlarımızıYok canım kanama yok gayet sağlıklı dedi. Devam etmiyordu ilaç vermedi şimdilik
Bende öyle sabahtan beri güvenli değil idyordu ama suan düzeldiBende de aynı arıza vardı şimdi uyarı veriyor bağlantı güvenli değil diye