- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 24
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #3.061
Sizde de oluyormu
Benimde iki gündür kendini hissettiriyor canimEvet canım hamile kaldığım zamandan beri sağ kasığımdaki ağrı hiç geçmedi ara ara hafifliyor sadece
Kizlar benim kasıklarda ağrı oluyor özellikle sağ kasıkta sanki kıramp gibi sonra geçiyor
Kızlar bugün bende de oldu ya böyle kramp gibi iğne batar gibi kasıklarda oldu. İnternetten araştırdığımda gaz olabilir diyor. Bilemedim. Bebek iyi olsun da önemli değilKızlar iyi geceler iki gündür karnım kasıklarım sertleşiyor kasılıyor taş gibi oluyor dinlenince geçiyor yaşayan var mi
Bende de var sabahtan beri canım bir sey batıyor gibi sag kasıgıma nefes alırken falan anlık ama gecmedi bi türlüKızlar bugün bende de oldu ya böyle kramp gibi iğne batar gibi kasıklarda oldu. İnternetten araştırdığımda gaz olabilir diyor. Bilemedim. Bebek iyi olsun da önemli değil
Korkma canım bende öyle kanama oldu ki düşük yapıyorum diye gittim ama kese bozulmamış kalp atışı vardı fitil olarak almaya çalış benim doktorum ağızdan alınca sersemlik yapıyor demiştiKızlar iyi akşamlar ben 7+3 haftalık hamileyim akşam üstü kahverengi akıntım oldu kadın doğum acile gittim düşük tehdidi dedi Progestan 200 mg yazdı eczanede ağızdan mı yoksa alttan mı kullanacaksınız dedi bende doktor bir şey söylemedi dedim ilk hamileliğim bilmiyorum sormak aklıma gelmediilacın fotoğrafını ekliyorum ne şekilde kullanmalıyım moralim çok bozuk yardımcı olursanız sevinirim
Bende de oluyor ya bazen birşey atıyor eşime söylüyorum bebeğin kalp atışı işte diyo sanki onun kalp atışını ben karnımda hissedicemKizlar selam benim karnimda böyle seyirmeler var normal mi sanki iç organlarım seyiriyor çok garip bir his içerde biseyler dalgalanıyormuş gibi
Bende de oluyor doktor gaz ve kabızlık çok etkiler dedi birde haftan ne bilmiyorum ama magnezyum başlatıyorKizlar benim kasıklarda ağrı oluyor özellikle sağ kasıkta sanki kıramp gibi sonra geçiyor
Vallah bende tedirgin oldum ya iki gündür kendini hissettiriyorKızlar bugün bende de oldu ya böyle kramp gibi iğne batar gibi kasıklarda oldu. İnternetten araştırdığımda gaz olabilir diyor. Bilemedim. Bebek iyi olsun da önemli değil
8 haftalık salı kontrol var bakalim iyi olsun da sağ tarafta ağrı hissediyorum resmenBende de oluyor doktor gaz ve kabızlık çok etkiler dedi birde haftan ne bilmiyorum ama magnezyum başlatıyor
Bugün acile gittim kahverengi leke ve kasık ağrım olduğu için sat a göre 5+0 kese bebek hiçbir şey görünmedi malesef çok küçük daha dedi görünmez dedi kahverengi leke falan bunlar normal şeyler dedi bilmiyorum napacağımı gayet rahattı endişe edeceğin bir şey yok dediDoktora gitmelisin cnm aynı şeyi bnde yaşıyorum progestan başladı doktorum ve dinlenmemi söyledi
Sende endişe etme canım. Daha çok küçük bebek gözükmüyor bu haftalarda. Lekelenmede doktorum bana açık pembe ve kırmızı ve aşırı olmadığı sürece endişe etme yerleşme kanaması yahut eski adetten kalma kan olabilir demişti. Doktorun sıkıntı görseydi sana söylerdiBugün acile gittim kahverengi leke ve kasık ağrım olduğu için sat a göre 5+0 kese bebek hiçbir şey görünmedi malesef çok küçük daha dedi görünmez dedi kahverengi leke falan bunlar normal şeyler dedi bilmiyorum napacağımı gayet rahattı endişe edeceğin bir şey yok dedi
Teşekkür ederim canımSende endişe etme canım. Daha çok küçük bebek gözükmüyor bu haftalarda. Lekelenmede doktorum bana açık pembe ve kırmızı ve aşırı olmadığı sürece endişe etme yerleşme kanaması yahut eski adetten kalma kan olabilir demişti. Doktorun sıkıntı görseydi sana söylerdi
Doktor öyle dediyse birşey yoktur cnm korkma. Kahverengi leke çok önemli değil ama dinlenmek gerekiyor dedi doktor kırmızıya dönerse tehlikeliymişBugün acile gittim kahverengi leke ve kasık ağrım olduğu için sat a göre 5+0 kese bebek hiçbir şey görünmedi malesef çok küçük daha dedi görünmez dedi kahverengi leke falan bunlar normal şeyler dedi bilmiyorum napacağımı gayet rahattı endişe edeceğin bir şey yok dedi
At valla ozelden merak ettimOğlumla aynı pozda durul olarak bakınca oğlumun ult fotosunu gördüm sanki istersen atarımona dayanarak erkek dedim
Buradanda atabilirsinOğlumla aynı pozda durul olarak bakınca oğlumun ult fotosunu gördüm sanki istersen atarımona dayanarak erkek dedim