2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar ben de haziran da anneyim nasipse, bugün ilk de çok ve aralıklı kusmam oldu böyle olan var mı gün içinde sürekli kusmak normal mi

Kızlar iyi geceler iki gündür karnım kasıklarım sertleşiyor kasılıyor taş gibi oluyor dinlenince geçiyor yaşayan var mi

Kizlar benim kasıklarda ağrı oluyor özellikle sağ kasıkta sanki kıramp gibi sonra geçiyor

Kızlar iyi geceler iki gündür karnım kasıklarım sertleşiyor kasılıyor taş gibi oluyor dinlenince geçiyor yaşayan var mi
Kızlar bugün bende de oldu ya böyle kramp gibi iğne batar gibi kasıklarda oldu. İnternetten araştırdığımda gaz olabilir diyor. Bilemedim. Bebek iyi olsun da önemli değil

Kızlar bugün bende de oldu ya böyle kramp gibi iğne batar gibi kasıklarda oldu. İnternetten araştırdığımda gaz olabilir diyor. Bilemedim. Bebek iyi olsun da önemli değil
Bende de var sabahtan beri canım bir sey batıyor gibi sag kasıgıma nefes alırken falan anlık ama gecmedi bi türlü

Korkma canım bende öyle kanama oldu ki düşük yapıyorum diye gittim ama kese bozulmamış kalp atışı vardı fitil olarak almaya çalış benim doktorum ağızdan alınca sersemlik yapıyor demişti

Doktora gitmelisin cnm aynı şeyi bnde yaşıyorum progestan başladı doktorum ve dinlenmemi söyledi
Bugün acile gittim kahverengi leke ve kasık ağrım olduğu için sat a göre 5+0 kese bebek hiçbir şey görünmedi malesef çok küçük daha dedi görünmez dedi kahverengi leke falan bunlar normal şeyler dedi bilmiyorum napacağımı gayet rahattı endişe edeceğin bir şey yok dedi

Sende endişe etme canım. Daha çok küçük bebek gözükmüyor bu haftalarda. Lekelenmede doktorum bana açık pembe ve kırmızı ve aşırı olmadığı sürece endişe etme yerleşme kanaması yahut eski adetten kalma kan olabilir demişti. Doktorun sıkıntı görseydi sana söylerdi

Teşekkür ederim canım

Doktor öyle dediyse birşey yoktur cnm korkma. Kahverengi leke çok önemli değil ama dinlenmek gerekiyor dedi doktor kırmızıya dönerse tehlikeliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…