- 24 Nisan 2023
- 1.393
- 935
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #3.021
Ben boşuna kahvaltı yapmış oldum işin kötüsü ilaçlarımı içtikten üç dk sonra istifra etmiş olmam.. ne yapacağım bilmiyorum böyle.. gerçekten çok yoruldum. İlaçlardan yoruldum.. iğnelerden yoruldum.. bulantı kusma baş dönmesinden yoruldum… halsizlikten yoruldum.. tuvalete gidip kan görmekten korkmaktan yoruldum.. sürekli fitil koymaktan yoruldum.. işte böyle.
Hamileliğimden beri ilk defa dün gece kız bebek doğurduğumu gördüm ve doğumumu hiç acı çekmeyerek geçirdiğimi gördüm. Çekik gözlü bir kız bebek doğuruyordum
Evet ya çok güzeldiYaaaaa ne biii güzel rüyaaaa
ben kesin yaptıracağım 10 hafta olmayı bekliyorum ve kesin tavsiye ediyorum çok kapsamlı bir test hem de cinsiyet et de belirleniyorAranızda fetal DNA (Nifty test olanından) yaptıran var mi acaba ?
tüketebileceğimiz bazı balıklar var ama bunları doktorunuza danışın mutlakaKızlar bişey sorucam, aranızda balık yiyeniniz var mı? İçindeki cıva oranından dolayı her balık yenmiyor, sadece yüzeyde olan cıva olmayanlari tüketebilir hamişler.. Ya da omega ihtiyacını karşılamak için kullandığıniz bir ürün var mı
seni çok iyi anlıyorum , bu da bizlerin sınabı heralde bu süreçte özellikle sen çok yıprandın takip ediyorum mesajlarını dualarım hep seninleBen boşuna kahvaltı yapmış oldum işin kötüsü ilaçlarımı içtikten üç dk sonra istifra etmiş olmam.. ne yapacağım bilmiyorum böyle.. gerçekten çok yoruldum. İlaçlardan yoruldum.. iğnelerden yoruldum.. bulantı kusma baş dönmesinden yoruldum… halsizlikten yoruldum.. tuvalete gidip kan görmekten korkmaktan yoruldum.. sürekli fitil koymaktan yoruldum.. işte böyle.
Ay bugün ben de çok fenayım bulantım çok oluyor yatıyorumkızlar nasılsınız ?
Benim bulantılar yeni başladı , bende kendime nazar değdirdimm :)
geceden beri bi tuhaf midem kusucak gibiyim kusamıyorum çok kötü oldum...
Ay bugün ben de çok fenayım bulantım çok oluyor yatıyorum
Merhaba Themis aslında gebelik belirtileri devam ettiği sürece korkma. Çünkü Allah korusun bişey olsa o belirtiler azalıyor hatta bıçak gibi kesiliyor.Ben boşuna kahvaltı yapmış oldum işin kötüsü ilaçlarımı içtikten üç dk sonra istifra etmiş olmam.. ne yapacağım bilmiyorum böyle.. gerçekten çok yoruldum. İlaçlardan yoruldum.. iğnelerden yoruldum.. bulantı kusma baş dönmesinden yoruldum… halsizlikten yoruldum.. tuvalete gidip kan görmekten korkmaktan yoruldum.. sürekli fitil koymaktan yoruldum.. işte böyle.
Miyomunuz neredeydi peki rahmin icinde mi rahim kasinda miBenim son doğumumda önce oğlumu aldılar, sonra kavun kadar bir miyom alındı. En başta çok küçüktü fakat Gebelikte o da beslenip büyümüştü, ama patalojiden kötü bir sonuç gelmedi. Bebeğim de sağlıkla doğdu.
Bu arada bebişimin elleri ayakları yüz sekilleri oluşmaya başlamış dikkatli bakarsanız agzının cizgisi gozlerinin oyuntusu belli. Ve cinsiyet tahmini yapanların yorumlarını bekliyorum
Benim de öyle bir yandan açım sanki ama bir şey yeme isteğim yok. Çok keyifsizimMidem kötü olunca iştahta yok , bi tuhafım bugünsenin iştah nasıl ?
Benim de öyle bir yandan açım sanki ama bir şey yeme isteğim yok. Çok keyifsizim
Rahim içi sağ tarafMiyomunuz neredeydi peki rahmin icinde mi rahim kasinda mi
Ben erkek demiştim yine öyle diyorum .Bu arada bebişimin elleri ayakları yüz sekilleri oluşmaya başlamış dikkatli bakarsanız agzının cizgisi gozlerinin oyuntusu belli. Ve cinsiyet tahmini yapanların yorumlarını bekliyorum
Ve hamile kalabildiniz?Rahim içi sağ taraf