2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215

Oyy maşallah canım rabbim evlatlarına uzun ömürler versin , sağlıcakla bebişini kucağına al inşallah

Öylee tabi kuzumm yaaa benimki de 2 ci olcakk sezaryen 2ci bebe geliyo 2 ci haziran annesi oldum hahahah
Biz konuşmuştuk sanki dimi sen bana demiştin ben 2022 haziran annesiyim diye aaa yine haziran annesi grubundasın o zaman hoşgeldiiiin :))))

Reactions: Jou
Neden peki epidural dedin spinal daha iyidir aslında ben ona ettim
aslında hiç bilgim yok desem :) epidurali çok duyuyorum sadece, onları biraz sonlara doğru araştırırım diye şimdiden bakmıyorum :) spinal daha mı iyi diyorsun

Kızlar çokk halsizim sizde durumlar nasıl normalde gezmeyi çok seven ben markete bile gitmeye halim yok miskin miskin yatıyorum sürekli çok çabuk yoruluyorum tüm hamilelik böyle geçmez demi
İlk haftalar ben de öyleydim ama 8. Haftadan sonra düzeldim canım. En azından şu sıra daha iyiyim az önce cam sildim

rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin siz kaç haftalıksınız . bana hiçbir ilaç verilmedi senin miyom bebege yakınmı ?
Bebegim valla hic oyle yakın uzak bir şey söylemedi, sadece riske atmayalım dedi.. Biz şu anda 7+6'yiz. Daha kalp atışı dinlemeye gitmedik.. Seninki kaç haftalık kuzucummmm

aslında hiç bilgim yok desem :) epidurali çok duyuyorum sadece, onları biraz sonlara doğru araştırırım diye şimdiden bakmıyorum :) spinal daha mı iyi diyorsun
Ya ikisinede aynı aslında ama bi ust kısmı spinal miş hatta doktorum onu önermisti bana sanada doktor karar verir spinalde beklemiyosun hemen iğne vurup alıyolar seni epiduralde bekliyosun galiba ona çok bilgim yok doktorum spinal yapalım demisti bende tamam dedim

Biz konuşmuştuk sanki dimi sen bana demiştin ben 2022 haziran annesiyim diye aaa yine haziran annesi grubundasın o zaman hoşgeldiiiin :))))
Hahaha eevttt hatta bigün hamile değildim öylece bi baktımm tanıdığım varmı diye bakmamla içime sinmiş herhalde ya 1 hafta sonrada hamile olduğumu öğrendim

Işte spinaldede beklemiyosun sanırım spinal konusuna benim baş ağrım olmadı hiç sadece serumlarla ağrı kesiciler vermişlerdii şimdi çok açiklayıcı olmayalım kuzu ilk kez doğuracaklar var serumlarla ağrı kesici veriyolardı

Kızlar bişey sorucam, aranızda balık yiyeniniz var mı? İçindeki cıva oranından dolayı her balık yenmiyor, sadece yüzeyde olan cıva olmayanlari tüketebilir hamişler.. Ya da omega ihtiyacını karşılamak için kullandığıniz bir ürün var mı

Omega konusuna doktorun vermesi lazımdı doktoruna sorsan daha iyi olur onun recetesiyle daha güvenli olur
bende balık tüketememiştim o vitaminini icmiştim

Kızlar bugün iç çamaşırımda kahverengi leke vardı. Adet tarihime göre 4+4 haftalık şuan. Sizde De oldu mu merak ettim

Epiduralde 5 dakika bekleniyor, spinale göre çok çok mükemmel bir yöntem, adı üzerinde prenses doğum :)

yok canım epidural vuruyorlar kendin yürüyorsun sedyene yatıyorsun 5 dakikada başlıyorlar ve belinde kalan iğneden 2 saatte bir ağrı kesici veriyorlar. Ben ilk yürümemde bile hemşireleri istemedim kendim yürüdüm ettim tuvalete gittim bebeklerimle ilgilendim, 3 kere doğurdum herkese de şiddetle tavsiyemdir, sezaryen olacaklar kesinlikle epidurali seçsin. Tecrübe konuşuyor

Maşaallahh vallahaaa spinal oldum ben ozaman epidurale geçsem senin gibi etki edermi işte bilemedim

Kızlar bugün iç çamaşırımda kahverengi leke vardı. Adet tarihime göre 4+4 haftalık şuan. Sizde De oldu mu merak ettim
Lekelenme olabiliyor doktorum bana açık pembe ve kırmızı olmadığı sürece ve tabi aşırı gelmediği sürece endişe etme dedi kahve lekelenme adetten kalma da olabiliyormuş yinede doktoruna danış gözardı etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…