- 24 Nisan 2023
- 1.393
- 935
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.981
İlk çocuğumla ikincisi arası 2 yıl 3 ay, ortanca ile küçük arası 3 yıl, küçük ile şimdiki doğacak olanın arasında 6 buçuk yıl olacak inşallah :)Anne olduğum yaşlar 23, 25, 28 ve bu fasülye de seneye geleceğinden Rabbim nasip ederse inşallah 35 oluyor
Biz konuşmuştuk sanki dimi sen bana demiştin ben 2022 haziran annesiyim diye aaa yine haziran annesi grubundasın o zaman hoşgeldiiiin :))))Öylee tabi kuzumm yaaa benimki de 2 ci olcakk sezaryen 2ci bebe geliyo 2 ci haziran annesi oldum hahahah
aslında hiç bilgim yok desem :) epidurali çok duyuyorum sadece, onları biraz sonlara doğru araştırırım diye şimdiden bakmıyorum :) spinal daha mı iyi diyorsunNeden peki epidural dedin spinal daha iyidir aslında ben ona ettim
İlk haftalar ben de öyleydim ama 8. Haftadan sonra düzeldim canım. En azından şu sıra daha iyiyim az önce cam sildimKızlar çokk halsizim sizde durumlar nasıl normalde gezmeyi çok seven ben markete bile gitmeye halim yok miskin miskin yatıyorum sürekli çok çabuk yoruluyorum tüm hamilelik böyle geçmez demi
aynı soruyu anneme sordum dün , lohusalığın bitince rahatlarsın dediKızlar çokk halsizim sizde durumlar nasıl normalde gezmeyi çok seven ben markete bile gitmeye halim yok miskin miskin yatıyorum sürekli çok çabuk yoruluyorum tüm hamilelik böyle geçmez demi
Allah'ım amin aynı hareketlilikten istiyorumİlk haftalar ben de öyleydim ama 8. Haftadan sonra düzeldim canım. En azından şu sıra daha iyiyim az önce cam sildim
Hadi yaaaynı soruyu anneme sordum dün , lohusalığın bitince rahatlarsın dedi
Bebegim valla hic oyle yakın uzak bir şey söylemedi, sadece riske atmayalım dedi.. Biz şu anda 7+6'yiz. Daha kalp atışı dinlemeye gitmedik.. Seninki kaç haftalık kuzucummmmrabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin siz kaç haftalıksınız . bana hiçbir ilaç verilmedi senin miyom bebege yakınmı ?
Ya ikisinede aynı aslında ama bi ust kısmı spinal miş hatta doktorum onu önermisti bana sanada doktor karar veriraslında hiç bilgim yok desem :) epidurali çok duyuyorum sadece, onları biraz sonlara doğru araştırırım diye şimdiden bakmıyorum :) spinal daha mı iyi diyorsun
Hahaha eevttt hatta bigün hamile değildim öylece bi baktımm tanıdığım varmı diye bakmamla içime sinmiş herhalde ya 1 hafta sonrada hamile olduğumu öğrendimBiz konuşmuştuk sanki dimi sen bana demiştin ben 2022 haziran annesiyim diye aaa yine haziran annesi grubundasın o zaman hoşgeldiiiin :))))
Işte spinaldede beklemiyosun sanırım spinal konusuna benim baş ağrım olmadı hiç sadece serumlarla ağrı kesiciler vermişlerdii şimdi çok açiklayıcı olmayalım kuzu ilk kez doğuracaklar varEpiduralde katater iğne flasterle sabitleniyor vurulan bölgeye. 2 saatte bir oradan yani belden direk ağrı kesici veriliyor 2 gün boyunca. Ben hastaneden çiçek gibi çıktım her seferinde bu yüzden. Spinal öyle değil, uyuşukluk geçince dikiş ağrıları ile sadece serum ve ağrı kesici iğne ile baş edebiliyorsun. Ki olan arkadaşlarım spinalden sonra baş ağrısından kriz geçirdiler. Ben 3 doğumda da ağrı çekmedim elhamdülillah .
Omega konusuna doktorun vermesi lazımdı doktoruna sorsan daha iyi olur onun recetesiyle daha güvenli olurKızlar bişey sorucam, aranızda balık yiyeniniz var mı? İçindeki cıva oranından dolayı her balık yenmiyor, sadece yüzeyde olan cıva olmayanlari tüketebilir hamişler.. Ya da omega ihtiyacını karşılamak için kullandığıniz bir ürün var mı
Epiduralde 5 dakika bekleniyor, spinale göre çok çok mükemmel bir yöntem, adı üzerinde prenses doğum :)Ya ikisinede aynı aslında ama bi ust kısmı spinal miş hatta doktorum onu önermisti bana sanada doktor karar verirspinalde beklemiyosun hemen iğne vurup alıyolar seni epiduralde bekliyosun galiba ona çok bilgim yok doktorum spinal yapalım demisti bende tamam dedim
yok canım epidural vuruyorlar kendin yürüyorsun sedyene yatıyorsun 5 dakikada başlıyorlar ve belinde kalan iğneden 2 saatte bir ağrı kesici veriyorlar. Ben ilk yürümemde bile hemşireleri istemedim kendim yürüdüm ettim tuvalete gittim bebeklerimle ilgilendim, 3 kere doğurdum herkese de şiddetle tavsiyemdir, sezaryen olacaklar kesinlikle epidurali seçsin. Tecrübe konuşuyorIşte spinaldede beklemiyosun sanırım spinal konusuna benim baş ağrım olmadı hiç sadece serumlarla ağrı kesiciler vermişlerdii şimdi çok açiklayıcı olmayalım kuzu ilk kez doğuracaklar varserumlarla ağrı kesici veriyolardı
Maşaallahh vallahaaa spinal oldum ben ozaman epidurale geçsem senin gibi etki edermi işte bilemedimyok canım epidural vuruyorlar kendin yürüyorsun sedyene yatıyorsun 5 dakikada başlıyorlar ve belinde kalan iğneden 2 saatte bir ağrı kesici veriyorlar. Ben ilk yürümemde bile hemşireleri istemedim kendim yürüdüm ettim tuvalete gittim bebeklerimle ilgilendim, 3 kere doğurdum herkese de şiddetle tavsiyemdir, sezaryen olacaklar kesinlikle epidurali seçsin. Tecrübe konuşuyor
Lekelenme olabiliyor doktorum bana açık pembe ve kırmızı olmadığı sürece ve tabi aşırı gelmediği sürece endişe etme dedi kahve lekelenme adetten kalma da olabiliyormuş yinede doktoruna danış gözardı etmeKızlar bugün iç çamaşırımda kahverengi leke vardı. Adet tarihime göre 4+4 haftalık şuan. Sizde De oldu mu merak ettim
Ben olsam direkt epidurali tercih ederim kuzum, konforu çok iyi. Hiç pişman olmadım.Maşaallahh vallahaaa spinal oldum ben ozaman epidurale geçsem senin gibi etki edermi işte bilemedim
Benim bi arkadaşımda spinal oldu oda ayağa kalktı çok guzel yürüdüm dediBen olsam direkt epidurali tercih ederim kuzum, konforu çok iyi. Hiç pişman olmadım.