- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.961
epidural mi spinal mi genel mi oldun bacım sen ?Üç hamileliğimde de sezaryen oldum, şimdi dördüncü de öyle olacak Rabbim nasip ederse
ben yaptırmadım ama mayıs annelerinde görüyorum yaptırıyorlarAranızda fetal DNA (Nifty test olanından) yaptıran var mi acaba ?
AAa 3 cü sezaryenden sonra olunmuyomus daha ben int öyle görmüştüm olunuyomuki maşaallahh sanaÜç hamileliğimde de sezaryen oldum, şimdi dördüncü de öyle olacak Rabbim nasip ederse
demek ki doğum unutuluyor acılar unutuluyor her şey geçiyor dimi :) gamze benim de umutlarımı yeşertiyorsun maşallahhhAAa 3 cü sezaryenden sonra olunmuyomus daha ben int öyle görmüştüm olunuyomuki maşaallahh sanaazmine hayran kaldım
Hepsinde de epidural sezaryen oldum Yasmincimepidural mi spinal mi genel mi oldun bacım sen ?
demek ki doğum unutuluyor acılar unutuluyor her şey geçiyor dimi :) gamze benim de umutlarımı yeşertiyorsun maşallahhh
Bende eğer normal olmazsa epidural isterim sanırım , Rabbim sağlıcakla büyüdüklerini göstersin kuzum maşallahhhHepsinde de epidural sezaryen oldum Yasmincim
rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin siz kaç haftalıksınız . bana hiçbir ilaç verilmedi senin miyom bebege yakınmı ?Canım bende de 3 cm miyom ve kist gördü Dr. Hamile kalmadan önce klomen kullanıyordum ben yumurta gelişimi için, onun da kist yaptığını söylemişlerdi ama döllenme olmadığı zaman o kistler adet kanamasiyla atılıyor. Şimdi de döllenme olduğu için içerde kaldı. Kisti bazen vücut kendi atıyor bazen de doğuma kadar gidiyor sıkıntısı yok dedi. Miyomu da daha önce farklı doktorlar gördü ama zararlı görmedikleri için herhangi bir müdahale yapilmadi. Ben simdi şehir değiştirdim, geldiğim yerde Dr ve hastane sıkıntısı çekiyorum ama en son gittiğim Dr miyom ve kistten dolayı düşüğü teteiklemesin diye 100 mg progestan verdi ve her akşam fitil olarak kullan dedi.. Ben olumsuz düşünmüyorum, Rabbime sığındım, o korusun yavrularımızı..
oohh ne güzel ben 28 yaşındayım ilk bebe bu nasipse, bende aralarını çok uzatmadan Rabbim nasip ederse istiyorum bana güzel bir örnek oldun gerçektenİlk çocuğumla ikincisi arası 2 yıl 3 ay, ortanca ile küçük arası 3 yıl, küçük ile şimdiki doğacak olanın arasında 6 buçuk yıl olacak inşallah :)Anne olduğum yaşlar 23, 25, 28 ve bu fasülye de seneye geleceğinden Rabbim nasip ederse inşallah 35 oluyor
Öylee tabi kuzumm yaaa benimki de 2 ci olcakk sezaryen 2ci bebe geliyo 2 ci haziran annesi oldum hahahahdemek ki doğum unutuluyor acılar unutuluyor her şey geçiyor dimi :) gamze benim de umutlarımı yeşertiyorsun maşallahhh
Neden peki epidural dedin spinal daha iyidir aslında ben ona ettimBende eğer normal olmazsa epidural isterim sanırım , Rabbim sağlıcakla büyüdüklerini göstersin kuzum maşallahhh
amin canım sumlemiz inşallahİkizlerden sonra Oğlumda bende öyle demiştim ağzımın payını alınca bunda gıkım çıkmıyorrabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Benim gece gündüz farketmiyor tabi gece daha az ama abartmıyorum iki çiş aradı 10/15 dkben o kadar değilim ya gece 1 kere kalkıyorum sadece ? senin nasıl gece ırmakcım
Epiduralde katater iğne flasterle sabitleniyor vurulan bölgeye. 2 saatte bir oradan yani belden direk ağrı kesici veriliyor 2 gün boyunca. Ben hastaneden çiçek gibi çıktım her seferinde bu yüzden. Spinal öyle değil, uyuşukluk geçince dikiş ağrıları ile sadece serum ve ağrı kesici iğne ile baş edebiliyorsun. Ki olan arkadaşlarım spinalden sonra baş ağrısından kriz geçirdiler. Ben 3 doğumda da ağrı çekmedim elhamdülillah .Neden peki epidural dedin spinal daha iyidir aslında ben ona ettim
Hahahah bende aynıyım gece gözüm kapalı gidiyorum artıkVücudum bu kadar kısa sürede bu denli çişi nasıl üretebiliyor nereden geliyor bu bol sıvı miktarıtuvalette kankayız