2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
İlk çocuğumla ikincisi arası 2 yıl 3 ay, ortanca ile küçük arası 3 yıl, küçük ile şimdiki doğacak olanın arasında 6 buçuk yıl olacak inşallah :) Anne olduğum yaşlar 23, 25, 28 ve bu fasülye de seneye geleceğinden Rabbim nasip ederse inşallah 35 oluyor
demek ki doğum unutuluyor acılar unutuluyor her şey geçiyor dimi :) gamze benim de umutlarımı yeşertiyorsun maşallahhh

rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin siz kaç haftalıksınız . bana hiçbir ilaç verilmedi senin miyom bebege yakınmı ?

oohh ne güzel ben 28 yaşındayım ilk bebe bu nasipse, bende aralarını çok uzatmadan Rabbim nasip ederse istiyorum bana güzel bir örnek oldun gerçekten

Neden peki epidural dedin spinal daha iyidir aslında ben ona ettim
Epiduralde katater iğne flasterle sabitleniyor vurulan bölgeye. 2 saatte bir oradan yani belden direk ağrı kesici veriliyor 2 gün boyunca. Ben hastaneden çiçek gibi çıktım her seferinde bu yüzden. Spinal öyle değil, uyuşukluk geçince dikiş ağrıları ile sadece serum ve ağrı kesici iğne ile baş edebiliyorsun. Ki olan arkadaşlarım spinalden sonra baş ağrısından kriz geçirdiler. Ben 3 doğumda da ağrı çekmedim elhamdülillah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…