-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.941
şükürler olsun içimi rahatlattınız normal doğumu engelliyormu ? sonra birdaha gebeliğe engel durum oluyormu miyon alınıncaBenim son doğumumda önce oğlumu aldılar, sonra kavun kadar bir miyom alındı. En başta çok küçüktü fakat Gebelikte o da beslenip büyümüştü, ama patalojiden kötü bir sonuç gelmedi. Bebeğim de sağlıkla doğdu.
normal doğum mu yaptı korkuyorum allahım yardım etsinbi arkadaşım 3-4 tane miyomla sağlıklı doğum yaptı canım stres yapma
Şu an hamile olduğuma göre ?şükürler olsun içimi rahatlattınız normal doğumu engelliyormu ? sonra birdaha gebeliğe engel durum oluyormu miyon alınınca
yok sezeryan oldu canımnormal doğum mu yaptı korkuyorum allahım yardım etsin
ben o kadar değilim ya gece 1 kere kalkıyorum sadece ? senin nasıl gece ırmakcımVücudum bu kadar kısa sürede bu denli çişi nasıl üretebiliyor nereden geliyor bu bol sıvı miktarıtuvalette kankayız
ay maşallah son doğum deyince son oldu sandım şükürler olsun peki normal mi sezeryan mı yaptınızŞu an hamile olduğuma göre ?
kaç haftalıksın kuzum çok şükür hayırlı olsunnn
Canım bende de 3 cm miyom ve kist gördü Dr. Hamile kalmadan önce klomen kullanıyordum ben yumurta gelişimi için, onun da kist yaptığını söylemişlerdi ama döllenme olmadığı zaman o kistler adet kanamasiyla atılıyor. Şimdi de döllenme olduğu için içerde kaldı. Kisti bazen vücut kendi atıyor bazen de doğuma kadar gidiyor sıkıntısı yok dedi. Miyomu da daha önce farklı doktorlar gördü ama zararlı görmedikleri için herhangi bir müdahale yapilmadi. Ben simdi şehir değiştirdim, geldiğim yerde Dr ve hastane sıkıntısı çekiyorum ama en son gittiğim Dr miyom ve kistten dolayı düşüğü teteiklemesin diye 100 mg progestan verdi ve her akşam fitil olarak kullan dedi.. Ben olumsuz düşünmüyorum, Rabbime sığındım, o korusun yavrularımızı..Merhaba bugün keseyi görmeye gittim 5+4 üm
Keseyi gördük çok şükür ama rahimde 5 cm miyom çıktı bebekten uzak şanslısın diye ama düşüğe vs sebep olabilir dedi aynı durumda olan varmı
teşekkür ederimkaç haftalıksın kuzum çok şükür hayırlı olsunnn
Benim dün hamburger çekti güvenilir bir yerden sipariş ettim eveKızlar canı hiç tavuk dürümtarzı şeyler çeken oluyor mu? Aşerme gibi değil ama yeme isteği geliyor çok sağlıklı değil diye tutuyorum kendimi
et dürüm yedim ben valla bildiğim temiz bir yerdenKızlar canı hiç tavuk dürümtarzı şeyler çeken oluyor mu? Aşerme gibi değil ama yeme isteği geliyor çok sağlıklı değil diye tutuyorum kendimi
Ben de öyle yapayım diyorum canım çekti vallahiBenim dün hamburger çekti güvenilir bir yerden sipariş ettim eve
sen nasılsın canım bebik nasılBenim dün hamburger çekti güvenilir bir yerden sipariş ettim eve
İyiyim canım benim biliyorsunuz geçen hafta bir kanama durumum olmuştu hastaneye yatmıştım perşembe sabahı da az bir şey görünce buradaki özel hastanedeki doktora gittim totalde 4 doktora muayene olmuş oldum kimse rahimde kanama alanı görmedi. Dün sabah çok açık pembe gibi akıntım oldu ama geçti. En son perşembe gittiğim doktor 10 gün istirahat raporu verdi evde yatıyorum bir şey yaptığım yok. En son perşembe bebiş gayet iyiydi. Bugün artık 8+1 olduksen nasılsın canım bebik nasıl
çok sevindim canım aman iyi olun Rabbim sağlıcakla kucağımıza nasip etsin cümlemizeİyiyim canım benim biliyorsunuz geçen hafta bir kanama durumum olmuştu hastaneye yatmıştım perşembe sabahı da az bir şey görünce buradaki özel hastanedeki doktora gittim totalde 4 doktora muayene olmuş oldum kimse rahimde kanama alanı görmedi. Dün sabah çok açık pembe gibi akıntım oldu ama geçti. En son perşembe gittiğim doktor 10 gün istirahat raporu verdi evde yatıyorum bir şey yaptığım yok. En son perşembe bebiş gayet iyiydi. Bugün artık 8+1 olduk