2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Benim kız 5 kilodan beri gece uyanmıyor beslemiyorum. Şu an bazen 8 saat uyuyor. Aç olunca uyanıyor zaten
Ay nasil uyuyor bebekleriniz saka mi ahshsdhjs dun uykudan once meme emen cocuguma mama vereyim belki uyur dedim agzina surmedi biberondan damlayan damlalara da öğğ yapti hipp denedim belki tadini begenmemistir diye dusunuyorum baska bir tane daha denemek istiyorum siz hangi mamayi kullaniyorsunuz??

Sma optipro kullanıyorum bence hipp tok tutmuyor çabuk acıktırıyor. Sma ya geçtikten sonra uzadı

Anne sütüne alışan bazı bebekler mamayı reddediyor benim bebeğim de mama istemiyor

Benim sütüm olmadığı için mama içiyor zaten. Vicdan azabı çekmiyor muyum çekiyorum keşke emzirsem ama yok ne yapayım. Mama ile büyütmeye çalışıyorum

Benim sütüm olmadığı için mama içiyor zaten. Vicdan azabı çekmiyor muyum çekiyorum keşke emzirsem ama yok ne yapayım. Mama ile büyütmeye çalışıyorum
Ay niye cekiyorsun sacmalama sen o kadar erken dogum yaptin ustune bebisin kac ay yogun bakimda kaldi kolay mi yasadiklarin ben 2 gece hastaneye yatirdim oglumu sariliktan dolayi da az kalsin benim sutum de kesiliyordu uzuntuden, seni dusunemiyorum. Ama hepsi gecti gitti, sagliklilar onemli olan bu. Harikasin, bos ver

Ya ek gıda demişken ben biraz başladım ama yarıda kaldı yumurta süt ve bulamadığım bazı şeylere alerjisinden dolayı nasıp besleyeceğimi bilmiyorum bu yüzden de sinirim bozuluyor hiç vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…