- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Düğüne aylar kala yaptığımız hazırlıkları seçtiğimiz müzikleri ve her türlü tantanayı paylaşacağımız bir forum olsun. Bu arada XX bekarlar giremez XX
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk dans müziğim taa uzak yollardan olacak ama ikinciyi bulamadım23 ağustoss yerimi aldım ilk dans şarkı önerileri yapacak var mıdırrr
Ay lutfen onu yapma her yerde o çalıyor midemiz bulandı artıkBenim ilk dans müziğim taa uzak yollardan olacak ama ikinciyi bulamadım
Kız benim nişanlım yurt dışında şu an 4 ay yollarını gözledim en çok benim hakkım o şarkıAy lutfen onu yapma her yerde o çalıyor midemiz bulandı artık
Kıro gelebilir ama ben "Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam" düşünüyorum, tavsiye ederim. Gayet güzel benceBenim ilk dans müziğim taa uzak yollardan olacak ama ikinciyi bulamadım
Ya ben o şarkıyı çok seviyordum hatta bir arkadaşıma düğününde önerdim bana sen bi daha fikir sunma tarzında cevap verdi şarkıya küstümKıro gelebilir ama ben "Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam" düşünüyorum, tavsiye ederim. Gayet güzel bence
Arkadaşını düğününe davet et ve onu çaldır ama küstüysen başkaYa ben o şarkıyı çok seviyordum hatta bir arkadaşıma düğününde önerdim bana sen bi daha fikir sunma tarzında cevap verdi şarkıya küstüm
Yok ya yakın arkadaşız hala aslında olabilir benim çok sevdiğim bi şarkıArkadaşını düğününe davet et ve onu çaldır ama küstüysen başka
Hayır yapma bunuuuuuuuKıro gelebilir ama ben "Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam" düşünüyorum, tavsiye ederim. Gayet güzel bence
Ben niye giremiyom beyaaaa ayıp değil miDüğüne aylar kala yaptığımız hazırlıkları seçtiğimiz müzikleri ve her türlü tantanayı paylaşacağımız bir forum olsun. Bu arada XX bekarlar giremez XX
Bekarları almadı ondan zaaaarBu ne biçim topik zerre kadar ilerlememiş???
Ben de çok seviyorum çabuk Margaret Hale görmedenYok ya yakın arkadaşız hala aslında olabilir benim çok sevdiğim bi şarkı
Siz kullanacak mısınız düğününüzdeBen de çok seviyorum çabuk Margaret Hale görmeden
Sizin bi tavsiyeniz var mı çıkamadım ben bu dans müziğinin içindenHayır yapma bunuuuuuuu
37. saniyeden sonra dinleyin.Sizin bi tavsiyeniz var mı çıkamadım ben bu dans müziğinin içinden
Evet düşünüyorumSiz kullanacak mısınız düğününüzde