İnşallah daha çevremize arkadaşlarımıza söylemedik benim iş yeri biliyor o da raporlu olduğum için rapor da yaziyo koskoca gebelikte kanama diyeAnneler özel onlarla paylasmak çok doğal ama dediğiniz gibi yıllardır çaba verip sonunda güzel sonucu alınca ister istemez kötü enerjilerden korumak adına kimseye duyurmak istemiyorum. İnsanlar fazla hadsiz ve ayarsızUmarim Allah herkesi gönlü, enerjisi güzel insanlarla karşılaştırır
Siz enerjinizi modunuzu yüksek tutun, kötü enerjilere blokaj olur zatenİnşallah daha çevremize arkadaşlarımıza söylemedik benim iş yeri biliyor o da raporlu olduğum için rapor da yaziyo koskoca gebelikte kanama diye
Bende bulantı var ama ilaclardandir diye dusunuyorumHamilelik belirtileriniz ne durumdabenim suanda sadece göğüs hassasiyeti var diğer şikayetlerim azaldı. Bir de uyku problemi gece uykusu sıfır diyebilirim. Sürekli uykumdan uyanıyorum çok az uyuyorum, bu sebeple baş ağrısı oluyor biraz bulantı henüz başlamadı bende
Benim de göğüs hassasiyetim var bir de kramplar bitmedi gece uykudan uyandırıyor bazenHamilelik belirtileriniz ne durumdabenim suanda sadece göğüs hassasiyeti var diğer şikayetlerim azaldı. Bir de uyku problemi gece uykusu sıfır diyebilirim. Sürekli uykumdan uyanıyorum çok az uyuyorum, bu sebeple baş ağrısı oluyor biraz bulantı henüz başlamadı bende
AY KALBİNİ ÖPEYİM :)Bu arada 12 haftalık bir kalp durmasi diye bahsedince diğer arkadaşlar sakın bı endişe,korku yaşamasın icime takıldı birden öyle yazınca. Zaten en başından beri kalp atışları zayıf dendi. Yani herşey iyi gidiyorken bir anda yaşanan bir kayıp değildi. En başından itibaren herkese sağlıklı gebelikler nasip olsun inşallah dileğim
Keşke betam biraz daha yüksek olsaydı da 2-3 kan verimlik olsaydı gidip özel hastanede verirdim. Sağlık ocağına dün saat 9 da verdiğim kanın sonucu hala çıkmadı şaka gibi. Daha da kanla takip edileceğim için o kadar parayı da saçamam. Yarın güya sağlık ocağında sabah 9 da yeniden kan vereceğim ama diğer kanım çıkmadı ki. Çıkmadıkça da beklemekten stres oldum gerçekten.
ayy ben ilk gebeliğimde 2 veya 3 gun gecıkmeyl gitmiştim aşırı yuksekti doktor 5-6 hafta var demişti saglık ocagında. kendıne kdu bul dedi. ve ben ertesi gun tatile cıktım 10 gun sonra geldim hastaneye keseyı gorduk yerleşmiş iyi hos. 1 hafta sonra falan da kalp atısı dinlemeye gittik ilk gidisimde dinlemedi (ozel hastaneydi sanırım 2. randevuya cagırdı )Ya mis gibi özel hastanenin acilde 8 ocakta 1 saate çıktı sonuç. E şimdi sürekli ordan takip de ettiremem daha değerim düşük. Her halükarda sağlık ocağımla takip edeceğim belli bir betaya kadar, laboratuvar farklılığı olmasın kafam karışmasın diye gittim verdim ayın 9 unda kanı. Hani illa yükselmemiş bile olabilir 8 ocak akşamından 9 ocak sabahına ama yani insan da bir görmek istiyor neymiş değerim diye. 2 günde de çıkartırsın kardeşim kanı yani. AY GERGOLUUUUK
Ben sabırsız bir insan çocuğuyumayy ben ilk gebeliğimde 2 veya 3 gun gecıkmeyl gitmiştim aşırı yuksekti doktor 5-6 hafta var demişti saglık ocagında. kendıne kdu bul dedi. ve ben ertesi gun tatile cıktım 10 gun sonra geldim hastaneye keseyı gorduk yerleşmiş iyi hos. 1 hafta sonra falan da kalp atısı dinlemeye gittik ilk gidisimde dinlemedi (ozel hastaneydi sanırım 2. randevuya cagırdı ) . ne kadar relaxmış. ay şimdi doktorum dedi beta 1500-2000 leri bulsun oyle muayneye cagırcam seni. eger enox iğne kullanmıcak olsaydım gitmezdim gec giderdim teste valla. ama dün aksam iğne vurulmaya basladımyarasın tosunuma
Merhaba sonucunuz gün içinde çoktan çıkmıştır ama e nabiza düşmesi benim 4 günü bulmuştu. HEmen düşmüyo bazen ben ama Kocaeli'nde yaşıyorum il sağlık müdürlüğünün sitesinden direk tahlil sonuclari diye arattigimda daha e nabiza düşmeden hep ordan öğrendimm. Siz de yaşadığınız ile göre bı deneyin isterseniz,Keşke betam biraz daha yüksek olsaydı da 2-3 kan verimlik olsaydı gidip özel hastanede verirdim. Sağlık ocağına dün saat 9 da verdiğim kanın sonucu hala çıkmadı şaka gibi. Daha da kanla takip edileceğim için o kadar parayı da saçamam. Yarın güya sağlık ocağında sabah 9 da yeniden kan vereceğim ama diğer kanım çıkmadı ki. Çıkmadıkça da beklemekten stres oldum gerçekten.
Ben de sizin gibi düşündüm ondan E nabızdan değil direkt ism den barkod ile takip ediyorum yok, hemogram dışında hala sonucum yok.Merhaba sonucunuz gün içinde çoktan çıkmıştır ama e nabiza düşmesi benim 4 günü bulmuştu. HEmen düşmüyo bazen ben ama Kocaeli'nde yaşıyorum il sağlık müdürlüğünün sitesinden direk tahlil sonuclari diye arattigimda daha e nabiza düşmeden hep ordan öğrendimm. Siz de yaşadığınız ile göre bı deneyin isterseniz,
Ben yaşadım canım çok hafifti 3 gün sürdü ve geçtiMerhabalar sat 15 aralık bıdakı adetıme 2-4 gün var bugün pembe hafıf bı lekelenme şekli kanamam oldu sanırım yerleşme kanamasıherhangi bır test tahlil yapmadım daha böyle yerleşme kanaması yaşayan varmı
Evde test de mi yapmadın kızMerhabalar sat 15 aralık bıdakı adetıme 2-4 gün var bugün pembe hafıf bı lekelenme şekli kanamam oldu sanırım yerleşme kanamasıherhangi bır test tahlil yapmadım daha böyle yerleşme kanaması yaşayan varmı
Hayır yapmadım adetımın geçmesini bekliyorum kesin sonuç içinEvde test de mi yapmadın kız
Çok teşekkür ederim yarın randevum var nasip insallah rabbim kolaylaştırsın hayır ile tamamlasınCanım benim 5 gün sürdü geçen hafta pazartesi başladı Salı keseyi gördüm ve artarak devam etti tedirgin olup cuma tekrar gittim doktor normal olacak bu dedi çok şükür 2 gündür olmuyor yerleşmedir muhtemelen gecikmeden doktora gitmende fayda var
Merhaba, hayırlı olsunDün gece kasık ağrım vardı, bu sabah uyandığım zaman günlük pedde kahverengi lekelenme gördüm, sildigim zaman da progestan fitilin kahverengi şekilde aktığını görünce çok endiselendim tüp bebek olduğu için. Bugün doktor kontrolüm vardı zaten. Doktor vajinal ultrasonla keseyi ve tek taş diye nitelendirdigi bebeği gördükten sonra içim rahatladi. 2 kese vardi geçen hafta ama teki gelişmiş simdilik. Doktora durumu anlattım sorun var mi diye sordum, bana kesenin etrafını gösterdi bu kısım kese büyüdükçe kendini temizleyip atacak. O süreçte kahverengi akıntı gayet normal endişe etme dedi. Yani bebek kendi yerini ayarlıyor içiniz rahat olsun Bu arada 5+4 deyim ama bu kahverengi akıntılar gayet normalmiş, bu durumu başka yaşayan varsa belki içi ferahlar bir nebze. Sağlıklı doğumlar diliyorum herkese
Bugün benim de başladı çok korktum regle döner diye ama dönmedi çok çok az geliyor. Neredeyse gözükmüyor bileBen yaşadım canım çok hafifti 3 gün sürdü ve geçti