2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Keseyim falan gördünüz mü siz yarın yine kan vereceğim bakalım ne çıkacak Dr kese ye ne zaman çağıracak
Geçen hafta Çarşamba gördük keseleri, bugün keselerin gelişimini izledik yine, haftaya bugün de kalp atışını dinlemek için çağırdı nasipse

Geçen hafta Çarşamba gördük keseleri, bugün keselerin gelişimini izledik yine, haftaya bugün de kalp atışını dinlemek için çağırdı nasipse
Bizim görünmedi kese değer 720 çıktı pzt si günü Dr çok erken daha çok küçük o yüzden görünmez dedi kanama olunca gitmiştik 11 ine bir daha kan verin dedi bakalim

Bizim görünmedi kese değer 720 çıktı pzt si günü Dr çok erken daha çok küçük o yüzden görünmez dedi kanama olunca gitmiştik 11 ine bir daha kan verin dedi bakalim
Ben 2 Ocak ta vermistim kan, 846 çıkmıştı betam. Burada okuduğum herkes 2 gün sonra sürekli kan vermis 2 katına çıktı mi diye takip etmek için. Bende 3 Ocak ta ilaçlarımı düzenlemek için gittigim de hocam merak etti cok erken ama bi bakalım kese görebilecek miyiz dedi ilk öyle görmüştük. Hatta hocama sormuştum yarın yine kan mi verecegim diye. Hayır gerek yok, o çok düşük değerler için önlem amaçlı kontrol ediliyor dedi. Yani transferin 13. günü ilk defa gördük keseleri

Alttan mi muayene etti ben kendi Dr uma gidememistim kanama olunca hemen yakında Bi kadın doğum Dr una gittik o üstten baktı goremedi

Alttan mi muayene etti ben kendi Dr uma gidememistim kanama olunca hemen yakında Bi kadın doğum Dr una gittik o üstten baktı goremedi
Evet vajinal ultrasonla bakıyor henüz çok erken batın ultrasonla görünmez diye. Sizin kendi doktorunuz sizi kontrole çağırmadı mi?

Evet vajinal ultrasonla bakıyor henüz çok erken batın ultrasonla görünmez diye. Sizin kendi doktorunuz sizi kontrole çağırmadı mi?
Normalde salı çağırmıştı kanama olunca pzt si en yakın Dr a gittik kan verdik öyle olunca boşuna yorulmayın 11 inde aynı yerde bida kan verin görüşelim tekrar dedi

Normalde salı çağırmıştı kanama olunca pzt si en yakın Dr a gittik kan verdik öyle olunca boşuna yorulmayın 11 inde aynı yerde bida kan verin görüşelim tekrar dedi
Anladım. Belki henüz erken diye bekletiyodur sizi yormamak adına. Umarım her şey yolunda gider ve bir dahaki gittiğiniz zaman keseyi görmekle kalmaz kalp atışlarını da duyarsınız

Anladım. Belki henüz erken diye bekletiyodur sizi yormamak adına. Umarım her şey yolunda gider ve bir dahaki gittiğiniz zaman keseyi görmekle kalmaz kalp atışlarını da duyarsınız
İnşallah sağlıcakla kucaklarimizq alalim bebislerimizi hepimizde

Şimdiden hayırlı kandiller Umarım keyifle dinlersiniz Benim bir süreç sonucunda olduğu için kendi çekirdek ailem biliyor fakat eşimin ailesine ve diger kişilere 12. haftanin bitimine doğru söylemeyi düşünüyorum sabredebilirsem Buda merak ettigim bir durumdu kimler ne zaman haber veriyor diye iyi ki siz sordunuz

Biz ikinci kan sonucunu görünce annelere söyledik iki tarafa da 5 senedir uğraşınca daha fazla dayanamadık

İlk hamileligimde hemen herkese söylemiştim nasıl bir sevincse artık içimde tutamadım paylaşmak istedim. İkincide de söyledim onda 12 haftalık bir kalp durması oldu malesef kürtaj oldum. Üçüncü hamileliğimde artık karnım çıkana kadar kendi ailem dışında kimseye söylemedim. Bu dördüncü hamileliğim mümkün olsa dogurana kadar kimsenin haberi olmasa ama belli bir görülme seviyesine yaklaşınca söyleyeceğim. İşin aslı erken söylemek iyi değil. Boş konuşani var,nazar edeni var, dedikodu yapanı var, saçma sapan yorum yapanı var. Var oğlu var. Bu yaştan sonra artık kimseyle uğraşmak istemiyorum tecrübelerim bu yönde.

Bu arada 12 haftalık bir kalp durmasi diye bahsedince diğer arkadaşlar sakın bı endişe,korku yaşamasın icime takıldı birden öyle yazınca. Zaten en başından beri kalp atışları zayıf dendi. Yani herşey iyi gidiyorken bir anda yaşanan bir kayıp değildi. En başından itibaren herkese sağlıklı gebelikler nasip olsun inşallah dileğim

Ayy çok heyecanlı çok güzel bir gün olur söylemek için bizde henüz söylemedik 6 +1 olduk bugün doktorum kan tahlilleri istemişti bugün yaptırbildim henüz onları tümü çıkınca kontrole gidip kalp atışlılarını dinleyeceğiz inşallah ondan sonra söylemeyi düşünüyoruz sadece ailemize çok yakın arkadaşlarımız biliyor artık onlara dayanamayıp söyledik

Hassasiyetiniz çok hoş

Ben dayanamam ya o kadar zaten sadece anne babalara söyleyelim istedik

En güzeli gerçekten Sağlıklı bir süreç diliyorumm

Çok yakınız biz arka arkaya gidiyoruz inşallah güzel haberler getiririz buraya bizde sadece aile dedik bakalım

Biz ikinci kan sonucunu görünce annelere söyledik iki tarafa da 5 senedir uğraşınca daha fazla dayanamadık
Anneler özel onlarla paylasmak çok doğal ama dediğiniz gibi yıllardır çaba verip sonunda güzel sonucu alınca ister istemez kötü enerjilerden korumak adına kimseye duyurmak istemiyorum. İnsanlar fazla hadsiz ve ayarsız Umarim Allah herkesi gönlü, enerjisi güzel insanlarla karşılaştırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…