2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Aynen öyle. Ki ben de durmam tartışabilirim biliyorum kendimi. Söyledim kaynanama eğer yanlış yapmazsa bir daha, sorun yok. Ama böyle devam ederse ben neler yapabilirim onu kestiremem.. yani artık kızı çeker kenara uyarır mı istemekten vaz mı geçer orasını bilmem. Mesafe koyucam o net. Ama işte bu iğretiyi her gördüğümde yaşıycam hayatım böyle bir şey olacak hüf eltilik müessesine hoş gelmedim

Kayısı hoşagı kuru dut ceviz badem kaju et yemeği dereotu pırasa Tahin Bulgur bestlak damla vitamin hapı bol su ve dinlenmek. Bunlar işe yarıyordu

Kayısı hoşagı kuru dut ceviz badem kaju et yemeği dereotu pırasa Tahin Bulgur bestlak damla vitamin hapı bol su ve dinlenmek. Bunlar işe yarıyordu
hepsini yiyorum ama özellikle kuru duta bi yükleniyim ya onu çok tavsiye eden olmuştu sağol canım. ama aniden böyle olunca acaba başka bi sorun mu var diye düşündüm. hormonlar ya da kan değerleri falan gibi. of çok karmaşık mesele ek gıdaya geçtik de allahtan o biraz destekliyor

Kızlar bebeği emerken bir yandan da vuran var mı kızım dünden beri koluma vurmadan emmiyor düşük bir güçle de vurmuyor uyuyana kadar pat pat kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum

Bir de birkaç gündür günlük süt arıyorum bulamadım pastorize sütle oluyor mu yoğurt?

Kızlar bebeği emerken bir yandan da vuran var mı kızım dünden beri koluma vurmadan emmiyor düşük bir güçle de vurmuyor uyuyana kadar pat pat kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum
Bizimki öyle vurma hareketini ilk bende denedi, şimdi oyuncaklarıyla da yapıyor

O da olabilir tabi dönem dönem azalabiliyor sen yine sık emzirmeye devam et bi bakalım inşallah artar yine

Hamileliğin nasıl geçti balım

Silme canım ortamlarda ağır başlı ol samimiyet kurma çekinsin senden. Kaynına bahsetmemeleri çok yanlış değil mi ?

Suyu az içtiğimde dönem dönem benimde oldu canım. Suyu arttır hoşaf iç ve küme sağım yap.

Bir de birkaç gündür günlük süt arıyorum bulamadım pastorize sütle oluyor mu yoğurt?
Selam canım ben de Eylül annesiyim konuya çok nadiren bakabiliyorum ilk defa katkı yapabileceğim bi soru gördüm ondan giriş yaptım, bana hastaneden bi kitapçık verdiler oradaki yoğurt tarifi devam sütü ile yapılıyor. 90ml kaynamış suya 4ölçek devam sütü katıp 100ml süt hazırlanıyor ve küçük kavanoza 2 çay kaşığı yoğurtla mayalanıyormuş. İlk defa devam sütü aldım bir de Activia yoğurt aldım bugün mayalicam bakalım akşama hazır olur. Işinize yarayacaksa sonucu söylerim

Eklentiler

• IMG_3328.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Kzıın karakteraizliğide hayret ettirdi yeminle. O geçmişe rağmen kaynınla nasıl evlenir ? Bunu yapan kadından herşeyi beklerim. Sen dikkat et gülüm.

Silme canım ortamlarda ağır başlı ol samimiyet kurma çekinsin senden. Kaynına bahsetmemeleri çok yanlış değil mi ?
Bence de çok yanlış. Ama sanırım hepsi aynı şeyi düşünüyor. Bu da olmazsa kimle evlenecek diye. Kıza normalde acırdım ama şu an tam olarak öyle birini hak ettiğini düşünüyorum. Çeksin ceremesini bakalım.

Ne acıması onun söylemesi lazım kaynına bu durumu. Sen boşver karışma ama simdiden sınırını çizmezsen üzülürsün canım. Elti olucak yanyana geliceksiniz bayramdır toplammadır iftardır. Yakın olma kimsede senden yakınlık beklemesin. Hatta eşimle olan durumunu biliyorum diyebilirsin demesende bakışlarından anlasın. Gerçi senden önce olan bi durum sen yokken olmuş ama ben seni eklemesinde artniyet hissettim. Bak bende vardım sinsiliği veriyor. Ne manağ seni ekliyor. Hiç kimseyi eklemem. Aileye yeni gelen gelini bile görmeme rağmen eklemişliğim yoktur. Kaç yaşında insanlarız samimi olur birşey paylaşır öyle eklersin yani ne münasebet. Eşinide uyar yok işte gerekir eltini biyere götürmesi ya da kardeşi çağırır gider ne bileyim olur ya acil bişey yalnız kalmasın etmesin. Gidilicek heryerde birlilte olun. Kıza bilendim duruşu olmayan insanlardan nefret ederim. Kıskançlığı çıkar bi de üstüne ekonomik vs vs.

Kzıın karakteraizliğide hayret ettirdi yeminle. O geçmişe rağmen kaynınla nasıl evlenir ? Bunu yapan kadından herşeyi beklerim. Sen dikkat et gülüm.
Ay di mi. Ben de hayretler içerisinde izliyorum olanı biteni. O yüzden nasıl davranacağımı kestiremedim. Mesela eşime adıyla seslenirse? Abi demezse? Abes tavırlarda bulunursa. Ay yakarım ortalığı gibi kdjfkd ya eşimin genel olarak akraba kızları bi tuhaf. Kendi de kabul ediyor. Hepsi evlilik meraklısı neredeyse. Çoğu okumamış. Ya evli olan bile tuhaf. Sevgililer gününde arkadaşlık isteği atan var kocama aklımı deliricem. Ki geçen sene bu zamanlar evime ilk defa gelmesine rağmen zorla yatıya kaldı kocası ve iki çocuğuyla bu şahıs. Ve asıl bomba bu evli olanla eltim olacak kız çok yakın samimiler al birini vur ötekine

Kesinlikle katılıyorum imza kaşe yani. Asla eklemem durup dururken hele de böyle bir geçmiş varsa. Artniyetli epey. Zaten o yüzden aradaki istekleri silmiştim ama eltim olacağını öğrenince mecbur kabul ettim biraz. Ama eğer olur da konusu açılırsa laf çarpıcam ya içimde kalır. Tanımadığın birine niçin bu kadar istek atıyorsun garipsedim seni dicem ortam olursa. Ve evet. Sınır şart mesafe şart şimdiden

Eşim büyükse abi demesi lazım. Demezsede dedirt. Aman ben eş ailesi sevmiyorum ya 5 yıllık evliyim arka sokaktaki görümcemle telefon görüşmem 1 elin parmağını geçmez. No samimiyet no dırdır bana göre.

Meraktan ekliyor işte kıyaslamalar kıskanmalar hak getire yani. Herkes kendi evliliğini güzelleştirse gerek kalmıcak da işte fesatlar napcan. Sen sakın kıskanıyormuşsun gibi yapma götü kalkar. Yeni gelin hallerine girer kaynanana yakın falan olur aldanma sakın.

Suyu az içtiğimde dönem dönem benimde oldu canım. Suyu arttır hoşaf iç ve küme sağım yap.
çocuk doymadığı için sağacak vakit bile kalmıyor ki saatte bir emdi geceden beri. 1 saatte zaten azıcık bi süt geliyor. sağmak yerine sürekli bebeğe emzirsem yine aynı uyarı girmiş olur mu? bi de makina sütü çekemedi ama bebek bi şekilde çekiyor yutkunma sesi duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…