Aynen öyle. Ki ben de durmam tartışabilirim biliyorum kendimi. Söyledim kaynanama eğer yanlış yapmazsa bir daha, sorun yok. Ama böyle devam ederse ben neler yapabilirim onu kestiremem.. yani artık kızı çeker kenara uyarır mı istemekten vaz mı geçer orasını bilmem. Mesafe koyucam o net. Ama işte bu iğretiyi her gördüğümde yaşıycam hayatım böyle bir şey olacak hüf eltilik müessesine hoş gelmedimBoşver o zaman sen eşinle anlaş düğün dernek işi bittikten sonra mecbur kalmadıkça görüşmeyin en iyisi öyle olur. Ama kaynın bu durumu evlendikten sonra öğrenirse ne olur? Daha tehlikeli değil mi ya senin kv bunu nasıl göze alabilmiş anlamadım
Kayısı hoşagı kuru dut ceviz badem kaju et yemeği dereotu pırasa Tahin Bulgur bestlak damla vitamin hapı bol su ve dinlenmek. Bunlar işe yarıyordukızlar geçen gece sütüm birden gitti demiştim ya, sonra normal gelmeye devam ettiği için ben öyle sandım herhalde diye düşünmüştüm. ama 3 gecedir yatış emzirmesini yapamıyorum. daha doğrusu başlıyorum emzirmeye ama 3 dk falan emebiliyor sonra süt müt yok. üzerine muhallebi falan verip yatırıyorum. çok üzgünüm. malt içecek içiyorum, sürekli su içmeye çalışıyorum falan (günde 2 litreyi tamamlayamıyorum anca çaylarla, meyve sularıyla 2 oluyordur) ama ne alaka böyle oldu anlamadım. daha önce azaldığı olmuştu 4 ay gibi. sağmıştım falan filan düzelmişti. bu sefer de öyle olur dedim ama 3 gün oldu aynı şey. bugün bir de baş ağrısı başladı deli gibi. @Chills sen mi diyordun fazla süt sağınca başım ağrıyor diye? ben de aynı durumdayım. süt gelmeyince bebeği iki meme arasında en az 7-8 kere döndürüyorum. öyle öyle bi emmeyi tamamlıyoruz ama baş ağrısı çok yordu beni. su az içiyorum hâlâ sanırım. bugün 3 litreye kadar çıkmaya çalışıcam başka tavsiyesi olan var mı? stres yapıp iyice gitsin istemiyorum
hepsini yiyorum ama özellikle kuru duta bi yükleniyim ya onu çok tavsiye eden olmuştu sağol canım. ama aniden böyle olunca acaba başka bi sorun mu var diye düşündüm. hormonlar ya da kan değerleri falan gibi. of çok karmaşık meseleKayısı hoşagı kuru dut ceviz badem kaju et yemeği dereotu pırasa Tahin Bulgur bestlak damla vitamin hapı bol su ve dinlenmek. Bunlar işe yarıyordu
Bizimki öyleKızlar bebeği emerken bir yandan da vuran var mıkızım dünden beri koluma vurmadan emmiyor düşük bir güçle de vurmuyor uyuyana kadar pat pat kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum
O da olabilir tabi dönem dönem azalabiliyor sen yine sık emzirmeye devam et bi bakalımhepsini yiyorum ama özellikle kuru duta bi yükleniyim ya onu çok tavsiye eden olmuştu sağol canım. ama aniden böyle olunca acaba başka bi sorun mu var diye düşündüm. hormonlar ya da kan değerleri falan gibi. of çok karmaşık meseleek gıdaya geçtik de allahtan o biraz destekliyor
Hamileliğin nasıl geçti balımBu aya kadar herşeye çok direndi. Pusete koyunca ağladı, kanguruya ağladı, başka yere gidince yabancıladı, kimse kucağına alamadı vs. Ben çıkamaz oldum. Öyle oturuyorum evde, kriz yaşamaktansa evde eylerim diyorum. Ondan öyle dedim. Sen yaparsın kuşumSenin bebiş uyumlu belli ki, bazı bebekler zor bazıları nispeten kolay bunu anladım ben. Sen uyku düzeni anlatırken ben hayal ediyorum yani ne pişpişi kucağıma alınca da sakinleşmiyor benim bebeğim. O yüzden ben kabullendim artık, minimum 1 yaşına kadar sosyalleşme gibi bi beklentim yok kendi adıma. 2 yaşına kadar da uyuyamayız gibi geliyor. Bilmiyorum, öyle uykusuzum ki artık hiç umudum yok. Günler geçiyor, sağlıkla büyüyor diye şükrediyorum o kadar. Öyle yani, ben daha bunları çözemeyip şöyle sitede bile gezemezken tatil planı bizim için biraz ütopik ama bu bebekten bebeğe aileden aileye değişir Yapabilen herşeyi yapsın bence de, biz de öyle hayal etmiştik ama hayaller hayatlar oldu
Sol tarafımı çürüttüKızlar bebeği emerken bir yandan da vuran var mıkızım dünden beri koluma vurmadan emmiyor düşük bir güçle de vurmuyor uyuyana kadar pat pat kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum
Silme canım ortamlarda ağır başlı ol samimiyet kurma çekinsin senden. Kaynına bahsetmemeleri çok yanlış değil mi ?Sorma ya bu kız başta eşimden hoşlanmış hatta kaynanam eşime sormuş alalım mı bu kızı diye. Eşim istememiş. Köyde yaşıyor ve lise mezunu. Hatta benimle tanışmadan üç ay önce kaynanama yatıya gelmiş ve istek atmış benimkinekabul etmemiş tabi. Sonnra biz evlenince bana istek attı. Eşim çok şaşırdı görümcem de keza. Böylece anlattı bunları o zaman. Neysee aradan zaman geçti kızın hesabı çalındı yeni hesap açtı tekrar istek attı bu sefer kabul etmedim, tekrar istek attı tekrar sildim yetmedi eşime istek attı sildim ve sinirlendim. Sonra aşırı saçma bir olay gerçekleşti kaynım kıza yazılmış kız da dünden razı. Ve kız akraba bu arada. Kaynımın eşimle olan durumundan haberi yok bu arada kesinlikle. Ama kız midemi bulandırıyor şimdiden bu hareketiyle. İşin kötü yanı tekrar istek attı bu sefer kabul etmek zorunda kaldım çünkü bayramda nişan olacak yüz yüze bakmak zorunda kalıcaz. BDW BU KIZ HİKAYELERİNİ BANA GİZLEMİŞ tesadüfen fark ettim. Be avel 100 kere istek attın arkadaşlık isteği. Kabul ettim niye gizliyosun kendini. Eşime dedim ben bunu silicem bu ne ya böyle? Silme dedi kendini bi şey sanar. Gerçekten ne yapayım a dostlar
Suyu az içtiğimde dönem dönem benimde oldu canım. Suyu arttır hoşaf iç ve küme sağım yap.kızlar geçen gece sütüm birden gitti demiştim ya, sonra normal gelmeye devam ettiği için ben öyle sandım herhalde diye düşünmüştüm. ama 3 gecedir yatış emzirmesini yapamıyorum. daha doğrusu başlıyorum emzirmeye ama 3 dk falan emebiliyor sonra süt müt yok. üzerine muhallebi falan verip yatırıyorum. çok üzgünüm. malt içecek içiyorum, sürekli su içmeye çalışıyorum falan (günde 2 litreyi tamamlayamıyorum anca çaylarla, meyve sularıyla 2 oluyordur) ama ne alaka böyle oldu anlamadım. daha önce azaldığı olmuştu 4 ay gibi. sağmıştım falan filan düzelmişti. bu sefer de öyle olur dedim ama 3 gün oldu aynı şey. bugün bir de baş ağrısı başladı deli gibi. @Chills sen mi diyordun fazla süt sağınca başım ağrıyor diye? ben de aynı durumdayım. süt gelmeyince bebeği iki meme arasında en az 7-8 kere döndürüyorum. öyle öyle bi emmeyi tamamlıyoruz ama baş ağrısı çok yordu beni. su az içiyorum hâlâ sanırım. bugün 3 litreye kadar çıkmaya çalışıcam başka tavsiyesi olan var mı? stres yapıp iyice gitsin istemiyorum
Selam canım ben de Eylül annesiyim konuya çok nadiren bakabiliyorum ilk defa katkı yapabileceğim bi soru gördüm ondan giriş yaptım, bana hastaneden bi kitapçık verdiler oradaki yoğurt tarifi devam sütü ile yapılıyor. 90ml kaynamış suya 4ölçek devam sütü katıp 100ml süt hazırlanıyor ve küçük kavanoza 2 çay kaşığı yoğurtla mayalanıyormuş. İlk defa devam sütü aldım bir de Activia yoğurt aldım bugün mayalicam bakalım akşama hazır olur. Işinize yarayacaksa sonucu söylerimBir de birkaç gündür günlük süt arıyorum bulamadım pastorize sütle oluyor mu yoğurt?
Kzıın karakteraizliğide hayret ettirdi yeminle. O geçmişe rağmen kaynınla nasıl evlenir ? Bunu yapan kadından herşeyi beklerim. Sen dikkat et gülüm.Bence de bilinmesi gerekir ama eşim istemiyorkaynımın daha önce hiç sevgilisi olmamış hatta tüm evlilik sürecini annesinden bekliyordu bana kız bul diyerek. Şimdi nihayet bi kızı sevmiş karşılık almış (?) şimdi eşim dese böyle böyle eşime bilencek. Biliyorum. Fevri de bi tip. Lise terk. Zorla okutmaya çalışmışlar okumamış. Kendine denk görüyor kızı belli ki. Kaynanama anlattım o da garip buldu boşver dedi sen iyi davran bu konular da kapandı zaten dedi. Sanırım o da oğlundan bıkmış yuvasını kursun gitsin istiyor djjfk
Bence de çok yanlış. Ama sanırım hepsi aynı şeyi düşünüyor. Bu da olmazsa kimle evlenecek diye. Kıza normalde acırdım ama şu an tam olarak öyle birini hak ettiğini düşünüyorum. Çeksin ceremesini bakalım.Silme canım ortamlarda ağır başlı ol samimiyet kurma çekinsin senden. Kaynına bahsetmemeleri çok yanlış değil mi ?
Ne acıması onun söylemesi lazım kaynına bu durumu. Sen boşver karışma ama simdiden sınırını çizmezsen üzülürsün canım. Elti olucak yanyana geliceksiniz bayramdır toplammadır iftardır. Yakın olma kimsede senden yakınlık beklemesin. Hatta eşimle olan durumunu biliyorum diyebilirsin demesende bakışlarından anlasın. Gerçi senden önce olan bi durum sen yokken olmuş ama ben seni eklemesinde artniyet hissettim. Bak bende vardım sinsiliği veriyor. Ne manağ seni ekliyor. Hiç kimseyi eklemem. Aileye yeni gelen gelini bile görmeme rağmen eklemişliğim yoktur. Kaç yaşında insanlarız samimi olur birşey paylaşır öyle eklersin yani ne münasebet. Eşinide uyar yok işte gerekir eltini biyere götürmesi ya da kardeşi çağırır gider ne bileyim olur ya acil bişey yalnız kalmasın etmesin. Gidilicek heryerde birlilte olun. Kıza bilendim duruşu olmayan insanlardan nefret ederim. Kıskançlığı çıkar bi de üstüne ekonomik vs vs.Bence de çok yanlış. Ama sanırım hepsi aynı şeyi düşünüyor. Bu da olmazsa kimle evlenecek diye. Kıza normalde acırdım ama şu an tam olarak öyle birini hak ettiğini düşünüyorum. Çeksin ceremesini bakalım.
Ay di mi. Ben de hayretler içerisinde izliyorum olanı biteni. O yüzden nasıl davranacağımı kestiremedim. Mesela eşime adıyla seslenirse? Abi demezse? Abes tavırlarda bulunursa. Ay yakarım ortalığı gibi kdjfkd ya eşimin genel olarak akraba kızları bi tuhaf. Kendi de kabul ediyor. Hepsi evlilik meraklısı neredeyse. Çoğu okumamış. Ya evli olan bile tuhaf. Sevgililer gününde arkadaşlık isteği atan var kocamaKzıın karakteraizliğide hayret ettirdi yeminle. O geçmişe rağmen kaynınla nasıl evlenir ? Bunu yapan kadından herşeyi beklerim. Sen dikkat et gülüm.
Kesinlikle katılıyorum imza kaşe yani. Asla eklemem durup dururken hele de böyle bir geçmiş varsa. Artniyetli epey. Zaten o yüzden aradaki istekleri silmiştim ama eltim olacağını öğrenince mecbur kabul ettim biraz. Ama eğer olur da konusu açılırsa laf çarpıcam ya içimde kalır. Tanımadığın birine niçin bu kadar istek atıyorsun garipsedim seni dicem ortam olursa. Ve evet. Sınır şart mesafe şart şimdidenNe acıması onun söylemesi lazım kaynına bu durumu. Sen boşver karışma ama simdiden sınırını çizmezsen üzülürsün canım. Elti olucak yanyana geliceksiniz bayramdır toplammadır iftardır. Yakın olma kimsede senden yakınlık beklemesin. Hatta eşimle olan durumunu biliyorum diyebilirsin demesende bakışlarından anlasın. Gerçi senden önce olan bi durum sen yokken olmuş ama ben seni eklemesinde artniyet hissettim. Bak bende vardım sinsiliği veriyor. Ne manağ seni ekliyor. Hiç kimseyi eklemem. Aileye yeni gelen gelini bile görmeme rağmen eklemişliğim yoktur. Kaç yaşında insanlarız samimi olur birşey paylaşır öyle eklersin yani ne münasebet. Eşinide uyar yok işte gerekir eltini biyere götürmesi ya da kardeşi çağırır gider ne bileyim olur ya acil bişey yalnız kalmasın etmesin. Gidilicek heryerde birlilte olun. Kıza bilendim duruşu olmayan insanlardan nefret ederim. Kıskançlığı çıkar bi de üstüne ekonomik vs vs.
Eşim büyükse abi demesi lazım. Demezsede dedirt. Aman ben eş ailesi sevmiyorum ya 5 yıllık evliyim arka sokaktaki görümcemle telefon görüşmem 1 elin parmağını geçmez. No samimiyet no dırdır bana göre.Ay di mi. Ben de hayretler içerisinde izliyorum olanı biteni. O yüzden nasıl davranacağımı kestiremedim. Mesela eşime adıyla seslenirse? Abi demezse? Abes tavırlarda bulunursa. Ay yakarım ortalığı gibi kdjfkd ya eşimin genel olarak akraba kızları bi tuhaf. Kendi de kabul ediyor. Hepsi evlilik meraklısı neredeyse. Çoğu okumamış. Ya evli olan bile tuhaf. Sevgililer gününde arkadaşlık isteği atan var kocamaaklımı deliricem. Ki geçen sene bu zamanlar evime ilk defa gelmesine rağmen zorla yatıya kaldı kocası ve iki çocuğuyla bu şahıs. Ve asıl bomba bu evli olanla eltim olacak kız çok yakın samimiler al birini vur ötekine
Meraktan ekliyor işteKesinlikle katılıyorum imza kaşe yani. Asla eklemem durup dururken hele de böyle bir geçmiş varsa. Artniyetli epey. Zaten o yüzden aradaki istekleri silmiştim ama eltim olacağını öğrenince mecbur kabul ettim biraz. Ama eğer olur da konusu açılırsa laf çarpıcam ya içimde kalır. Tanımadığın birine niçin bu kadar istek atıyorsun garipsedim seni dicem ortam olursa. Ve evet. Sınır şart mesafe şart şimdiden
çocuk doymadığı için sağacak vakit bile kalmıyor kiSuyu az içtiğimde dönem dönem benimde oldu canım. Suyu arttır hoşaf iç ve küme sağım yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?