2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Göğüslerini sarkan varmı benim hem hamilelik de hem emzirirken çok doldular şimdide çok sarkmış durumda
kendimi tanıyamıyorum artık. böyle olacağını asla tahmin etmezdim ya. 80b giyiyordum, neredeyse küçük, derli toplu memelerim vardı şu an 90c mi olur emin değilim. hem sırtım genişlemiş hem memeler büyümüş sarkmış. eski haline gelmesini geçtim, azıcık daha toparlar mı acaba sür gidince. bazen sütümü tamamen sağıp nasıl görünüyor diye bakıyorum ama hiç iç açıcı değil ya

Bu bebe gece uykusuna 5 te geçti gece sıkıntı var acaba emzirdikten sonra gazını alırken uyandırıp banyo mu yaptırsam yoksa battı balık yan gider deyip uyutmaya devam mı etsem

Yani dol boşal dol boşal sönük balon gibi oluyor. Eskisi gibi hiçbir zaman olmayacak maalesef ama estetik operasyon falan anca toparlar
Ay estetik de çok zor ya bu gidişle başka şansımız yok ama nasıl yaptırcam diye düşünüp duruyorum
Annem çekicek onlar diyor avutma şekline ne demeli
Annelerimiz keşke kurutmaya attığımız çamaşırlar gibi çekse
Bekarken olan vücudumla alakam kalmadı resmenn yaa
Ooof of benim de bi de telefon durup durup eski fotoğrafları önüme çıkarıyor, belime, memelerime bakıp bakıp ağlayasım geliyor
Galiba meme reddi başladı emerken kendini geeiri atıyo ağlıyo gazını da çıkartıyorum 5 dakikada bir yaşıyoruz
Canım bizim de öyle, gaz sancısı olduğunu sanıyorum ama atak haftasında da olabiliriz. Bizim doktor kontrolünde de baya ağladı, kontrolü yaptıramadan geri döndük, orda da ne meme ne biberon hiçbirini almadı. Bana büyüme atağı gibi geldi ama emin değilim
Of ben de öyleyim ya, aynada bu kim diye bakıyorum. Benim memelerim zaten büyüktü, bir de dol boşal oldu iyice sarktı gitti. Hiç umut vermiyor

Aa aynıymışız kuzum seninle, benim de işe dönüş 5 Aralık görünüyor. Aah ah bu zaten hiçbir şeye yetmiyor, bir de içinden eksiliyor. Demek ki 40 haftada doğursak daha da az vakit geçirecekmişiz

Bu bebe gece uykusuna 5 te geçti gece sıkıntı var acaba emzirdikten sonra gazını alırken uyandırıp banyo mu yaptırsam yoksa battı balık yan gider deyip uyutmaya devam mı etsem
Uyandı arkadaşlar ne kadar süre oyalamak lazım. Bu defa gece uykusunun bölündüğünü zanneder de düzeni bozulur mu? Kafalar karışık valla

Uyandı arkadaşlar ne kadar süre oyalamak lazım. Bu defa gece uykusunun bölündüğünü zanneder de düzeni bozulur mu? Kafalar karışık valla
Kız 5 te gece uykusuna mı uatıyo benimki yatsa yatsa yemek saatünden once goz dinlendirmece kız hayramım size. Benşmki resmen canı isteyünce uyuyo. Sabah erkenden uyanıp ıyumasa bile gece o gec saati beklıyo

Kız 5 te gece uykusuna mı uatıyo benimki yatsa yatsa yemek saatünden once goz dinlendirmece kız hayramım size. Benşmki resmen canı isteyünce uyuyo. Sabah erkenden uyanıp ıyumasa bile gece o gec saati beklıyo
Oğlum ilk defa uyudu onda da zamanlaması ters oldu biraz djdjdjdjd napayım ben buna şimdi…

Mesela biz saat kaçta aksam yemegi yersek yiyelim o saatte uyanır bi gün mesela yemedik dosardaydık aksam 10 da yedik. O saate kadar uyuyup o saatte uyandı
Ben kendime ne zaman çay koysam ya bi yudum aldıktan sonra ya da hiç bardağa dokunamadan uyanıyor

Mesela biz saat kaçta aksam yemegi yersek yiyelim o saatte uyanır bi gün mesela yemedik dosardaydık aksam 10 da yedik. O saate kadar uyuyup o saatte uyandı

Ben kendime ne zaman çay koysam ya bi yudum aldıktan sonra ya da hiç bardağa dokunamadan uyanıyor
Bizde o kahvaltı arkadaşlar. İlk uyku dimi gümbür gümbür melatonin vücutta geziyor gece uykusundan çıkalı 1 saat olmuş… ama yok kahvaltıya oturduğum anda uyanıyor. İster uykusunun 2. Dk da olsun

Öküz öküz!
Bizimki de 6.850
5700 eğer tartı doğru ise

gaz olduğunu sanmıyorum çünkü ağlayıp kendini geri attığında omzuma alıp evde bi tur atıyoruz gayet keyfi yerinde ağlamadan geziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…