- 19 Temmuz 2023
- 1.430
- 2.216
Sen biberon vermiyordun galiba niye olsun ki canımGaliba meme reddi başladıemerken kendini geeiri atıyo ağlıyo gazını da çıkartıyorum 5 dakikada bir yaşıyoruz
kendimi tanıyamıyorum artık. böyle olacağını asla tahmin etmezdim ya. 80b giyiyordum, neredeyse küçük, derli toplu memelerim vardı şu an 90c mi olur emin değilim. hem sırtım genişlemiş hem memeler büyümüş sarkmış. eski haline gelmesini geçtim, azıcık daha toparlar mı acaba sür gidince. bazen sütümü tamamen sağıp nasıl görünüyor diye bakıyorum ama hiç iç açıcı değil yaGöğüslerini sarkan varmı benim hem hamilelik de hem emzirirken çok doldular şimdide çok sarkmış durumda
Ay estetik de çok zor yaYani dol boşal dol boşal sönük balon gibi oluyor. Eskisi gibi hiçbir zaman olmayacak maalesefama estetik operasyon falan anca toparlar
AnnelerimizAnnem çekicek onlar diyor avutma şekline ne demeli
Ooof of benim deBekarken olan vücudumla alakam kalmadı resmenn yaa
Canım bizim de öyle, gaz sancısı olduğunu sanıyorum ama atak haftasında da olabiliriz. Bizim doktor kontrolünde de baya ağladı, kontrolü yaptıramadan geri döndük, orda da ne meme ne biberon hiçbirini almadı. Bana büyüme atağı gibi geldi ama emin değilimGaliba meme reddi başladıemerken kendini geeiri atıyo ağlıyo gazını da çıkartıyorum 5 dakikada bir yaşıyoruz
Of ben de öyleyim ya, aynada bu kim diye bakıyorum. Benim memelerim zaten büyüktü, bir de dol boşal oldu iyice sarktı gitti. Hiç umut vermiyorkendimi tanıyamıyorum artık. böyle olacağını asla tahmin etmezdim ya. 80b giyiyordum, neredeyse küçük, derli toplu memelerim vardı şu an 90c mi olur emin değilim. hem sırtım genişlemiş hem memeler büyümüş sarkmış. eski haline gelmesini geçtim, azıcık daha toparlar mı acaba sür gidince. bazen sütümü tamamen sağıp nasıl görünüyor diye bakıyorum ama hiç iç açıcı değil ya
Aa aynıymışız kuzum seninle, benim de işe dönüş 5 Aralık görünüyor. Aah ah bu zaten hiçbir şeye yetmiyor, bir de içinden eksiliyor. Demek ki 40 haftada doğursak daha da az vakit geçirecekmişizAynen kuzum doğum izni totalde 112 gün benim de 37.haftam 15 ağustostu işe dönüşüm 5 aralık. Doğum yaptığın tarih işe dönüşü etkilemiyor total süre baz alınıyor doğum tarihi sadece bebişinle geçireceğin süreyi artırıp azaltıyor maalesef
Uyandı arkadaşlar ne kadar süre oyalamak lazım. Bu defa gece uykusunun bölündüğünü zanneder de düzeni bozulur mu? Kafalar karışık vallaBu bebe gece uykusuna 5 te geçti gece sıkıntı varacaba emzirdikten sonra gazını alırken uyandırıp banyo mu yaptırsam yoksa battı balık yan gider deyip uyutmaya devam mı etsem
Kız 5 te gece uykusuna mı uatıyo benimki yatsa yatsa yemek saatünden once goz dinlendirmeceUyandı arkadaşlar ne kadar süre oyalamak lazım. Bu defa gece uykusunun bölündüğünü zanneder de düzeni bozulur mu? Kafalar karışık valla
Oğlum ilk defa uyudu onda da zamanlaması ters oldu biraz djdjdjdjd napayım ben buna şimdi…Kız 5 te gece uykusuna mı uatıyo benimki yatsa yatsa yemek saatünden once goz dinlendirmecekız hayramım size. Benşmki resmen canı isteyünce uyuyo. Sabah erkenden uyanıp ıyumasa bile gece o gec saati beklıyo
Mesela biz saat kaçta aksam yemegi yersek yiyelim o saatte uyanırOğlum ilk defa uyudu onda da zamanlaması ters oldu biraz djdjdjdjd napayım ben buna şimdi…
Ben kendime ne zaman çay koysam ya bi yudum aldıktan sonra ya da hiç bardağa dokunamadan uyanıyorMesela biz saat kaçta aksam yemegi yersek yiyelim o saatte uyanırbi gün mesela yemedik dosardaydık aksam 10 da yedik. O saate kadar uyuyup o saatte uyandı
Bi ara da sırtıma dügme koymustu. Kaç dakika uyursa uyusun ben uzanınca aglıyoduBen kendime ne zaman çay koysam ya bi yudum aldıktan sonra ya da hiç bardağa dokunamadan uyanıyor
Mesela biz saat kaçta aksam yemegi yersek yiyelim o saatte uyanırbi gün mesela yemedik dosardaydık aksam 10 da yedik. O saate kadar uyuyup o saatte uyandı
Bizde o kahvaltı arkadaşlar. İlk uyku dimi gümbür gümbür melatonin vücutta geziyor gece uykusundan çıkalı 1 saat olmuş… ama yok kahvaltıya oturduğum anda uyanıyor. İster uykusunun 2. Dk da olsunBen kendime ne zaman çay koysam ya bi yudum aldıktan sonra ya da hiç bardağa dokunamadan uyanıyor
Yok ne biberon ne emzik sadece meme emiyo bilmiyorum ya çok üzülüyorum kendini geri atıp ağlıyo omzuma alıp biraz gezdiriyorum emmeye devam ediyoSen biberon vermiyordun galiba niye olsun ki canım
Kızlar gece bez değiştiriyor musunuz (kaka yapmadıkça) ben gece 3 gibi değiştiriyordum hep bu gece biraz büyük bi bez takıp sabah değiştirdim gece hiç uykusu açılmadan emdi uyudu. Acaba doğru mu yaptım yanlış mı yaptım ya
Kusma doktorun gördüğü fizyolojik bir problem yoksa bebeğin memeyle olan ilişkisi ve mizacıyla açıklanabilir. Memeyi doymak bilmeyen bir iştahla istiyor ve kusmasına sebep olacak kadar çok süt içiyorsa bu onun hazza duyduğu ihtiyaç, kendini yatıştırma ve kendiliğiyle ilgili ipuçları şeklinde yorumlayabiliriz belki, Oral dönemdeler malum. Doktor sorun yok diyorsa bence korkmayın. Biz bebeklere şu an sadece fizyolojik ihtiyaçlarını karşılamak üzerinden yaklaşıyoruz fakat onla içsel ve dışsal ihtiyaç ve arzularla dolular.
Öküz öküz!Merhaba hanımlar yazamadım Bi kaç gündür. Kaynanamlar gitti ben çocukla baş başa bir gün zor durdum akşam eşim işten eve geldi ve bende çok yorgunum yardım edemem sen annenlere git dedi annemlerde kaldım üç gün neyse hafta sonu eşim evde beraber bakarız diye eve geri döndüm hafta sonu çok güzel beraber baktık pazartesi geldi ve benim bebe hala çok gazlı ve bakımı çok zor bir bebek sadece sallama uykusu uyuyor derin uykusu hiç yok sürekli ağlıyor sürekli mızmız pazartesi günü resmen beni deşti akşam üstü karşı dairemdeki komşum halimi görünce biraz çocuğu bakmak için aldı eşim geldi sonra bende ölü gibiyim ama ne bu hal felan dedi çocuk nerde dedim ben çok kötüyüm bayılcam kahvaltı bile edemedim çocuğun başından saniye ayrılamadım dedim burnumdan getirdi. E dedi yemek yok mu ya dedim ne yemeği bana da hazırlarsan çok sevinirim dedim başladı söylenmeye sinir oldum ya sonra da dedi çocuğu geri getirsin komşu sevcem git annenlere ama bak bu son diyor bide bana ben sanki keyfimden anneme gidiyormuşum gibi davranıyor şimdi annemlerdeyim ama canım çok sıkkın bide önceki anlattığım olaylardan hala kendini haklı görüyor ve annemlere gelmiyor görüşmüyor valla ben arada kalmaktan çok sıkıldım çocuk desen durmuyor ona zaten ayrı canım sıkılıyor bunaldım iyice ya bide gelmiş bana diyor bidahaki ay ben bu durmayan çocukla şehir dışına kaynanamların yanına gidecekmişiz ya ben bu çocukla evde baş edemiyorum dört saat beş saat yolculuk nasıl yapıcam burnumdan getirir ya
5700 eğer tartı doğru iseBizimki de 6.850
gaz olduğunu sanmıyorum çünkü ağlayıp kendini geri attığında omzuma alıp evde bi tur atıyoruz gayet keyfi yerinde ağlamadan geziyoCanım bizim de öyle, gaz sancısı olduğunu sanıyorum ama atak haftasında da olabiliriz. Bizim doktor kontrolünde de baya ağladı, kontrolü yaptıramadan geri döndük, orda da ne meme ne biberon hiçbirini almadı. Bana büyüme atağı gibi geldi ama emin değilim
Yok üzülme o zaman gazdır ya da atak haftasıdır meme reddi değildirYok ne biberon ne emzik sadece meme emiyo bilmiyorum ya çok üzülüyorum kendini geri atıp ağlıyo omzuma alıp biraz gezdiriyorum emmeye devam ediyo