2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Şu memede kavga olayı tam bitti diyorum veya azaldı diyorum yeniden başlıyor. Çok çok yoruluyorum mental olarak ya…
bizim de günde bir kere filan oluyor ve neden olduğunu hiç anlamıyorum. en muhtemel sebep gaz. iki memede de huysuzlanıyor mu? yoksa birinde yapıyor diğerinde yapmıyor mu? benim sağda huzursuz mesela, tutup bırakıyor ağlıyor falan ama sola geçiyoruz rahatlıyor. bu da kafamı karıştırdı

Ev 22-23 arası değişiyor gece odamızda peteği kapatıyorum 21 derece oluyor. İki şekilde giydiriyorum, ya askılı/kısa kollu zıbın+patikli tulum ya da uzun kollu zıbın+pamuklu yelek+patikli alt. Yani iki kattan fazla asla giydirmiyorum ama göğsünü ensesini kontrol ediyorum

Ya o kadar belirsiz ki çok mutsuzum ben bu yüzden. Gazını çıkarınca da değişmiyor ki. Yani bazen çok güzel emiyor sağı da solu da. Ama bazen daha başlangıçta bazen iki üç dk sonra başlıyor ağlamaya. Eskiden sadece akşamları olurdu şimdi günün hangi saati olacağı belli değil. İki gün önce hastaneye gittik birkaç saat kalmamız gerekiyordu korkudan mama aldım yanıma ya emmezse diye, çok şükür gayet güzel emdi hastanede emzirme odasında ama bu tedirginlik öldürüyor beni

Bende böyle giydiriyorum evimiz büyük biraz zor ısınıyor 21 derece genelde yatarkende 20 falan oluyor bende sizin gibi giydiriyorum

Sizde alerji belirtisi gibi bir durum var mı ? Alerjik bebeklerde belirtiler içinde meme reddide okumuştum inşallah yoktur tabi ama aklıma gelince yazmak istedim.

Bende böyle giydiriyorum evimiz büyük biraz zor ısınıyor 21 derece genelde yatarkende 20 falan oluyor bende sizin gibi giydiriyorum
Üşümez merak etmeyin bi kere gece petekler açıktı 24 derece olmuş oda bebeğimin burnu tıkanmış çok rahatsız uyandı artık kapatıyorum o yüzden

ama sanırım aynı şeyi yaşamıyoruz ya. benim hiç emmiyor değil, sadece tutup tutup bırakıyor. yani 10 dk da emecekse 20 dk sürüyor emmesi ama sonuç olarak emiyor. biraz kıvrana kıvrana, başını geri ata ata emiyor. yapmıyordu bir süredir, bu hafta yine başladı :/

Benim de öyle başladı, bazen halen öyle, bazen sorunsuz emiyor asla anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…