2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Ah canıııım hepimiz depresyondayız o zaman bebeğe sinirlenemediğim için bütün stresimi etraftakilerden çıkartıyorum ve bunu yaptığımın farkında bile değilim. Kaşlarım sürekli çatık tani farkedip düzeltiyorum bazen. Kolay değil bebek bakmak bunlar çok normal üzülme

Bizimse aşılardan sonra hep öyle hem gaz hem kaka hem çok hem mukuslu hem sesli hepsi bir arada valla aşılar sonrası kakadan atiyormus öyle dedi doktoru ateş yapmadı bizde çok şükür
Evet hele bugün kakası çok tuhaftı yeşil sümüksü lif gibi uzun uzun şeyler vardı

Kızlar ya boşuna üzülmüşüm o doktor yüzünden. 1 hafta arayla kilo baktırdım günde 30 gr almış çocuk daha ne olsun dimi
Bize ebe 500 grm almasını bekleriz dedi. Bu aydan sonra düsüyomus hatta iyice 6. Ay mu dedi tam emin değilim ozaman almayabilir bile dedi

Kendinize yüklenmeyin. Düşe kalka yapıyoruz hepimiz. Allah size güç kuvvet versin

Bizimde 31 cm di doğduğunda. Şimdi 37 oldu üç ayı geçtik. Normal sınırlar içerisinde ama en alt sınırda baş çevresi. O yüzden merak ettim prematüre için sizinde aynı mı durum diye.

Bize ebe 500 grm almasını bekleriz dedi. Bu aydan sonra düsüyomus hatta iyice 6. Ay mu dedi tam emin değilim ozaman almayabilir bile dedi
Ya aslında iyi kilo almış normal sınırlar içinde ama hastanede kaldı doğum kilosunun çok altına düştüğü için persentile göre alt sınırda kaldı doktor da o yüzden zayıf dedi muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…