2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Şekerparesi iyi olsun da. İçimi rahatlattın çok teşekkür ederim gerçekten elimden gelse her hafta ultrasonla bakacağım şu velede.
Keşke öyle olsa canım bende giderim valla hele şimdi 3 hafta beklicem ya gidince kocaman olcak çok heyecanlıyım her gece 00:00da uygulamada artışa bakıyorum

Keşke öyle olsa canım bende giderim valla hele şimdi 3 hafta beklicem ya gidince kocaman olcak çok heyecanlıyım her gece 00:00da uygulamada artışa bakıyorum
Benim de bir sonraki gidişim 3 hafta sonra ayın 24 ünde, yani nasipse 10. haftasında göreceğim minnoşu. Daha şimdiden özledim uygulamadan gördüğüm kadarıyla 10. haftada bayaa insan görüntüsü oluyor. Ay sağlıkla gelsinler vakitlice gelsinler akılları uzuvları sağlıkları yerinde evlatlar alalım kucağımıza Rabbim bu anksiyeteli anaların yardımcısı ol sen amin

Normalde 28 di canım ama ben 10 ay önce doğum yaptım ondan sonra daha adetlerim düzene oturmamıştı geç yada erken geliyordu, ve adet sürelerim bile düzenli değildi
anladım benim 35 gün adet döngüm mesele yumurtlama günüm daha geç olduğu için bende neredeyse 1 hafta gerideyim sat aynı olan arkadaşlardan

Yani normal olsun da sorun değil ağrısı vs. Zaten of ölüyorum değil de yani var orda regl öncesi gibi korkuyorum bir şey mi oluyor diye o kadar
Canım senin daha 7. haftaydı yanlış hatırlamıyorsam. Bu haftalarda normal ama eğer akıntın kokuluysa ve idrar rengin koyuysa bir idrar testi verebilirsin sağlık ocağında. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin. Gebelikte çok sık olabiliyor

Evet canım 7. haftayım daha. Yarın zaten bir idrar testi vereyim diyorum. İdrar rengim koyu değil ancak sanki akıntım bir tık sarıya kaçıyor. Mazallah erkenden yakalansın varsa bile.

Evet canım 7. haftayım daha. Yarın zaten bir idrar testi vereyim diyorum. İdrar rengim koyu değil ancak sanki akıntım bir tık sarıya kaçıyor. Mazallah erkenden yakalansın varsa bile.
Aynen kuzum zaten olsan da çok fazla değilse antibiyotik vermiyor doktorlar su içmeyi artırmanı istiyorlar ama için rahatlamış olur en azından. Ben de 7.haftada çok batma ağrı yaşıyordum idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Günde 3 litreye çıkardım suyu şimdi yok şükür

Çok teşekkür ederim önerin için çok sevindim ben bol bol suyumu içeyim o zaman. Sen şuan kaçıncı haftadasın bebiş de sen de iyisinizdir inşallah

Çok teşekkür ederim önerin için çok sevindim ben bol bol suyumu içeyim o zaman. Sen şuan kaçıncı haftadasın bebiş de sen de iyisinizdir inşallah
İyiyizdir herhalde en son 7+3'te kalp atışı için gitmiştim bugün 9+4'teyiz. 12 şubata devlet hastanesine randevu aldım 2'li taramayı devlette yaptırmak için onu bekliyorum özeldeki doktoruma da 21 şubatta gideceğim doğum günüm olduğu için o gün gitmek istedim :) Kızlar bu arada Sompo Sigorta'da doğum paketi var. Beylikdüzü civarında oturanlar için Medicana'da 9 tane doktor kontrolü artı doğuma 41 bin dediler çok mantıklı geldi bana. Siz de araştırabilirsiniz.

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…