- 3 Mayıs 2023
- 811
- 365
- 31
Bana da 4 haftalık dedi ama karından kese görünür mü ki hem de günümle hiç alakasız çıkıyor5 haftalık gittim kese gördük muayene süresi dolmadan tekrar gel 10. Gün dedi bende kalp atışı duyabilir miyiz 10 güne dedim o da o zaman 12 gün sonra gel bakalım dedi gittiğimde 6+4 du
Bacım sen 5. Haftanı doldurup öyle git doktora karından kese çok rahat görünür o şekilde. Geç döllenme olduğu için sat ile uyuşmuyordur ama norml bazen olabilir bu durumBana da 4 haftalık dedi ama karından kese görünür mü ki hem de günümle hiç alakasız çıkıyor
Keseyi gördük çok şükürBacım sen 5. Haftanı doldurup öyle git doktora karından kese çok rahat görünür o şekilde. Geç döllenme olduğu için sat ile uyuşmuyordur ama norml bazen olabilir bu durum
Ya ben konuyu tam anlamadım galiba hamile kafasıKeseyi gördük çok şükür4 haftalık dedi ve karından gördü belki cihazı iyidir bilemedim. ben kalp atışı için gitmek istiyorum 3 hafta sonra dedi doktor o süre uzun geldi bana canım
Evet canım öyle yapayım en iyisi biran önce duysam içim rahat edecekYa ben konuyu tam anlamadım galiba hamile kafası7. Haftanda oluyorsun bnde 7. Haftada gitmiştim kalp atışı için senin 3 hafta sonraya atmasının sebebi sen keseyi erken gördüğün için ben 5. Haftmda gitmiştim 2 hafta sonraya randevu vermişti ama 6. Haftanda da gitsen duyulur kalp sesi beklemek istemezsen başka doktora gidebilirsin
Ultrason ölçümü en doğrusudur belki kesin duyman için 7 haftalıkken gel demiştir 3 hafta sonra 7 haftalık oluyor bence 6 haftalıkken duyarsınBana da 4 haftalık dedi ama karından kese görünür mü ki hem de günümle hiç alakasız çıkıyor
Canım benim beta 4000 di karından kese görünmedi , bir hafta sonra gittim karından kese göründü 5+1 olarak ölçtü doktor, benim de sat a göre küçük adetim düzensizdi son adetim 12 gün sürmüştü o yüzden bende geç döllenme olduğunu düşünüyorumBana da 4 haftalık dedi ama karından kese görünür mü ki hem de günümle hiç alakasız çıkıyor
Yaa aynı şeyi ben de yaşıyorum resmen hissediyorum nerde olduğunu. Batıyor sağ tarafım, geceleri kramplarım oluyor ani hareket yapınca da batma hissi oluyor. Normal diye düşündüm ben çünkü doktor her şey yolunda diyor. Bazıları hiç hissetmezmişSelam kızlar 9+6 olduk bugünkadarmış bebeğim benim bu hafta boyunca hep keseyi gördüğümüz tarafta ağrım oldu ara ara böyle sürekli devam eden ağrı değil ama orda kendini hissettiren bir sızlama gibi diyebilirim. Onun dışında belim de ağrıyor aynı şekilde. Bunlar normal belirtiler olabileceği gibi anormal mi acaba ben mi evham yapıyorum anlamadım gece yatarken yatakta dönerken vs kontrollü dönmezsem baya ağrıdigini hissediyorum. Arabada uzun süre yolculuk yaptığımda da aynı tarafta kasikta ağrı hissediyorum. doktora 12. Haftada gideceğim normalde ama bir sorun mu var acaba diye düşünüyorum bu hafta randevu alsam mı diye düşünüyorum sizde durumlar ne belirtileriniz nasıl ilerliyor ?
Evet ani hareket yapınca daha da ağrı oluyor doğru söylüyorsun canım. Galiba biz hissedenler tarafındayız. Yada pantolonumu giyerkende sağ bacagımı attıgımda da hapşırıncada oluyor sızı. Normal inşallah.Yaa aynı şeyi ben de yaşıyorum resmen hissediyorum nerde olduğunu. Batıyor sağ tarafım, geceleri kramplarım oluyor ani hareket yapınca da batma hissi oluyor. Normal diye düşündüm ben çünkü doktor her şey yolunda diyor. Bazıları hiç hissetmezmiş
Yaa aynı şeyi ben de yaşıyorum resmen hissediyorum nerde olduğunu. Batıyor sağ tarafım, geceleri kramplarım oluyor ani hareket yapınca da batma hissi oluyor. Normal diye düşündüm ben çünkü doktor her şey yolunda diyor. Bazıları hiç hissetmezmiş
Evet evet tam olarak aynı şeyler ağrı olduğunu hissediyorum ama bu agri hayatımı etkilemiyor yatacak kadar yoğun da bir ağrı değil eşim de beni öyle görünce doktora gidelim diyip duruyor ben de ikilimde kaldımEvet ani hareket yapınca daha da ağrı oluyor doğru söylüyorsun canım. Galiba biz hissedenler tarafındayız. Yada pantolonumu giyerkende sağ bacagımı attıgımda da hapşırıncada oluyor sızı. Normal inşallah.
Ben de hissediyorum hatta özellikle bacağımı açıp arabanın dışına adımımı attığımda, ancak gevşeyen bağ dokularımızdan dolayı ben normal olduğunu düşünüyorum.Evet evet tam olarak aynı şeyler ağrı olduğunu hissediyorum ama bu agri hayatımı etkilemiyor yatacak kadar yoğun da bir ağrı değil eşim de beni öyle görünce doktora gidelim diyip duruyor ben de ikilimde kaldım umarım her şey yolundadır hepimiz için
Canım çok ve sürekli değil ancak okuduğum bir yerde açık olmak kaydıyla günde 3-4 bardak içilebileceği yazıyordu. Kafein çocuğun tutunmasını da etkiliyor ondan çok önerilmiyor. Dikkatli olmak ve sınırı bilmek kaydıyla içebilirsin benceben çalışıyorum ve çay içmeyi çok seviyorum. masa başı bir işim olduğu için normalde çalışırken çayı çok tüketiyorum ve şimdide canım sürekli çay içmek istiyor bi yan etkisi olurmu bunun
saat 12.25 ve benim 3. bardağım yani ben 6 ya kadaar çalışıyorum ve düşünün bir 3 bardak daha içtiğimiCanım çok ve sürekli değil ancak okuduğum bir yerde açık olmak kaydıyla günde 3-4 bardak içilebileceği yazıyordu. Kafein çocuğun tutunmasını da etkiliyor ondan çok önerilmiyor. Dikkatli olmak ve sınırı bilmek kaydıyla içebilirsin bence
Kuşum o zaman açabildiğin kadar aç çayı. Ya da azıcık kendini dizginlesaat 12.25 ve benim 3. bardağım yani ben 6 ya kadaar çalışıyorum ve düşünün bir 3 bardak daha içtiğimi haftasonları evdeyken bukadar aklıma gelmiyo temizlik yemek falan derken ama hafta içiii((((
Ayy aşerdin mi sennnKızlar erik nerden bulabilirim
Tanesi 100 tl. Hamile manavı var mı bulunduğunuz şehirde? Onu araştırın. Onlarda her şey bulunur.Kızlar erik nerden bulabilirim
Valla pek güzel gelmicek bana yiyene kadar bilmiyorum aserme mi bu rüyamda bile gördüm kaç gündür bastiriyodum aklıma gelince artık yemek istiyorum galiba aserme oluyo nasıl bulucam bilmiyorum bı de Nisan'da cikiyomus o zamana kadar sabretsem bı şey olur mu acaba ya dayanabilirsem 1 tane beni tatmin etmez gibiAyy aşerdin mi sennnbana çok güzel geliyor böyle şeyler yaa
İlçede oturuyorum pek manavlarda bulabilcegimi sanmıyorumTanesi 100 tl. Hamile manavı var mı bulunduğunuz şehirde? Onu araştırın. Onlarda her şey bulunur.