2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Sabahları depresif uyanır oldum
Lütfen başka doktora da görün.Benim de kızım adet tarihine göre 5 haftalık olması gerekirken 4 haftalık çıkmıştı ultrasonda.Kalp atışını da 7.haftada duymuştum.Sonraki süreçlerde de bazen bi hafta önde görüyordu, bazen 3-5 gün... Değişiyordu yani.Biliyorum kolay değil ama moralini yüksek tutmaya çalış.Herşey güzel olur inşallah

Ama eğer 4 haftalığa göre hesaplarsam değerim çok az 31 ocakta 75 öğrendim 2 şubatta 271 oldu yani 4 haftalık bir gebelik 271 olması imkansın olur
Betaya göre bakmayın, geç döllenme olmuş olabilir, sizin değeriniz 2 günde bir düzenli artmış. Bence sıkıntı yok.

Betaya göre bakmayın, geç döllenme olmuş olabilir, sizin değeriniz 2 günde bir düzenli artmış. Bence sıkıntı yok.
Bilemedim ki aklım karışştı yani ben 2 haftalık olarak hesapladım ama pazartesi doktora gidecem belli olur artık tam kaç haftalık olduğunu

Bilemedim ki aklım karışştı yani ben 2 haftalık olarak hesapladım ama pazartesi doktora gidecem belli olur artık tam kaç haftalık olduğunu
Şimdi kese görünmez diye düşünüyorum, 5 haftalıktan sonra görünür. 6 haftadan sonra kalp atışı görülür

Şimdi kese görünmez diye düşünüyorum, 5 haftalıktan sonra görünür. 6 haftadan sonra kalp atışı görülür
O zman benim hesaplamam göre 2 haftalıksa demek kese için daha 4 hafta beklemem lazım ama haftaya pazartesi doktora gidecem doktorum 2 şubat değerime göre bu cuma gitmemi istedi ama ben haftaya pazartesi dedim daha netleşe diye dedim

İlk 75 ile öğrenmişsin 2 gün sonra 271 olmuş, 2 katından fazla. Değerin çok güzel artmış. Gayet normal görünüyor.

1500-2000 aralığında kese görünüyor değerinizi takip edin bence sürekli kan vermek de çok zor 4 günde 1 filan verebilirsiniz

Teşekkür ederim başka doktora gideceğim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…