2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Bende progestanı bıraktırttığı için stres yaptım Benimle direk kalp sesi gelmesi lazımdı büyük ihtimal düşebilir gibisinden konuştu başka doktora gidicem mutlaka.

Bende progestanı bıraktırttığı için stres yaptım Benimle direk kalp sesi gelmesi lazımdı büyük ihtimal düşebilir gibisinden konuştu başka doktora gidicem mutlaka.
Ben de sizinle aynı haftadayım 3+5 te yerleşme lekesi oldu o zamandan beri sabah akşam progestan kullanıyorum önlem amaçlı. Bence elinizde varsa devam edin size bir zararı yok aksine keseye ve bebeğe faydası var. Artı önceden kaybınız da olmuş kalp durması sebepli coraspirin i de bıraktırmak ne kadar doğru onu da bilemedim.

Mantıklı düşününce 2,8 mm bir canlının kalbi kaç mm olacak da sesini duyacağız yani ki ultrason aletleri öyle çok ileri teknoloji de değiller. Gebelik dönemi zaten ekstra stresten uzak durmamız gereken bir dönemken yanlış bilgi veren bir doktor büyük şanssızlık olmuş. Umarım gönlünüze göre düzgün biri karşınıza çıkar ve onunla devam edersiniz

Coraspini kanamanın durması için 1 hafta öncesinden bıraktırtmıştı ama içim hiç rahat değil progestana başlayacağım bu gece tekrar, teşekkür ediyorum inşallah kötü bir şey olmaz

Bunlar daha başlangıçlar ooo kiraplar ödemeler var önümüzde mide bulantisina hiç bir şey değilmiş diyeceksiniz uykular haram olucak resmen simdiden hazırlanın Kızlar

Bunlar daha başlangıçlar ooo kiraplar ödemeler var önümüzde mide bulantisina hiç bir şey değilmiş diyeceksiniz uykular haram olucak resmen simdiden hazırlanın Kızlar
Deme deme ben 3 aydan sonra herşey güzelleşicek diye hayal ediyodummm

2 haftalık olursa hangi aya doğum olur acaba son adete göre 4 haftalık ama imkansın o haftada olması zaten doktorumda 2 haftalık olarak hesapldı
Adet döngünüz kaç günde bir düzenli mi?
Gebelik haftası son adet tarihinin (SAT) ilk gününe göre hesaplanır. Adet döngüsü içinde 14. Gün yumurtlama olur. Döllenmede bu günden sonra gerçekleşir. Embriyonun rahime yerleşmesi ve kanda BHCG yükselişi ile gebelik tespiti 4.gebelik haftasından sonra oluşur. Bu nedenle 4 haftadan önce bir gebelik varlığından söz edilemez.

Ama eğer 4 haftalığa göre hesaplarsam değerim çok az 31 ocakta 75 öğrendim 2 şubatta 271 oldu yani 4 haftalık bir gebelik 271 olması imkansın olur

Yani 4 haftalık gebelikler 1000 üstü değerleri çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…