2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Merhaba kızlar 1 haftadır moralim çok bozuk Crl ölçümü 0.28 cm olup kalp atışını duyan oldu mu, geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı 6.haftadaydım ama ultrason sistemi 5 haftada gösterdi vajinal muayene etti dr. Ekranda kalbi hareket ediyor gördük ama ses dalgası olarak duymaya çalıştı dr hiç kalp atımı dalgası olmadı dümdüz kaldı kalp atış çizgisi dr kalbi gelişmeyebilir alabiliriz dedi bu kadar küçükken kalp sesini duyan oldu mu birde 2 haftadır geçmeyen kahverengi akıntım var hala devam ediyor coraspin ve progestana başlatmıştı akıntı olunca son kontrolde bunlarıda bırakalım dedi. Önceki gebeliğim 8.haftada kalbi durmuştu onun usg baktım Crl 0.59 cm de duyulmuş ilk kalp atışı

Eklentiler

• IMG_3489.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 68
Bilgim yok iyi düşünelim iyi olsunn kalbi de gelişsin sizinlede kalsın. Tüm bebeklerim. Korkmayalım kaygılanmayalım. Sperm ve yumurtadan dünyaya getiren Rabbim herşeye yeter. Hepimiz için hayırlısı olsunn

Merhaba bana 7.haftada gel dedi doktorum kalp atışı için sizinki de küçük daha 5.haftada duymak zor diye biliyorum içiniz rahat olsun inşallah her şey yolundadır

Küçük bence inşallah duyarsın ben cuma günü duydum crl 0.72 cm di pek anlamıyorum ama küçük olduğu için duyulmamış olabilir

Ultrason ile 5 haftada gözüküyorsa geç döllenmiştir canım benimde 2-3 gün oynuyor ultrason görüntümle. 5. Haftada anca kese görülüyor diye biliyorum bir sonraki kontrolde kalp atışı duyabilirsin

5. Haftada kalp atisi duyulmaz diye biliyorum.
6. Haftada da gösterirler dinletmezler. Şuan hemen bir stres olmayın bence inşallah bebeğiniz iyidir. Ben olsam birkac gün sonra başka bir doktora da giderdim

Bence kalp atışı duymak için daha çok küçük üzmeyin kendinizi. Ben 1.2 cm iken duyabildim kalp atışını 7. Haftada. Bu kadar acele karar verilmemesi gerektiğini düşünüyorum gerekirse renkli doppler yaptırın doktoru değiştirin ama bekleyin bence biraz daha.

kızlar ben 1 ocakta regl oldum 18 de yumurtlama 19 çatlama gördüm 31 ocakta betam 75 çıktı iki gün sonra da 271 çıktı betaya göre kaç haftalık olur belli olmaz dimi ama 19 da çatlama gördüğüm için 17 günlük gibi bi gebeliğ var herhalde dimi acaba bu sonuca göre hangi ayda sezryan olurum benim diğer bebeğimde sezryan olduğu için buda sezeyrab olacak

Son adet tarihine göre hesaplanıyor genelde kaç haftalık olduğu

Düzenli adet döngün varsa 4 haftalık olmuş oluyorsun canım

Öncelikle haftasına göre embriyo büyüklüğü normal kalp atışını duymak için çook küçük su an. Başka bir arkadaş da yazmış bu büyüklükte yalnızca kalp hareketini görürsünüz ultrasonda dinleyecek kadar büyük değil henüz. Artı büyüse bile zararlı diye sekiz haftaya kadar dinletmeyen doktorlar var sizinki 6. Haftada dinlemeye çalışmış Ayrıca progestan leke dursun diye başlatılır sizinki tersine niye bıraktırmış anlamadım. Bence iyice araştırıp başka bir doktorla görüşün bana pek işinde iyi gibi gelmedi açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…