Bilgim yok iyi düşünelim iyi olsunn kalbi de gelişsin sizinlede kalsın. Tüm bebeklerim. Korkmayalım kaygılanmayalım. Sperm ve yumurtadan dünyaya getiren Rabbim herşeye yeter. Hepimiz için hayırlısı olsunnMerhaba kızlar1 haftadır moralim çok bozuk Crl ölçümü 0.28 cm olup kalp atışını duyan oldu mu, geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı 6.haftadaydım ama ultrason sistemi 5 haftada gösterdi vajinal muayene etti dr. Ekranda kalbi hareket ediyor gördük ama ses dalgası olarak duymaya çalıştı dr hiç kalp atımı dalgası olmadı dümdüz kaldı kalp atış çizgisi dr kalbi gelişmeyebilir alabiliriz dedi bu kadar küçükken kalp sesini duyan oldu mu birde 2 haftadır geçmeyen kahverengi akıntım var hala devam ediyor coraspin ve progestana başlatmıştı akıntı olunca son kontrolde bunlarıda bırakalım dedi. Önceki gebeliğim 8.haftada kalbi durmuştu onun usg baktım Crl 0.59 cm de duyulmuş ilk kalp atışı
Merhaba bana 7.haftada gel dedi doktorum kalp atışı için sizinki de küçük daha 5.haftada duymak zor diye biliyorum içiniz rahat olsun inşallah her şey yolundadırMerhaba kızlar1 haftadır moralim çok bozuk Crl ölçümü 0.28 cm olup kalp atışını duyan oldu mu, geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı 6.haftadaydım ama ultrason sistemi 5 haftada gösterdi vajinal muayene etti dr. Ekranda kalbi hareket ediyor gördük ama ses dalgası olarak duymaya çalıştı dr hiç kalp atımı dalgası olmadı dümdüz kaldı kalp atış çizgisi dr kalbi gelişmeyebilir alabiliriz dedi bu kadar küçükken kalp sesini duyan oldu mu birde 2 haftadır geçmeyen kahverengi akıntım var hala devam ediyor coraspin ve progestana başlatmıştı akıntı olunca son kontrolde bunlarıda bırakalım dedi. Önceki gebeliğim 8.haftada kalbi durmuştu onun usg baktım Crl 0.59 cm de duyulmuş ilk kalp atışı
Küçük bence inşallah duyarsın ben cuma günü duydum crl 0.72 cm di pek anlamıyorum ama küçük olduğu için duyulmamış olabilirMerhaba kızlar1 haftadır moralim çok bozuk Crl ölçümü 0.28 cm olup kalp atışını duyan oldu mu, geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı 6.haftadaydım ama ultrason sistemi 5 haftada gösterdi vajinal muayene etti dr. Ekranda kalbi hareket ediyor gördük ama ses dalgası olarak duymaya çalıştı dr hiç kalp atımı dalgası olmadı dümdüz kaldı kalp atış çizgisi dr kalbi gelişmeyebilir alabiliriz dedi bu kadar küçükken kalp sesini duyan oldu mu birde 2 haftadır geçmeyen kahverengi akıntım var hala devam ediyor coraspin ve progestana başlatmıştı akıntı olunca son kontrolde bunlarıda bırakalım dedi. Önceki gebeliğim 8.haftada kalbi durmuştu onun usg baktım Crl 0.59 cm de duyulmuş ilk kalp atışı
Ultrason ile 5 haftada gözüküyorsa geç döllenmiştir canım benimde 2-3 gün oynuyor ultrason görüntümle. 5. Haftada anca kese görülüyor diye biliyorum bir sonraki kontrolde kalp atışı duyabilirsinMerhaba kızlar1 haftadır moralim çok bozuk Crl ölçümü 0.28 cm olup kalp atışını duyan oldu mu, geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı 6.haftadaydım ama ultrason sistemi 5 haftada gösterdi vajinal muayene etti dr. Ekranda kalbi hareket ediyor gördük ama ses dalgası olarak duymaya çalıştı dr hiç kalp atımı dalgası olmadı dümdüz kaldı kalp atış çizgisi dr kalbi gelişmeyebilir alabiliriz dedi bu kadar küçükken kalp sesini duyan oldu mu birde 2 haftadır geçmeyen kahverengi akıntım var hala devam ediyor coraspin ve progestana başlatmıştı akıntı olunca son kontrolde bunlarıda bırakalım dedi. Önceki gebeliğim 8.haftada kalbi durmuştu onun usg baktım Crl 0.59 cm de duyulmuş ilk kalp atışı
5. Haftada kalp atisi duyulmaz diye biliyorum.Merhaba kızlar1 haftadır moralim çok bozuk Crl ölçümü 0.28 cm olup kalp atışını duyan oldu mu, geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı 6.haftadaydım ama ultrason sistemi 5 haftada gösterdi vajinal muayene etti dr. Ekranda kalbi hareket ediyor gördük ama ses dalgası olarak duymaya çalıştı dr hiç kalp atımı dalgası olmadı dümdüz kaldı kalp atış çizgisi dr kalbi gelişmeyebilir alabiliriz dedi bu kadar küçükken kalp sesini duyan oldu mu birde 2 haftadır geçmeyen kahverengi akıntım var hala devam ediyor coraspin ve progestana başlatmıştı akıntı olunca son kontrolde bunlarıda bırakalım dedi. Önceki gebeliğim 8.haftada kalbi durmuştu onun usg baktım Crl 0.59 cm de duyulmuş ilk kalp atışı
Dediğiniz değer burdan hangisi acabaKüçük bence inşallah duyarsın ben cuma günü duydum crl 0.72 cm di pek anlamıyorum ama küçük olduğu için duyulmamış olabilir
En alt sağ köşede yazıyor CRL olanDediğiniz değer burdan hangisi acaba
Benimkinde yazmiyo maalesefEn alt sağ köşede yazıyor CRL olan
Kese ultrasonuysa benim dediğim değer yazmaz bebek boyutu buDediğiniz değer burdan hangisi acaba
Bence de tek bı doktorla kalmayın eğer aynı şeyi söylerseTeşekkür ederim kızlar inşallah dediğiniz gibi olurDoktor yarın için çağırdı ama perşembe gidicem perşembede kalp gelişmemiş derse başka doktora gideceğim
Kese ultrasonu o zaman canım yazmaz kesedeBenimkinde yazmiyo maalesef
Evet daha 4 haftalık demişti.anladim canım bebeği ne zaman görüyoruz keseden sonraKese ultrasonu o zaman canım yazmaz kesede
Bence kalp atışı duymak için daha çok küçük üzmeyin kendinizi. Ben 1.2 cm iken duyabildim kalp atışını 7. Haftada. Bu kadar acele karar verilmemesi gerektiğini düşünüyorum gerekirse renkli doppler yaptırın doktoru değiştirin ama bekleyin bence biraz daha.Merhaba kızlar1 haftadır moralim çok bozuk Crl ölçümü 0.28 cm olup kalp atışını duyan oldu mu, geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı 6.haftadaydım ama ultrason sistemi 5 haftada gösterdi vajinal muayene etti dr. Ekranda kalbi hareket ediyor gördük ama ses dalgası olarak duymaya çalıştı dr hiç kalp atımı dalgası olmadı dümdüz kaldı kalp atış çizgisi dr kalbi gelişmeyebilir alabiliriz dedi bu kadar küçükken kalp sesini duyan oldu mu birde 2 haftadır geçmeyen kahverengi akıntım var hala devam ediyor coraspin ve progestana başlatmıştı akıntı olunca son kontrolde bunlarıda bırakalım dedi. Önceki gebeliğim 8.haftada kalbi durmuştu onun usg baktım Crl 0.59 cm de duyulmuş ilk kalp atışı
Ben 12 gün sonra gördüm 5 haftalıkti ilk kese gördüğümdeEvet daha 4 haftalık demişti.anladim canım bebeği ne zaman görüyoruz keseden sonra
Son adet tarihine göre hesaplanıyor genelde kaç haftalık olduğukızlar ben 1 ocakta regl oldum 18 de yumurtlama 19 çatlama gördüm 31 ocakta betam 75 çıktı iki gün sonra da 271 çıktı betaya göre kaç haftalık olur belli olmaz dimi ama 19 da çatlama gördüğüm için 17 günlük gibi bi gebeliğ var herhalde dimi acaba bu sonuca göre hangi ayda sezryan olurum benim diğer bebeğimde sezryan olduğu için buda sezeyrab olacak
Düzenli adet döngün varsa 4 haftalık olmuş oluyorsun canımkızlar ben 1 ocakta regl oldum 18 de yumurtlama 19 çatlama gördüm 31 ocakta betam 75 çıktı iki gün sonra da 271 çıktı betaya göre kaç haftalık olur belli olmaz dimi ama 19 da çatlama gördüğüm için 17 günlük gibi bi gebeliğ var herhalde dimi acaba bu sonuca göre hangi ayda sezryan olurum benim diğer bebeğimde sezryan olduğu için buda sezeyrab olacak
Öncelikle haftasına göre embriyo büyüklüğü normal kalp atışını duymak için çook küçük su an. Başka bir arkadaş da yazmış bu büyüklükte yalnızca kalp hareketini görürsünüz ultrasonda dinleyecek kadar büyük değil henüz. Artı büyüse bile zararlı diye sekiz haftaya kadar dinletmeyen doktorlar var sizinki 6. Haftada dinlemeye çalışmışMerhaba kızlar1 haftadır moralim çok bozuk Crl ölçümü 0.28 cm olup kalp atışını duyan oldu mu, geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı 6.haftadaydım ama ultrason sistemi 5 haftada gösterdi vajinal muayene etti dr. Ekranda kalbi hareket ediyor gördük ama ses dalgası olarak duymaya çalıştı dr hiç kalp atımı dalgası olmadı dümdüz kaldı kalp atış çizgisi dr kalbi gelişmeyebilir alabiliriz dedi bu kadar küçükken kalp sesini duyan oldu mu birde 2 haftadır geçmeyen kahverengi akıntım var hala devam ediyor coraspin ve progestana başlatmıştı akıntı olunca son kontrolde bunlarıda bırakalım dedi. Önceki gebeliğim 8.haftada kalbi durmuştu onun usg baktım Crl 0.59 cm de duyulmuş ilk kalp atışı