2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Bende 8. Hafta dayım hiç belirtim yok gibi sadece salçalı ve yağlı yemek ne yapmak ne yemek ne görmek istemiyorum yogurtlu hafif şeyler istiyorum sadece
Ay bende yaa çorba olsun yoğurt olsun hafif şeyler istiyo canım meyveli yoğurt yiyim sıvı şeyler tüketiyim salata yiyim böyle bi güne katılsamda sadece aperatif olanları ben yesem

Çok geçmiş olsun canım en kolay şekilde atlatırsın inşallah benimde kasımda kalbi durmuştu kürtaj oldum bundan sonraki sağlıklı olur inşallah şu anda önemli olan sensin zaten sakın bozma moralini

Canım ben kakao yağı ve badem yağı süreceğim . Surmeye ayni zamanlarda başlar herkes aşagi yukarı buradan haberlesiriz
Ben surmiycem catliycagi kadar çatladı zaten nieyse bende işe yaramadı nieyse gerçi son gebeligimde gören ikiz diyordu aşırı büyümüştü karnım bakalım bjnda nasıl olacak merakla bekliyorum sipam sağolsun 41 haftada doğdu 74 le tamamlamıştım hamileligimi tekrar 63 kiloya geri düşmüştüm. Dört ay içinde

Ne diyeceğini bilemedim üzülme Allah'ım yeniden anne olmayı nasip eder inşallah nasip böyleymiş hiç düzelme şansı yokmu doktor ne dedi

Ne diyeceğini bilemedim üzülme Allah'ım yeniden anne olmayı nasip eder inşallah nasip böyleymiş hiç düzelme şansı yokmu doktor ne dedi
Zaten 7. Haftada da çok derinden bi atım almıştık yine aynı 10 güngeçmesine rağmen. Hiç bişey değişmedi . Yolk sac normalde 5mm üzeri olmamalı dedi benimki 6mm olmuş bebeğin etrafında kocaman ödem var yuvarlak bi kese gibi , şimdi kalp atımı alsak ileriki haftada mutlaka sorun çıkardı dedi hastalıklı bi embriyoymuş bugün 9 haftalıktı mesela ama gelişimi 6 haftada kalmış çok üzgünüm tabiki ama bir oğlum var çok şükür yine olur. doktor dedi zaten rahim yumurtalıklar herşey iyi istediğiniz an yine olur üzülmeyin dedi kanamam başladı zaten kendisi düşer dedi böyle işte nasip herşey

Çok geçmiş olsun canım en kolay şekilde atlatırsın inşallah benimde kasımda kalbi durmuştu kürtaj oldum bundan sonraki sağlıklı olur inşallah şu anda önemli olan sensin zaten sakın bozma moralini
Çok teşekkür ederim desteğiniz için yani moral illa ki bozuluyor ama 2 aydır psikolojim çok bozuldu bir sonuca artık varsın diye dua ettim cidden olacak mı kalbi atacak mı derken helak oldum Allah sağlıklı evlatlar versin biraz dinlenin hemen olur yine rahim yumurtalıklar gayet güzel durumda dedi doktor bi kaç ay sonra yine deneyeceğiz

Çok iyi anlıyorum ben de her hafta doktora gitmiştim iki günde bir beta testine gidip kan vermiştim ama sonu aynı oldu doktor doğru söylemiş sen sağlığına bak sen iyi olursan bebek her zaman olur zaten düşüğün ayağı içerdedir derler bizde Allah en hayırlı zamanda nasip etsin

Amin çok teşekkür ederim tanımadığım birinin tesellisi ne iyi geldi

Çatlak için kesin bunu öneriyorum dediginiz var mı kızlar bide sürmeye başladıgımızda haberleşelim tecrübesizim ben sizlerden yola çıkarım
Ben palmers marka karın kremi aldım. Yoğun kıvamlı. Henüz erken ama erkenden sürmek iyi geliyor demişti birkaç deneyimli arkadaşım

Ben palmers marka karın kremi aldım. Yoğun kıvamlı. Henüz erken ama erkenden sürmek iyi geliyor demişti birkaç deneyimli arkadaşım
Evet ne kadar erken o kadar iyi gerilme başladığında daha rahat oluyorsun benim cok yaramıştı ama son gebelikte yaramadı aşırı büyüdü karnım bende saldım gitti

Bende normal istiyorum yaa hatta mümkünse kesisiz dikişsiz serumsuzzz
Ben de öyle kısmetse Ağrı eşigim de pek dusuktur nasıl olur bilmiyorum ama baya araştırma yaptım prenses doğum diye geçiyor normal doğumda da Epidural yapılabiliyor o şekilde düşünüyorum tabii şartlar ve zaman ne gösterir bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…