- 13 Haziran 2024
- 70
- 6
- 29
Kuzum kist varsa evet hiç birşey kullanma ovu testi öneririm bende de ultrason da pko görünümü var ama testlerim temiz çıktı ovu kullandığım ay hamile kalıyorum dene istersenKızlar merhaba, birbirinize olan desteğiniz çok güzel mesajlarını hep okudum ve her birinizde kendime ait bir şeyler buldum :) ben şubattan beri korunmuyorum haziranda gebelik ve hemen düşük oldu 3 aydır yine deniyoruz. Doktor hafif pko var dedi ama adetlerim hep düzenli ultrasona bakarak dedi. İnositol başladım ama aynı ay kist yaptı doktor bıraktırdı. Folbiol başladım. Bu arada üşütmüşüm aşırı iltihap sıvısı birikmiş onlar kurumadan olmaz gebelik dedi antibiyotik fitil verdi.bugün yine gittim kist biraz gerilemiş adetime 1 hafta var bu 1 hafta duphaston kullan dedi 2 ay dene olmazsa yumurta takibi dedi ne diyorsunuz olur mu yeniden kendim takviye alayım mı dedim kisti etkiler alma dedi ama çok çaresiz hissediyorum elim kolum bağlı
iki ay denedim ama çok düzenli yapamadım tekrar alayım hangi marka kullanıyorsunuz ve saat kaçta yapıyorsunuz?Kuzum kist varsa evet hiç birşey kullanma ovu testi öneririm bende de ultrason da pko görünümü var ama testlerim temiz çıktı ovu kullandığım ay hamile kalıyorum dene istersen
İnnovata kullanıyorum ben sabah ilk idrar değil ikinci idrarla yapıyorum canım sıvı alımına dikkat edipiki ay denedim ama çok düzenli yapamadım tekrar alayım hangi marka kullanıyorsunuz ve saat kaçta yapıyorsunuz?
Eşim hafta sonunu bekle en azından muayene de olursun için rahatlar dedi hastaneye giderim hafta sonu belli olur herseyVerdin mi canım kan naptın
Dün reglmin son günüydü bel ağrım hiç geçmedi saçma ya ve az önce yine ovu testi yaptım reglimin ikinci gunude yaptım hala pike yakın testlerede mi guvenmesek artık bakın resime ve ben dün letu içmeye başladım 10 gün sonra yumurta kontrolüne gidecemHamilelik yoksa regl olmakta güzel canım benim 8 gün oldu ben bir heves regli bekliyorum
Bu markanın ovülasyon testlerinden ben hiçbir şey anlamamıştım. Bence başka marka ovülasyon testi kullanınDün reglmin son günüydü bel ağrım hiç geçmedi saçma ya ve az önce yine ovu testi yaptım reglimin ikinci gunude yaptım hala pike yakın testlerede mi guvenmesek artık bakın resime ve ben dün letu içmeye başladım 10 gün sonra yumurta kontrolüne gidecem
Kuzum nasılsın? Bebiş nasıl? İyisinizdir inşallahBu markanın ovülasyon testlerinden ben hiçbir şey anlamamıştım. Bence başka marka ovülasyon testi kullanın
Canımm iyiyiz çok şükürKuzum nasılsın? Bebiş nasıl? İyisinizdir inşallah
Oh oh çok şükür kuzum çok sevindim iyi olmanıza. Bende aynı işte devamCanımm iyiyiz çok şükürbebiş de iyi
İnşallahh böyle devam eder
Sen nasılsıntakip ediyorum burdan seni :))
Çok şükür canımOh oh çok şükür kuzum çok sevindim iyi olmanıza. Bende aynı işte devam
İnşallah canım dualarını esirgeme lütfenÇok şükür canım
Senin de en yakın zamanda güzel haberini alacağız inşallahh
Hep dua ediyorum canım,sana da burda bekleyen herkese Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahİnşallah canım dualarını esirgeme lütfen
Biraz daha oturdu şimdilerde yay burcu olduğundan kafasına göre azcık canım isterse cok güzel halledebiliyor ama dediğin gibi zor yani hiç kolay değilOhoo anladım şimdi niye özledik seni. Bez bıraktırma ilk çocuk ise zor hele inatçı bir çocuksa Allah yardımcın olsun ama ilerde gülerek hatırlayacaksın bu zamanları. Çevremde bezi bırakma sürecinde olan iki tane canavar var ve 4 kardeşin en büyüğü benim biraz biliyorum o işleri.
Ayyyyy biliyor musun bugün tam da bunu düşündüm ne zaman yapsam diye. Bilmem ki benim bir tanecik testim var erken yapmayı düşünmüyorum garanti olsun istiyorum. Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun?Candy7777 kuzuuuuuu ne zaman test yapmaya başlıyoruz :))
Benimde kardeşim yay burcu anlıyorum birazBiraz daha oturdu şimdilerde yay burcu olduğundan kafasına göre azcık canım isterse cok güzel halledebiliyor ama dediğin gibi zor yani hiç kolay değil