- 20 Ağustos 2022
- 4.627
- 3.768
Belli olmaz o canım 3 günü bile bulabilir bi erken gebelik yap istersencanım az önce test yaptım yine pik çıktı ne demek oluyor kafam karıştı ilk pikten kaç saat sonra silikleşmesi lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli olmaz o canım 3 günü bile bulabilir bi erken gebelik yap istersencanım az önce test yaptım yine pik çıktı ne demek oluyor kafam karıştı ilk pikten kaç saat sonra silikleşmesi lazım
Canım bişeyler var hemde ilk dakikalar çekmişsin sanırım test kurumamış markası nedir prodoctor mu ? Yarın tekrar yapmalısın. Ovu testi de koyulaşmış tekrardan olasılık var ama sen yine de bugünü pikmiş gibi değerlendir derim ne olur ne olmazHanımlar merhaba az önce gebelik ve ovu testi yaptım ben gebelik testinde sanki hayalet bişey goruyorum ovu testimde olması gerekenden daha koyu çıktı sizlerinde bakmasını istedim bu ay letu kullandım normalde adet tarihim geçen ayın 10 da ama her ya 2 gün yada 1 gün önce gelir o yüzden bu ay 8 de bekliyorum sizde yorumlar mısınız lütfen
Ovulasyon testi kullandın mı bu ay yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesin biliyor musun ?Hanımlar merhaba az önce gebelik ve ovu testi yaptım ben gebelik testinde sanki hayalet bişey goruyorum ovu testimde olması gerekenden daha koyu çıktı sizlerinde bakmasını istedim bu ay letu kullandım normalde adet tarihim geçen ayın 10 da ama her ya 2 gün yada 1 gün önce gelir o yüzden bu ay 8 de bekliyorum sizde yorumlar mısınız lütfen
Evet ilk 4 dk çektim gebelik testim resimdeki genede bunu alıyorum ilk defa bunda hayalet gördüm ovu testimde durdukça koyulastiCanım bişeyler var hemde ilk dakikalar çekmişsin sanırım test kurumamış markası nedir prodoctor mu ? Yarın tekrar yapmalısın. Ovu testi de koyulaşmış tekrardan olasılık var ama sen yine de bugünü pikmiş gibi değerlendir derim ne olur ne olmaz
Letu kullandım ayın 25 de yumurtam 18mm di doktorun dediği günleri değerlendirdik 26 çatlama galiba yani bugün 9 gün yumurtlamadaOvulasyon testi kullandın mı bu ay yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesin biliyor musun ?
Hahaha bende bugünlerde aynısını yapıyorum. İlk yaptığımda adam banyodan çıktığında karısını yatağın üstünde amuda kalkmış bir vaziyette gördü öylece bakakaldıAhahahah dün akşam bi fikfikimiz vardı yataktan baş aşağı yere salınıp amuda kalktım resmen beyin kanaması geçiriyordum ahahahahah
Allah allah hap kullanıp da olmaması ilginç kuzum benim bu 3 aylık süreçte 19-20-21 mm lerde hep 2 veya 3 yumurtam gelişmişti sonra çatlama iğnesi vurulmuştum. Ama tek olması belki de daha iyidir çünkü çatlamayanlar yapışıp 4 cm kist yapmışlardı bu ay
10 yada 11 günü net görürsün canım inşallah vardır bebişin seninledirLetu kullandım ayın 25 de yumurtam 18mm di doktorun dediği günleri değerlendirdik 26 çatlama galiba yani bugün 9 gün yumurtlamada
İnşallah yarın sabah ilk idrarla yapacam hafta sonu hiç test yapmadan pazartesi kan verecem ama şu an hareket dahi etsem goguslerimde fena bir acı oluyo her ay oluyodu ama çevresinde şimdi gogsumun her yeri acıyor10 yada 11 günü net görürsün canım inşallah vardır bebişin seninledir
Yarın sabah ki testini beni de etiketleİnşallah yarın sabah ilk idrarla yapacam hafta sonu hiç test yapmadan pazartesi kan verecem ama şu an hareket dahi etsem goguslerimde fena bir acı oluyo her ay oluyodu ama çevresinde şimdi gogsumun her yeri acıyor
Tamam canımYarın sabah ki testini beni de etiketle
Ovu testim bugün daha koyu çıktı gebelik testini bilemiyorum canım birde sen bakYarın sabah ki testini beni de etiketle
Bilemedim kuzum ya dünkü daha net gibiydi sankiOvu testim bugün daha koyu çıktı gebelik testini bilemiyorum canım birde sen bak
Evet banada öyle geldi ama ovu testime noluyo regla bı kaç gün kala normal mi pike yakın neredeyseBilemedim kuzum ya dünkü daha net gibiydi sanki
Aslında böyle dalgalanmalar olabiliyor bazen ben diğer topıclerdende gördüğüm kadarıyla adete yakında bazen pik çıkabiliyormuş bence takip et eğer tam pik olursa değerlendir derimEvet banada öyle geldi ama ovu testime noluyo regla bı kaç gün kala normal mi pike yakın neredeyse
Hayırlısı bakalım pazartesi günü belli olacak herşey letu kullandığım için bu ay galiba çok heveslendimAslında böyle dalgalanmalar olabiliyor bazen ben diğer topıclerdende gördüğüm kadarıyla adete yakında bazen pik çıkabiliyormuş bence takip et eğer tam pik olursa değerlendir derim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım en kısa zamanda nasip etsin rabbimHayırlısı bakalım pazartesi günü belli olacak herşey letu kullandığım için bu ay galiba çok heveslendim
16 Kasım ilişki oldu bidaha olmadı olsa çıkardı testte 6 gün gecikti canım geçen ay ki kimyasal da iki gün gecikmeyle vardiBence şu an söktürücü adına bisey kullnma canım